Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички!

• 24 404
  • 745
  •   2
Отговори
# 660
  • София
При тези силни болки и толкова дълго продължаващи е добре да те види лекар недай си боже да не си получила разкритие!
Стискам палци всичко да е наред! Praynig Hug

# 661
  • София
Аааа, Бърди вече не работи, отказах се аз от тиквения медал  Laughing
Димяни, страхотни новини за девойките, да растат още и още  Hug

У нас в момента монтират климатик, не мога да повярвам как досега не сме сложили, ама 1-2 седмици у нас просто ме разбиха, нечовешко е. Заточени сме с котката в кухнята (на жегата, бляк), обаче стоически търпим, че после кеф  Laughing

# 662
  • Варна
Здравейте момичета в тая ужасна жега  Sad
Аз вече започнах да се озъртам за педиатър, то и там мнения,мнения...да те заболи главата. Изчетох вече повече от 80 стр. - кошмАР направо. Толкова различни, че се чудя на кого да се доверя, всеки казва различни неща. И ще се изядат тез майки - сакън някоя да не нареди педиатърката на другата и познай. Ще си избодат очите  Grinning
С варненки на следващата ни среща трябва да изкоментираме този въпрос Simple Smile

# 663
Димяни, растат малките беборанки. Чакаме с нетърпение да ги изпишат, а след това да ги видим и ние на някоя снимчица. Днес стават на 1 месец. Големи момичета са вече.  Grinning Hug

# 664
Здравейте!

Бърди, ама да знаеш как ти завидях Crazy Много е гот с климатик! Ние сега имаме само едно вентилаторче, дето милото хлажда само себе си hahaha

Димяни Hug А от подписа ти виждам, че днес стават на 1 месец малките бонбонки! bouquet Да растат малките и скоро да си ги вземете! baby_neutral baby_neutral

Ради, със здраве да си ползвате подаръците! Много хубаво, че все още има такива хора! Hug  А като имаш възможност-снимай да им се порадваме и ние Blush

Момичета, ужасно ми е горещо! #Crazy smile3516 smile3518

# 665
  • София
Да,днес стават на 1 месец! Heart Eyes Hug

# 666
Димяни, браво на малките геройчета Hug Hug! Само така, да растат милите,че скоро да си ги гушкаш у дома Hug!
Уффф, ама наистина е голяма жега  ooooh!,излязохме за малко с малката ,но бързо се прибрахме на хладинка у дома!

# 667
# 668
Мамчета - мерси за пожеланията  Hug Тини - а дано Ники раздава усмивки от количката, че да впечатляваме мадамите  Mr. Green

Тони - браво на малките и честит им 1ви месец  Flutter Дано на 14ти другия месец да са вече в къщи и ти да си спокойна  Praynig

Мерси също за обяснението за големия бебешки магазин на Околовръстното - ще го посетим и него след седмица може би..
А новото Джъмбо - хващате Ботевградско шосе , минавате КПП-то ( КАТ ) , после под моста на Околовръстното и щом видите Шел-а отдясно, отляво ви е магазина. Направили са и светофар и е огромно, така че няма опасност да го подминете  Peace

Жегаааа  Sunglasses Ние малко ще починем, ще ударя един парцал и към 16-17 тръгваме за Правец ( където утре ще е кръщането). Хубав следобед на всички и се пазете от горещините  Hug

# 669
Здравейте!Разходихме се ние малко ,казах на мъжо ,че повече на плаж не искам и те със щерката се съобразяват с мен .Ходихме до мола ,но и вътре хладно .Купих си парфюм от Duglas,имах подарък ваучер и трябваше да измисля нещо за 100лв.Малката веднага и тя се уреди с парфюмче детско  Heart Eyes
Показах на мъжо какъв комплект дрешки съм харесала за изписването ,ама той не ще да чуе да купуваме ,имало мн време ,а и той можел да купи като родя,а аз се надявах да го купим ,ама айде друг път!
Днес от 17 ще гледам онлайн лекцията на ЛаЛечеЛига ,точно за старта на кърменето ще е и се надявам да ми е от полза!
Димяни,честито ви първи месец!Ей така живи и здрави ще се изтъркули и годинка! Praynig
В къщи имам ленено масло на Барлеанс,дали става за бременни или като родя ще вземам?
У нас и трите климатика работят и си е добре,само в спалните ги спираме като спим,че ще изтинем!Не мислимо ми се струва без климатик!

Отдавна ми се губи Oleto  newsm78,къде ли зачезна и мн други  между впрочем!

Дианчето,забелязах линийката ти 29 седм.точно и аз съм 29 точно,при тем остават 71дни,а при мен 77? newsm78  С еднакъв термин ли сме,аз съм 30окт.?

# 670
  • София
Благодаря вии!  Heart Eyes Hug
Дай боже всичко да е наред и другия месец да сме си в къщи!  Praynig

# 671
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,

Нещо днес нямам желание за писане, но затова пък Ви прочитам....
Тези дни ме е доста изморено, затова като "разтоварване" си намерих занимание - пране на килими и одеала   Crazy

Пращам Ви едно клипче идеално отразявящо какво се случва с нас, в този прекрасен момент, изказано от таткото  hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=n8c0M5Bc19I&feature=related

# 672
  • У дома
Привет, мо0мичета. И а зда се включа към отбора на неспалите, снощи даже и на терасата висях, ама и там жега, едно листенце не помръдваше.
Иначе днес малко по задачки, купихме полюлей за стаята и ще сменим плафониерата в другата стая и се чувствам като изцедена.
С Карина се прибрахме, а мъжлето и майка продължават, остава само кухнята да се боядиса и една-две врати, а утре ще слагат и ламината.
Другата седмица чистене яко и прибиране и нареждане на багажи.
Днес не се чувствам добре, бебо нещо се мърда вътре и постоянно усешам един дискомфорт или към ребрата, или в слабините.
Ще си полегна малко, че после щя навивам лозови сърмички.

Димяни, честита месечинка на малките госпожици, дано следващата я посрещнете у дома всички  Hug

Полиглот, на мен много добре ми подейства крема Проктогливенол, прибраха се и не са се обаждали. Но беше упорито мазане сутрин и вечер

# 673
Димяни честита месечинка на малките сладурки, да са здравички, бързо да наддават и скоро да се гушкат в мама Hug
Тини, Цвети весело изкарване по сватбарски и внимателно с хорцата Mr. Green
Тази сутрин ме заблудиха няколко облачета и реших да изляза с малката на дълга разходка, ходихме към центъра, после сокче с приятелка в морската и после докато се приберем в тази жега, аз бутайки колелото с Анди, а тя мрънкайки"не искам вкъщи", направо бях едно мокро петно smile3515 Сега релаксирам на климатиче и ако имах сладолед щях да си спретна сутрешното кафенце, което цвети сервира ама цък Wink

# 674
Димяни, да са ви живи и здравички момичетата и скоро всички да сте у дома!   bouquet

Аз си избрах какви омега киселини да пия. ЕМК на Аквасорс. Ще пия по малко и аз, и Мая и предполагам ще ни стигнат за повече от един месец.

Аз започвам да събирам мнения за раждане без избор на екип. Реших отново да родя в Окръжна болница, и ако има как да не плащам, предпочитам да не го правя. По-добре да отделя парички за водораслите и ЕМК, макар и в малки количества, а пък за 5 дни в болницата все някак ще се справя и без да плащаме. Така си мисля....

Общи условия

Активация на акаунт