Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички!

• 24 446
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, прибрах се. За съжаление, нито потвърдиха нито отхвърлиха.
Само че, съмнението е за Vasa previa. Сега гугълнах, доста кофти състояние, рядко срещано.
И неприятното е, че не са сигурни. Направо не знам вече. Към 16 септември пак ще ходя.
Ако потвърдят обаче, трябва секцио, направо задължително. Сега ми е кофти. А и как не могат да го видят?  newsm78

За гъбите - изписаха ми една-единствена капсула. Дано помогне, че само една малко ми се струва.

# 571
pashic,kalinche благодаря за мненията,ние се колебаем не заради парите,харесахме количка с трите части до вчера щяхме точно такава да вземе ,но всеки тук ми казва ,че ще ми е излшен коша за новородено ,ох голяма дилема.

# 572
  • Бургас
Привет момичета !

Димяни, да ти е жив и здрав рожденика, много да ви радва, и разбира се да бъде най - послушния и грижовен батко   bouquet

Ради, супер е количката  Peace честити да са ти придобивките  Simple Smile Направо си обзаведена вече. Единствено , аз бих си взела нови шишета, но с шишета според мен не бързай , защото ако ще кърмиш бебчо , той може въобще да не иска вода.

MG18, добре дошла!

vesinka86 , Зарат много правилно ти е казала. При изчисляване на обезщетението  за база не се взема месеца на неработоспособност , а предходния и съответно +още 11 месеца назад.

Силви, Не съм браво за хубавите новини от прегледите.

Мила, Ноел дано притесненията ви са напразни fingerscrossed

kalinche, и аз това забелязах, че самия д-р дава различни препоръки за прием smile3521

# 573

Отделно, жената на шефа на Валъо му е дала и  - кошарка за игра ( не е ползвана в синичко), ваничка със стойка ( жълтичка) и електрически стерелизатор на Авент със шишета ( незнам дали мога да ползвам шишетата или да купя нови  newsm78 ) - той е употребяван, но нали не е проблем  Crazy Направо съм много щастливааааа  Party
Ради,Честита ви количка!Аз лично много я харесвам ,миналата година като акахме моменце точно този модел бяхме капарирали,но в др цвят,този е от по-предния сезон,но е страхотен!А и щом е запазена идеална е,мн е маневрена и марката е страхотна.Аз бях капарирала целия комплект със столче за кола общо 1650лв.Със здраве да си я бутате!

Милла,каква превиа и защо чак сега ти казват !По принцип озн.,че плацентата е на входа на влагалището и бебо не може да мине затова трябва секцио,отделно само лежане и пазене,опасността е от кървене!Дано не е сериозно!
А какво стана с прегледа на Мила ,кога ще бъде .Брат ми като се е родил са казали шум на сърцето и после ,че го израснал ,та никога не е имал проблем в тази насока да чукна на дърво,не се притеснявай!

pashic,kalinche благодаря за мненията,ние се колебаем не заради парите,харесахме количка с трите части до вчера щяхме точно такава да вземе ,но всеки тук ми казва ,че ще ми е излшен коша за новородено ,ох голяма дилема.
Тези ,които те съветват ползвали ли са?Аз не съм чула мама,която е ползвала кош да каже ненужен е  newsm78

Ноел,скоро бях говорила с една позната ,която два пъти е раждала в АГ Варна и тя каза,че през втората бременност са й открили гестационен диабет.Захарта й била толкова висока ,че са й назначили инсулин,тя обаче не ги започнала и всичко до края е било ок.Каза също ,че като е родила ,всичко се е нормализирало,а ако е била почнала инсулина трябвало винаги да го слага.Не знам дали е точно така,тя поне това ми разказа!
А на обикновенно изследване ПКК захарта ти колко е?

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 14:46 от pashic

# 574
На мен пък вчера ми изписаха Магнерич, досега не съм пила и доки каза задължително да го пия, а вече съм в 8ми месец.  newsm78
Защо не трябва да се пие след 8мия месец?
А, и довечера съм на запис на тоновете, някой ходил ли е вече?

# 575
Ноел, за шишетата, аз с дъщеря ми ползвах на Авент, макар че тя много не ги харесваше ,ама нали уж беше най-доброто за тогава.Моето лично мнение/без да го натрапвам на никого ,разбира се/ е че Авентските шишета са съвсем обикновени шишета , нямат си нищо,какво им против колики,незнам, бибите са доста високи, а  тези на Томми типи са доста по-разляти, т.нар. Closer to nature, наподобяват майчината гърда като форма на биберона , а имат и антиколикова системка с тръбички и на бибата нещо като клапичка за въздуха, а и като четох по разни сайтове отзивите на Запад  са супер и затова се спрях на тях. Малко многословно го обясни, сори  Hug.
Ради, много е хубава количката, супер че има и такива шефове Hug!

# 576
Пашик, ами както се оказва май не се съмняват,че плацентата е на входа, а кръвоносен съд от плацентата или от пъпната връв.
Но как няма да могат да го видят, ужас. И сега до септември съм в пълна неизвестност. Да не говорим, че при подобно състояние,
което дори се откривало трудно, не трябва нормално да се ражда, много е опасно за бебето.

А за Мила, ще ходим  на преглед, но не знам още кога ни е часа. Да, оказа се, че и сестра ми имала, но го израснала.

# 577
pashic ,да ползвали са само двойката ,едната жена  дори е майка на близнаци те се родиха пред декември,според нея няма къде да ходя толкова през зимата с бебето /не знам може и глупаво да звучи всичко ./.Другата която ме посъветва също само двата варианта е ползвала,въобще всяка която си е купила трите части ме съветва да не го правя.Ще мисля до утре имам време.
mama Ma ,а ти какви шишета ползваше стъклени или пластмасови,аз съм си харесала едни стъклени дали са по удобни за ползване,и кой биберони според вас са по - добри силиконови или каучокови?

# 578
pashic ,даползвали са самодвойката ,едната жена  дори е майка на близнаци те се родиха пред декември,според нея няма къде да ходя толкова през зимата с бебето /не знам може и глупаво да звучи всичко ./.Другата която ме посъветва също само двата варианта е ползвала,въобще всяка която си е купила треите части ме съветва да не го правя.Ще мисля до утре имам време.
Защо до утре ,помисли си има време!Не прибързвай!кажи на коя марка си се спряла.
А за зимното време е без значение,че цяло лято се бутат колички с кошове за новородено !Ами февруари ,март ,април е хладно бебетата са с космонафчета и са навън,едвали ще стоиш в къщи!Единствено декември съм стояла или ако има сериозен сняг!

# 579
Мерси мамчета  Hug Нани, МамаHug

Пашик   bouquet  Ние нямаме само столче за кола, но ще си купим, както и от сутринта като чета мнения и препоръки - мисля и шезлонгче да вземем  Peace

А във връзка с коша за новородено - еми дори да ни бяха дали количката без него, аз пак щях да държа да си купя! MG18 - мисля, че Пашик е права - най-добре си вземете. Все пак докато е малък бебо е хубаво да си лежи в него, ще му е топличко и комфортно, пък и не мисля, че цяла зима ще сте си нон-стоп в къщи... Помисли си добре иии Добре дошла при нас   bouquet

Мила - и теб в какви филми са те вкаралииии  ooooh! И защо чак септември ще те гледат пак??: Не може ли по-рано?  Praynig да не е това и да си раждаш нормално  Hug

