Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички!

• 24 887
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Мама,ами  за сега са доволни надявам се и занапред! Praynig Hug

НАде,ще кръстосваме ми няма да седим да слогуваме на мъжете  Mr. Green Laughing
За килограмите не се притеснявайте не се свалят трудно аз бях качила 10 и на 5 ден от изписването бях минус 8 сега имам 4 отгоре  Mr. Green Laughing ма си хапвам и имам да свалям 4 до преди да забременея и още 10 за да си дойда на моите от преди 4 г  ooooh! но не го мисля това! За сега гледам да хапвам каквото си искам и колкото си искам псоле бебките ще ми правят добра диетка! Crazy
Наде,ти при кой се спря последно да раждаш?

# 361
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте тумбачета!  Hug

Димяни, радвам се, че са добре девойките, дано се справят все по-добре и скоро да си ги гушкаш!  Hug

Кат, аз днес ще правя пълнени чушки, а онзи ден правихме пълнени картофи и станаха много вкусни. На мен не ми е трудно да измисля, ама ме мързи и все гледам по-леснички неща да правя.  Mr. Green

И аз да се запиша при неспалите, еййй ама я ме остави дзверо да поспя 2 часа, я не - цяла нощ съм се въртяла, на едната страна като се обърна и по гръб - бебчо протестира, а на другата явно притискам нерв и ме боли крака и така цяла нощ - ни така, ни вака, чак на сутринта съм подремнала. Много гадно.
 Освен това от вчера нещо не се чувствам добре и аз не мога да го обясня, та съм помолила милото да ми донесе апарата за кръвното, че много ме е страх да не го вдигам, дано не е това. Със сигурност не е от ниско кръвно, понеже знам какво е.

# 362
  • София
Не съъъъм, добре, че написа "картофи", да се сетя, че варя в кухнята  Joy Joy Joy Лелееее, тъкмо бяха започнали да се хващат за дъното, без грам вода останали  Joy Joy

Наде, какво пречи лака на секциото, аз мислех да си подновявам педикюра и да си сменя лака, ама ако са ти казали нещо, да пропусна лакирането?

# 363
  • София
Аз си бях с лак и на краката и на ръцете!

# 364
Дейзи 9, Цвеличкова, Мунка,, благодаря!  Hug Поошетах лека полека и сега съм в по-добро настоение.  Blush
Димяни, браво на смелите момичета!  Hug
Момичета на които ви е трудно да спите заради неудобство, защо не направите както мен снощи. Нагласих си две възглавници, една под гърба и главата, една под кръста и една под коленете и спах полуседнала. Звучи неудобно, но всъщност не е, само така можах да спя, легнала нямаше начин.

# 365
Eeeeeee Радииии- ти изби рибата бе , освен калинката(която е  мн споло4лива) , 4е и френски на краката имаш-ще ме умориш  Joy

Бърди-педикюра не пречи , ноктите на ръцете не трябва да са лакирани, ако почнат да посиняват да се  види

# 366
  • София
Нищо не помня от предишното ми секцио значи  Laughing

То аз да взема да реша къде ще раждам вече, чееее ... върви си времето, ей.

# 367
Бърди, ние отидохме в магазина към 19 часа и се мотахме поне 40 минути, предполагам, че поне до 20 часа работи.

Димяни, малките красавици се справят чудесно, много се радвам!  Hug

Днес Мазнейкова ми направи ехограф и познайте какво- според нея бебо тежи 2 377 гр. , отговаря на 34 г.с, но не бил едър, най-много до 3,500 да стигне. Каква е тази разлика от вчера  не знам, едва ли за един ден малкия е качил 200гр.  Laughing
Каза, че за срока на бременността плацента 2 степен е напълно нормална, та се успокоих.
Също така, според нея, както и според Лазарова, няма никакви причина раждането да тръгне по-рано. Ще си чакам 27 септември значи.

Момичета, искам да кача снимки от сватбата в албума ни, но изобщо не мога да вляза.  Rolling Eyes Може ли някой да ми прати паролата, предполагам, че е сменена?

