Разделно хранене 44

• 40 029
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
  • София
ооо аз имам facebook, a някой ще ме добави ли ?

# 706
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте милички!
Да са ви здрави и живи близките.  bouquet

За мен за съжаление този хубав празник е много тежък. Преди девет години завинаги се простих с брат ми, на именния му ден. Липсва ми. Обичах го много.  Утешава ме само мисълта, че поне съм го имала.

# 707
  • TX
  Гелика:bouquet:

# 708
Добро утро Hug!

Ранобудна съм днес, но съм работна цял ден на компютъра:35:.Поднасям кафе и чай - който каквото поиска, това да си вземе Heart Eyes.

# 709
Здравейте, момичета   bouquet
Честит първи сняг Simple Smile
Сладуне, ЧРД! Желая ти от сърце много здраве, щастие, късмет и да покориш още много върхове! Наздраве!

Успешен и уснихнат ден на всички!  Hug

# 710
Здравейте  Hug.
Сладунче, честит празник! Желая ти цялото щастие на света ! newsm59
Не пишеш, времето ли те притиска?
Мишенце, и ти се изгуби трайно, много нови неща, вълнения, нови задължения......................
Сладурска Heart Eyes, избирам си чайче, кафето си го изпих рано сутринта.
gelikas  Hug ...
blue sky ,ако можеш да ядеш неподсладена тиква, е най- добре, има такива" екземпляри", но ако не- полей я с малко течен мед.
nelinceto, с този ник ли си, ще те потърся?
Хубав де ви желaя, отивам да работя.

# 711
  • София
Здравейте милички Hug.
Днес ми се отвори дупка свободно време и хоп, цоп при вас Hug.
Дъндинко - лека работа  bouquet, поне ще си на топло, че в София е зима cold.
gelikas -  Hug  bouquet. Светла му памет!
Алекс - ще си сложа малко мед  Hug. Въпросът е да я варя ли преди да я запека? Сипва ли и се вода? Много съм зле май Joy.
Аз днес закусих ябълка, за обяд - сандвич с песто и кашкавал, следобяд - грозде. За вечеря, не знам още Joy.
Много усмивки и хубави моменти днес  bouquet

# 712
Привет и от нашио край Laughing
Пак празник Laughing
Честит рожден ден Сладунче Здраве и много споделена любов !!!Нелинце - дай си името с което си записана и ще те добавим всички.А за разходките - сме за.Ние сме новодомци и освен нашата къща нищо друго незнаем от този район.
Алекс - драскай по някоя рецептичка.Ти си кулинарка и няма начин да не са ти вкусни нещата.А и когато са направени с повечко любов,то и нищо да не сложиш си става Wink
Скайче - аз правя мързеливо тиквата.Нарязвам  на кубчета и е поръсвам с малко захар.Оставям  от вечерта до сутринта да отпусне сокче и слагам на котлона.Варя около 15-20 мин,зависи от тиквата и количеството.Ако искаш вече запичаш леко във фурната,ако не направо дегустираш.А за "подправките" каквото ти душа сака.Може да свариш в малко вода и после да подслаждаш с мед,както ти е загатнала Алекс.Натрошени орехчета....Аууууу потекоха ми лигите.
Геликас - тежки са тези моменти,но аз винаги си казвам: Щом не се връщат ,значи е по-добре там.А  колкото и грубо да звучи- времето лекува.Радвай се на настоящето Heart Eyes
Снощи за първи път от месеци си останахме в къщи,а аз не правих нищо ShockedОтделих цялата вечер на Вики.Беше много приятно.Тримата натъркаляни на земята и играем една детска игра от подаръците и.
Хайде да оставя място и за другите Laughing

# 713
  • София
Оооо не знам за снега, но на вън е така ужасна студддд...  Confused
Честит празник, на тези които имат повод   bouquet
Ще се радвам да ме добавите в фейс-а : Анелия Попова-Костадинова
За тиквата и на мен ми се е дояло, от няколко дена за това си мисля... Но тиква със захар/мед не съм много сигурна дали е разделно Simple Smile По скоро с орехи ДА... Най я обичам печена...
Скоро не съм готвила, нещо мързеливо ми е... Последно правих крем супа от броколи (пак от тука ме подсетихте), нещо като гювеч и картофена манджичка... Довечера си мисля едни яйчица с зелева салатка...
Вяра ама вие в Равногор постоянно ли ще живеете или си правите виличка, ще ви разведем там е страхотно място лятото има какво да се види Simple Smile

# 714
Сладунче   bouquet от все сърце  Blush Heart Eyes

# 715
Дунди - нищо не казваш Sad.Как си newsm78 Раздухай нещо пикантно от островчето.Няма ли някой празник да ни разкаже нещо интересно .
Нелинце - има много с твоето име и не мога да си те харесам.Аз съм Viara Ilchevska.Намериме и от там ще си дръпнеш Simple Smile останалите разделнички.На Равногор ще ни е само вила иначе си живея в Пловдив.

# 716
Дунди - нищо не казваш Sad.Как си newsm78 Раздухай нещо пикантно от островчето.Няма ли някой празник да ни разкаже нещо интересно .
Нелинце - има много с твоето име и не мога да си те харесам.Аз съм Viara Ilchevska.Намериме и от там ще си дръпнеш Simple Smile останалите разделнички.На Равногор ще ни е само вила иначе си живея в Пловдив.

ВВ няма нищо за раздухване Joy а и съм в татковината  Wink

# 717
Честит първи сняг!

Благодаря ви за хубавите пожелания , мили дружки ! Heart Eyes Да даде Бог , всички да сме живи и здрави - това е най- важното и аз ви го пожелавам от все сърце !
 gelikas ,  Hug толкова добре те разбирам ! Скоро ми предстоят помени на най- любимите ми хора , които изгубих преди много години - на татко и на кака ! Те бяха най- близките ми хора , обичах ги безкрайно ! ОбичаМ ги безкрайно ! Това е празнина , която никой с нищо не може да запълни , а и съм се убедила вече 16 год. , че времето не лекува ! Просто свикваш да живееш с тази болка и с тази дупка в сърцето си ! Крепи ме вярата , че са на много по- добро място ! Praynig
Много обичам печена тиква , намислила съм в събота да си опека ! Ако не е много сладка и добавям малко медец и става.....
Милички , пожелавам ви една топла и уютна вечер , с чаша червено винце ( може и бутилка , нали Сладурска ? Wink ) и някое любимо филмче ! Лично аз , така смятам да направя !
Цункам ви всички по домова книга ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 718
Здравейте, чета Ви от около месец и прегледах мисля основно блога Ви. Тъкмо си мислех че долу горе съм схванала нещата когато днес ми казаха че самото разделно хранене се прави на дни - плодов, протеинов, въглехидратен и аз направо паднах. Мислех си че просто трябва да съчетавам правилно храните и да спазвам няколко часа между храненията. Ако съм в грешка ще се гръмна  Laughing моля спасете ме  Laughing.
Знам че е досадно но на някои мои въпроси не намерих отговор, ако някой има време и желание моля да ми отговори:
Оцет и олио слагате ли на салатите?
Отново без никаква мазнина ли готвите?
И опс забравих да се представя -  Антония се казвам, имам да свалям 8 кг. след второто си раждане, от които 3 вече свалих с комбинирането на храните и като ограничих картофите, ориза и тестените и сладки изделия. Искам да сваля кг. си плавно и да си ги задържа  Wink
Отворена съм за съвети от вас или порицания Embarassed

# 719
Здравейте, чета Ви от около месец и прегледах мисля основно блога Ви. Тъкмо си мислех че долу горе съм схванала нещата когато днес ми казаха че самото разделно хранене се прави на дни - плодов, протеинов, въглехидратен и аз направо паднах. Мислех си че просто трябва да съчетавам правилно храните и да спазвам няколко часа между храненията. Ако съм в грешка ще се гръмна  Laughing моля спасете ме  Laughing.
Знам че е досадно но на някои мои въпроси не намерих отговор, ако някой има време и желание моля да ми отговори:
Оцет и олио слагате ли на салатите?
Отново без никаква мазнина ли готвите?
И опс забравих да се представя -  Антония се казвам, имам да свалям 8 кг. след второто си раждане, от които 3 вече свалих с комбинирането на храните и като ограничих картофите, ориза и тестените и сладки изделия. Искам да сваля кг. си плавно и да си ги задържа  Wink
Отворена съм за съвети от вас или порицания Embarassed
Добре дошла  Hug правилно си разбрала Peace спазваш комбинациите на съответните хранения. Това е. Другото което са ти казали е за 90-дневната диета. Тя е нещо съвсем друго. Правилно си решила за въглехидратите. вечер салата и протеин.Резултата ще дойде, трябва ти търпение Hug

Общи условия

Активация на акаунт