Аз ще се епилирам и после - в банята  bath

# 580
pashic ,даползвали са самодвойката ,едната жена  дори е майка на близнаци те се родиха пред декември,според нея няма къде да ходя толкова през зимата с бебето /не знам може и глупаво да звучи всичко ./.Другата която ме посъветва също само двата варианта е ползвала,въобще всяка която си е купила треите части ме съветва да не го правя.Ще мисля до утре имам време.
Защо до утре ,помисли си има време!Не прибързвай!кажи на коя марка си се спряла.
А за зимното време е без значение,че цяло лято се бутат колички с кошове за новородено !Ами февруари ,март ,април е хладно бебетата са с космонафчета и са навън,едвали ще стоиш в къщи!Единствено декември съм стояла или ако има сериозен сняг!
До утре ,защото ще свършат намаленията тук при нас  Grinning ,а ето на това съм се спряля ,не в този цват и без коша за новородено.Другото става също като кош и със същата форма ,та за това се колебая и коша за кола без който няма да ми дадът детето да го изведа то болницата-това е двойката
http://www.prenatal.it/shop/catalog/HIDDEN-Promo-10-off/Prenatal … 00000000000384614

# 581
MG 18- аз също като теб се двоумях със или без кош за новородено, отидох в магазина , взех 2 коли4ки с кош за новородено и със зимен кош да ги разгледам толкова ли са разли4ни пък #Crazy Еми аз новороденото си бебе няма да сложа в тоя паянтовия зимен кош, иди в магазин сравни двата вида и сама ще се убедиш.Още пове4е като почне да му друса на детето по тия улици - съвсем пък.Ама ти си знаеш bowuu

И сега какво се оказа за Арниката - 1 месец преди термин по 5 зрънца на ден сутрин -от кой вид?????????????

Мила - аз ако бях на твое място , нямаше да им с е доверя на тия .Ми,, 4е те утре могат да ти кажат 4е "ОК можеш да родиш нормално" и недай си Боже някой гаф.Щом  има и малка вероятност да се объркат нещата , аз ако бях щях да легна под ножа без да се замисля.но това си е мое мнение - отстрани е лесно.Те от 7-8 месеца немогат да определят- егати работата- та сега за 1 ще го направят #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

За шишетата аз съм с Авентските- моята приятелка ми ги донесе от UK,но и аз тях щях да си взема

Ради - коли4ката е трепач, мн ме изкефи , 4естно-ама бая скъпи4ка ми идва на мен.Дано Никито само усмивки да раздава на мадамите от вътре  hahaha

# 582
pashic за инсулина твоята приятелка или се е заблудили или не е разбрала. Аз доста четох за диабета последния месец и никъде на съм го срещала това. Само до 2 процента мисля че имаше риск да си останеш с диабет след като родиш и то пак не е казано, че ще е такъв на който ще си на инсулин. Но то в БГ всичко е наобратно и много обичат хапчетата, така че не се очудвам де  Crazy
MG18 и аз съм зад мнението на pashic. Имаш време помисли си. Имам познати, който не излизат с месеци от тях, подухвало, зима било и тн има и майки, който няма ден без да излезнат, така че е нормално да има различни мнения. Жената с близнаците и с кошове едва ли е излизала много декември, то количката става огромна сигурно, но пък към март  newsm78 А за шишетата, аз исках стъклени, че по хигенично ми изглежда, но тук беше обсъждано, че бебетата ги хвърлят и се чупят и размислих, не бях се сещала за това.
mama Ma аз се колебаех за шишетата, но ти направо ме нави  Laughing

# 583
tini_pini ,и аз точно тово си мислех да направя.Ще имам да мисля

# 584
И аз съм "ЗА" количка с кош - синът ми се роди в началото на ноември и откара до април с кош. В нашия случай това не беше кош, ами порт бебе - просто така беше оборудвана количката. Ползвахме порт-бебето до 6-ия му месец, след това му стана късо и минахме направо на летния вариант, а и той си седеше вече. Тази зима ползвах чувалче за количката, много съм доволна, в студа дори спеше в лятната количка, опакован в него.
Мила , направо не зная какво да кажа - дано на следващия преглед притесненията ти не се оправдаят. Чудно ми е как така сега го виждат това, не се ли вижда по-рано  newsm78
Рени, магнезият обикновено се спира щом влезеш в 9 месец, за да може тялото да се настрои за раждането. Предозирането или ползването му до късна седмица може да доведе до трудно разкритие.

Общи условия

Активация на акаунт