# 368
Уффф, стресирате ме с тези тегла на бебетата! Tired
Моята беба миналата седмица, в 31-ва г.с. беше 1 470 кг! Док нищо не изкоментира, но на снимката от ехото пише, че това отговаря на 29-та седмица! А тук като ви юета всички са с почти кило отгоре! Sad

# 369
Здравейте, сладуранки!

Да се отчетем след прегледа-бебчо е пораснал чудесно, спинкаше душичката! Пулса му беше малко над 150..., което ме очуди, защото предишните 2 пъти беше около 145. Иначе ми изписа лекарката ми полижинакс, сега една серийка за почистване, а след това по схема почти до термин, за да не се зароди нещо. И никакъв секс ooooh! . Милото добре го прие, но ще видим след 2 седмици hahaha .

После на лекцийка-много полезно и както винаги интересно! Party

Момичета, много ви се радвам за добрите резултати! Димяни, браво на двете муцинки! Hug Още мъничко остана! А кога ще можеш да си ги гушнеш? През шише ли папкат или системка?
Веси, пиши когато можеш, дано да не са повече от 3 дни в болницата! Naughty
А този магазин на Околовръстното е всеки ден до 20ч. Имат много хубави дрешки на много хубави цени, но количките им... цял етаж с колички и нищо не си харесах, с изключение на една, която е 1800 ooooh! .

Ние ще легнем да поспим малко, защото тези 4 часа снощи до никъде не ни стигнаха!

Много  Hug Hug Hug Hug за всички!

# 370
 Бърдииии, внимавай с картофите, ама те и с коричка са си екстра!  Mr. Green То и аз съм същият заплес!

Облаче, мерси за съвете, само да изнамеря толкова възглавници (ще взема тези на детето и мъжа, хаха, те могат и без!).

И аз съм в голяма чуденка къде да раждам, нещо хич не мога да го измисля, а трябва щото време не остана. Ние мислехме и таткото да присъства, ама дали ще стане, като се има предвид, че е на работа, а Георги ще е на у-ще и ще трябва да го взима. А и как ще стигам до болницата ако съм сама или съм с Георги - дали в родилните имат отделения за придружаващи родилката деца, а?  Mr. Green Тук нямам на кого да го оставя, а у-щето е прекалено далече за да го тръсна на нашите (а и не ща), айде, ако раждането започне сутринта рано или вечерта - лесно, няма какво да го мисля, ама ако започне по обед? Да не говорим, че съм сигурно единствената бременна, която се надява раждането да продължи поне малко по-дълго от първият път!  ooooh!

# 371
Да не говорим, че съм сигурно единствената бременна, която се надява раждането да продължи поне малко по-дълго от първият път!  ooooh!

ама май наистина си единствената.Защо така????????????????

# 372
 Защото първото ми раждане продължи общо всичко 2,5 часа, едва успях да стигна до болницата. Докато разбера, че раждам и бебето се беше родило, за да е по ясна картинката - събудих се в 7 и нещо сунтринта, а Георги е роден в 9,40, в болницата сме стигнали в 9,35.

# 373
Не съм, дай боже всекиму такова раждане Peace

Аз да се оплача- от вчера съм на антибиотик и съм развила или много остър бронхит или карам пневмония на крак. Иначе нищо ми нямаше и несе чувствах хич болна, но вчера ме заболя гърба, откъм дробчетата и реших да отида на лекар. АБ-то ми е Клацид и силно се надявам да няма отражение върху бебка, че и без това съм много --- за антибиотиците.

# 374
Оххх, изтормозих се, ви казвам, с тези снимки.  Crazy Качих двайсетина, но как ги избрах от 1500 пози, не ме питайте.
Можете да ме видите като една въз-едричка булка в албума ми.

http://oktomvri2010.snimka.bg/family/zelenoochka.472836.20064459

Не съм, мечтая си за раждане като твойто. Я по добре не си пожелавай да родиш по-бавно, че да не се проклетисваш после.  Mr. Green

Мамамилла, много неприятно това с бронхита, но за бебка няма никаква опасност вече. Поне така ми обясни моята лекарка, че в такъв срок на бременността могат да се пият антибиотици без опасност за плода.

Общи условия

Активация на акаунт