Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички!

• 24 384
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Облаче, доколкото съм чувала и чела, в Окръжна болница са много мили и внимателни с всички родилки, независимо с екип или без екип - така че мисля, че си избрала болницата добре  Peace

# 676
хехе, готино клипче )))
Димянииииииии  Hug честит първи месец на кукличките! Дано по-скоро си ги гушкаш!  Praynig
Аз от днес пия феро-фолгамма, хемоглобинът ми беше много нисък.
Голяма жегааа

# 677
Бърди, и аз така съм чувала, честно казано. Първият път родих там без избор на екип и от никого нищо лошо не съм видяла. Дай Боже всичко да е наред и сега!

# 678
Димяни,да са ти живи и здрави рожбите.Ние се върнахме от магазина с желаната от мен количка.Мъжа ми като я разгледа добре сам си предложи ,че трябва да се вземат и трите части
ето точно този модел взехме и цвета е същия
http://www.prenatal.it/shop/catalog/Passeggio-Sistemi-modulari/P … 00000000000391320

# 679
MG18,Честита ви  количка,да си я ползвате със здраве!
Радвам се мн ,че избрахте трите части ,не може на живо да не му хареса на мъжа ти!Браво!

# 680
MG18, честито!
щом сте близо до милано, може да се видим за по кафенце, живот и здраве на следващото ни идване  Wink
пашик, гледаш ли/слушаш ли лекцията?

# 681
MG18,Честита ви  количка,да си я ползвате със здраве!
Радвам се мн ,че избрахте трите части ,не може на живо да не му хареса на мъжа ти!Браво!
Благодаря ти,това беше и първата количка на която се спряхме като разглеждахме преди 2-3 месеца ,после нали започнаха съветите и той може би се повлия ,но снощи реших като отидем в магазина да разгледаме и двата варианта и той като започна да сглобава и разглобава тази и сам си призна ,че тройката е по добрият вариант,а и му хареса това,че с едно движение се събира и отваря.Имахме разминаване в цветовете той хареса една в оранжаво -кафява гама,аз тази която е на снимката,за мой късмет имаха само синята.А и консултантката му каза ,че този цвят който той си харесал е за момиче и той се засрами  Blush  Grinning

# 682
MG18, честито!
щом сте близо до милано, може да се видим за по кафенце, живот и здраве на следващото ни идване  Wink
Докато съм писала съм пропуснала твоят пост,разбира се ,ще ми бъде приятно да се видим /засичала съм от нашият блок до центъра на Милано са точно 14 км  Grinning/ ти само пиши на лични кога ще сте тук  и живот и здраве  ще се видим

# 683
Да ,слушам я ,интересна е и си записвам някои неща.
Ще има още две ,аз се записах ,местата са ограничени,който иска на се запише http://lalechebg.com/2010/07/webinaraugust/

# 684
и аз я слушам, вече се записах и за останалите  Grinning благодаря, че сподели с нас  Hug

MG18,  Peace

# 685
b]MG18[/b], честита ви количка!
Димяни, скоро да си гушкате в къщи принцесите!
Диянчето, килима е от серията Аталанта и го има в Carpetmax. Може да разгледаш и в сайта им, макар че цветовете на живо са мн. по- хубави. Цената зависи и от големината, този в Карпетмакс е 320, но аз намерих един позабравен в Бриколаж за 250лв. За синички не съм гледала, но може да погледнеш и в Камко по Сливница, имаше избор и на по- ниски цени.
Аз сега търся обиколници за кошарката, но искам едно зелено, което не виждам никъде Grinning.
За педиатър мисля да питам личния д-р Ценов. Чух, че бил  и добър педиатър.
И аз напоследък се излагам със спането нощем. Само вкл. и изключвам климатика, страх ме е да не настина към финала...
Хубава съботна вечер!

# 686
  • У дома
Леле. момичета, при нас такава буря, честно иплаших се ooooh!

Сега започна да утихва и ще поотворя малко прозорци, дано разхлади

MG18, честита количка, със здраве да си я ползвате.

pashic, silvi@, после да споделите какво сте научили Peace

# 687
pashic,моят термин е около 24/25,10 /нещо в дните се разминаваме,но нали ще бъда и секцио ,то съвсем друга дата ще излезе Wink
ivdrag,благодаря за напътствията пък сега аз да ти обадя за обиколниците.До изхода на зеленчуковата борса има склад за олекотени завивки в т.ч. и на детски комплекти с обиколници.Фирмата е българска и продавачката каза,да и се обадя във вторник,за да ми каже кога ще получат нова стока.Може и поръчка да си пуснеш.Ако те интересува,обади се.Друг вариант /за мен /е и магазин,,Кармен,, срещу автогарата,под блока.Шефката е моя позната и тя ми обясни,че шият по поръчка обиколници и то най-вече едноцветни и дустранни /примерно късите страни жълти,дългата синя,а др.страна-късите зелени дългата розова/,за да могат да се комбинират със много вида чаршафчета и да не се съобразяваш с това. Simple Smile
MISHANA13мн яко клипче!
Честито покупки,мамчета!
Чао!

# 688
  • У дома
И аз се записах за следващите семинари, дано само не забравя да ги гледам

# 689
Полиглот, аз съм много доволна от кремчето Масту-С, то може да се ползва през цялата бременност и даже съм го предвидила към багажа за болницата.
Днес направих някои покупки, да ви кажа антибиотичен спрей Бивацин отдавна нямало, та взех Неомицин, което било същото - към 10 лв е. това го взимам за пръскане на евентуалните шевове от еизиотомията  Close
Козметика бебешка взех на Себамед - доволна съм, с баткото я ползвах.
Димяни, честита първа месечинка на малките кукли! Дано скоро се съберете всичи у дома  Hug Hug Hug
Дианче, Пашик, лентичките ви отчитат оставащото до термина време в седмици, а не в дни - ако тази седмица пише, че остават 70 дни и този надпис си стои цяла седмица, то когато влезете в следващата, би трябвало да пише, че остават 63 дни  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт