Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички!

• 24 475
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • У дома
И аз като Бобчето ще изварявам в тенджера и с Карина така процедирах, за мен това са излишни парички

Ради, ама с тоя кекс......, тук нямам хубав миксер, но като се приберем другата седмица у дома и като изчистим и ще спретна една почерпка за нашите. Аз правя един трицветен, става страхотен.

# 481
Здравейте!
Аз с дъщеря ми ползвах най-обикновена помпа на Бейби Нова. Не зная добра ли беше или не, доста болеше с нея и ми се уморяваше ръката да помпам. Според мен е хубаво да има помпа, дори и да не се ползва. Просто като дойде момента за кърмене е успокояващо, че човек е подготвен за всякаква ситуация. Но най-добре е да се разчита бебето да изсуква кърмата добре. Сестра ми ми беше пращала едни клипчета за правилно ръчно изцеждане на гърдата, при което не се получават болезнени бучици... Това ми звучи по-добре от помпата.
Чудесни са новините от прегледите днес, честито.   bouquet

# 482
Сега се връщам от преглед. Бебка е мн. добре, обърнала се е с главата надолу. Тежи 1700 гр. Обаче... водите ми са прекалено много, на горната граница и лекарката иска да ми направи едно изследване за гестационен диабет. Та другата седмица ще си правя това изследване. Дано всичко е наред. Засега трябва да огранича въглехидратите. Confused

# 483
  • София
Здравейте. Ние сме няколо дни във Варна, много неподходящи няколко дни като гледам жегите навън. Дес и да излезем не се престрашихме че и малкият е обринат от жегата. Тая седмица се прибираме в София и ще се видим  Hug

# 484
  • У дома
Момичета, ще купувате ли шезлонг за бебчо, с Карина не съм ползвала такова нещо, дайте малко отзиви и инфо

# 485
Само да кажа, че съм жива. Пека кълки на Албена, но и това си има край. в събота потегляме обратно към София.
Ради, ФМ мина чудесно! Този Петър Марков е супер пич ти казвам. чудех се кое да гледам монитора или него  Joy
Каза, че съм или късметлийка, че всичко е ок с мен и бебка, след като не са ми били антигамагалобулин миналото раждане или и бебка е група 0–. Сега като се прибера съм на изследвания, вкл. и за антитела и ако са отрицателни съм решила да си бия. Нищо, че не всички лекари са за. ь
Нани, Силв@, Пашик и аз съм при Лазарова. Сега е в отпуск и се чудя дали нейните пациенти са препратени към някой лекар или си ходиш при който има свободен час?  newsm78
Зеленоочка, страхотна булка си! А това щерката на Силвия Кацарова ли е или много си приличат
Бобче, като прочетох за рождения ден на Йована направо ми се насълзиха очите. Нали и мен същото ще ме чака ако реяим вСофия да раждам. Да ви е жива и здрава и добра кака   bouquet
Бебз, добре дошла  Hug
Pozitive , аз съм имала с Ади и бях много доволна. продадох го после, но сега си мисля пак да купувам, а сега има и по-модерни  Joy
Момичета, лентичката ми показва, че съм 30г.с. това означава ли, че от утре влизам в 8ми месец? newsm78

# 486
Позитив, аз съм решила 100% да си взема шезлонг. Не знам точно от каква възраст се ползва, но май може и от съвсем малко бебче. Струва ми се много удобно, като се местя от стая в стая и бебо да е  с мен в шезлонга и да си играе. Няма да имам във всяка стая креватче или кошарка. Поне така си го представям. Разгледах доста модели, но още не съм се спряла да конкретна марка.

Попма за кърма ще си взема точно преди раждането или след него. Харесала съм на Авент, колебая се между ръчна или електрическа. Стерилизатор ще взема за микровълнова, защото и без това навсякъде имаме такава фурна- и при нашите, свекърите и на село, така че ще мога да ползвам където и да сме.

Браво на всички аа хубавите новини от прегледите. Бебчовците растат и хубавеят!

Ради, много хубава декорация, но и тази за стаята на бебчо е много сладурска. Като направите стаята да ни я покажеш!  Wink

Марис, да, това е Теди Кацарова, тя също изпя няколко песни на сватбата. Междудругото, аз също съм при Лазарова.  Wink Но май Пашик ще ражда в Бургас, или аз не съм разбрала.
За антителата наистина е било безотговорно да не ти бият след раждането анти–Д еди-какво си, но в моя род много жени сме отрицателен резус фактор, включително баба ми, която е родила 3 деца с положителен фактор, не са й слагали никакви инжекции (то едва ли е имало де) и не е имало проблеми. Аз самата си сложих профилактично ваксината в 27 г.с. по препоръка на лекарката ми. Но това не е много популярна практика в БГ.  Confused

Аз почвам да готвя вечеря.  Tired Мразя да готвя, но пусто обожавам да ям.  Mr. Green

# 487
Зеленоочка, както се казва - Събрахме се Simple Smile А ти не знаеш нищо дали при някой конкретен доктор може да ходим докато тя е в отпуск или няма значение? Че някой и изследванията трябва да ми разчита. На теб ти бият в 27гс. на мен ми казват 30г.с. дано д ане съм закъсняла. макар че то като че ли сега няма кой знае какво значение.
Ама то си е било истински купон на вашата сватба!

# 488
  • гр. София
 Hug
момичета - не се издържа вече с тази работа  newsm45, днес даже ме разплакаха .... "като за последно да уморим бременната"; нямам търпение да става 18 и да се махам.
Радвам се за хубавите прегледи на всики бебчовци.
Milla Elaine - дано всичко е наред; само да ти кажа че и аз съм родена с шум пък съм го израстнала в последствие.
Димяни -  Hug  Heart Eyes  за малките бубулечета, дано скоро ги гушнеш
Ради - поздравления за всичко - калинки, декорацийка, кекс - отивам си да правя и аз;
Зеленоочка - страхотни снимки - приказно е било и ти си много красива!
доскоро и лека вечер

# 489
misselly. дръж се. ей го и уикенда идва скоро  Hug

Момичета, извинявам се, ама още въпроси  Embarassed Нали искат да ме режат заради появилите се разширени вени( в този дух Ani_J, като нищо може да е вена това, което напипваш, аз също имам там), та колко преди термин се прави секцио - 1 или 2 седмци?

# 490
Maris,около 10 дни,между 1 и 2 седмица,по преценка!
Зеленоочка,умувам между Варна и Бургас! Peace

# 491
Maris на мен моя лекар ми каза да си избера една дата около 10 дни преди термина, от това което съм чела при някои мами пък около седмица преди термин, но мисля че 10-тина дни е по-добре да не вземе бебчо сам да иска да си излиза, че трябва тогава бързо да се действа.

# 492
pashic , deizy_9, мерси. Аз Ади го родих 16 дни по-рано та не знам Simple Smile

# 493
Хей, момичета! Днес цял ден ви чета, но вече окончателно приключих и реших да ви драсна 2-3 реда Simple Smile

Зеленоочка-прекрасна, божествена! Много красиви smile3525

За шезлонгчето- на мен ще ми подарят, но е много удобно, племенника го слагаха още като новороден и ако не можеш да разнасяш креватчето, слагаш го в шезлонга и не го мислиш. А като поотрасна много се забавляваше, хем не е сам в стаята, хем и играчките му висят пред него. Та мисля, че е много полезно.

Помпа съм решила да си взема на МАМ http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5892 . Като я видях на живо ми вдъхна още повече доверие. Надявам се да съм направила правилния избор, но това е до късмет... А с мъжа ще ходим в края на месеца да пазаруваме по-големите и по-скъпите неща, та мисля и помпата да взема тогава. Peace

А за стерилизатора ужасно се колебая! Освен всичко останало дори не мога да си го харесам... Но по-скоро мисля, че ще го купим, дори и да не го използваме много-много. Мисля да си взема някой много малък на размери, за да мога да го използвам навсякъде.

misselly, тегли им на всички по една! Дано си все по-спокойна! Бебчо сега от това има нужда! Hug

Браво на хубавите новини за бебчетата!!! Hug А на всички с притеснения и тревоги - много късмет! bouquet

# 494
misselly, не им се давай на колегите!  Hug

Шезлонгът е много полезна вещ! Ние имахме едно прекрасно шезлонгче с играчки отпред, с батерии и вибрираше по различни начини. Ама се загуби, за съжаление - давахме го насам натам за други бебчета. Сега сестра ми май ще ни подари тяхното, то е без играчки отпред и не вибрира.

Момичета, теста ми за токсоплазмозата е отрицателен, не боледувам в момента.  Praynig Дано да е все така до края на бременността, а пък като родя бебчето живот и здраве, ще искам да ме посрещнат вкъщи с всякакви колбаси, дето сега не смея да ги хапна!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт