Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички!

• 24 407
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро коремчета ))) как сте, така ми липсвахте, ама тези дни изобщо не съм пускала компата, не оставаше време за него.
Вече се чувствам доста изморена вечер, още 2 седмици работа и почивка ))) Ако можеше поне дистанционно да си работя от вкъщи, ама няма как да стане )))
Резултата от стерилната урина е добър, жената каза, че е чиста, а от минали път показа бактерия и аз незнам вече, ще ходя другата седмица да се оплаквам на лекарката, че течението продължава и не ми е комфортно, та незнам какво ми е, ама нее нормално това жълто течение.
Надявам се, че всички сте добре, аз се връщам да ви чета )))

# 646
Добро утро момичета!

Аз тази вечер спах, но имах кошмари. Определено съм се притеснила.
За мастните киселини - ям сьомга, поне два пъти седмично.

Тук днес е слънчево, но не повече от 20 градуса.
Ние се отправяме към делфинариум след малко.

Лек ден на всички!

# 647
Добро утро и от мен!И ние се наспахме-добре че е климатика,че иначе няма спасение.ДНес от сутринта е мъгливо такова-дано не е голяма жега!Иначе пак мепогнаха моите хемороиди-от месец не се бяха обаждали,а сега....направо кошмар - не мога да си седя на д.....о от болки.Лекарят каза,че щее така до раждането-в смисъл от самото раждане пак щели да севъзпалят доста,но след това да отшумят.

# 648
  • София
Добро утро, момичета!
Това със спането е ужасна работа - жега и ритничета!  Crazy до към 2 и нещо не можах да заспя и то прилагайки всякакви конфигурации с възглавници (събрах всички налични при мен и пробвах какво ли не) ... по принцип съм адски зиморничава и освен в периодите на бременност лятото е най-любимият ми сезон, но последната седмица едвам си стоя в кожата нощем...
Трябва да се поразровя и аз за инфо за тази следродилна депресия, че на мен сега ми е нещо съвсем "депресантско", от хормони ли от ядове ли - постоянно рева, ама за всяко нещо и не мога да се спра... особено в работа, постоянно си ходя ревейки... научих ги, че могат да разчитат на мен и те ми се качиха на главата отгоре.... и само ми се карат и мъжа и майка ми, че трябва да се махна и да изляза в болничен или отпуск, ама пък нали трябва да "предам" нещата, които правех, а пък ми е съвестно че товаря колегите си допълнително... от друга страна пък ми се къса душата, че си тормозя бебеланата в корема с тия ревове... иде ми да се гръмна  #2gunfire

Забравих да споделя за кафенцето - след като разбрах, че съм бременна пиех около седмица по 1 на ден с цигарка  Blush, но бързо ми стана съвестно и спрях и кафето и цигарките Peace... замених ги тия гадорийки с малко биричка на обяд - около 100 мл си пийвам Whistling от време на време пия безкофеиново кафе, колкото за идеята да се откъсна от компа в работа и да се социализирам с колегите ))))
Навън вече е много горещо, а ми предстоят разкрасителни процедури от 14 ч - педикюр  (и покрай него и маникюр), че много ми е трудно да стоя дълго време сгъната и да си разкрасявам краката, по принцип се справям все още, но получавам такива ритничета от бебелана, че предпочитам да не я тормозя, а и малко да си се поглезя  Sunglasses

# 649
Добро утро и от мен на ранобудните мами!  bouquet
Аз за пръв път от месеци не съм ставала до тоалетна тази нощ.Ако разбера само на какво се дължи, ще съм намерила панацеята... Thinking
Възможно е да е от факта, че си легнах към 01:00h амаааааа??? newsm78З     ЗНАМ ЛИ?
Мамчета пийте течности днес, че лично аз в тази жега приличам на бучка масло което се топи в загрят тиган...СТАШНА РАБОТА.
Прохлада ви желая днес, но къде ще я намерите незнам Wink

# 650
Добро утро и от мен! Аз също снощи си легнах в 01,00ч., защото с мъжа ми гледахме филм. Малката ме събуди тази сутрин в 09,00ч. при положение, че друг път спи до 10,30ч.  ooooh! И сега направо  smile3507
Аз вода пия много като никога.

marvina, я по-спокойно го карай, мила. Никой няма да ти каже "Ей браво, момичето се ядосва заради нас". Трябва да си много спокойна. Вземай си почивка и почвай да пазаруваш и да ходиш по кафета с приятелки. Ще ти се отрази добре и ще мине депресията.
Аз постоянно си намирам някакви ангажименти, иначе задържа ли се сама вкъщи по-дълго и мен ще ме тресне депресията. Снощи две приятелки ми бяха на гости. Излизаме, срещаме се с приятели. Почти постоянно сме нанякъде. Аз така се чувствам добре.

p0liglot, не можеш ли да ги мажеш с нещо тези хемороиди?! Аз преди се мажех с Долопрокт, който ми действа мигновено. Сега отдавна не съм имала.

skorpion4eto3, по-добре сподели с лекарката, щом не ти е комфортно.

# 651
  • Stavanger,Norway/ Varna
Momi4eta, mnogo me boli mezdukra4ieto, mqsto nemoga da si namerq, a i ot v4era mi e edno otpadnalo i raztrepereno, a trqbva da stoq na rabota. Kato prebita sam, uf, o6te dve sedmici i kraj, 4e ne se izdarza.  Confused Rolling Eyes

# 652
  • София
marvina, marvina ... Виждам себе си преди около месец в теб. Стоя до нощите, нагърбвам се с бачкане, на всичкото отгоре току някой се нацупи, друг се скара, трети изнедоволства ... Не става така тая работа. След 1 година като се върнеш, мислиш ли, че някой ще помни и ще му пука какво си направила накрая??? Аз смятах да си работя до края, до майчинството, обаче стигнах някаква точка, в която просто се пречупих и не можех да видя смисъл и в 1 минута повече стоене на работа. Та контракции ли нямах, та кръвно ли не вдигах, абе каквото се сетиш. И на всичкото това - ще ходя да ми викат, понеже всички са изнервени дали ще останат на работа или не. Сиктир, казано на чист български  Laughing Как може да ти е съвестно за колегите, а да не ти е съвестно за детето?

# 653
Ето ме  и мен wavey
 nbirthday на момченцето ти Тони!/извини ме за закъснението/
Ani J-много полезни линкчета,вчера ги гледахме семейно   bouquet
m9m9-стихоторението е прекрасно!
Ивдраг, искам и аз такава стаяяяяяяяяяяяяя.Килимчето е страхотно,а дали го има в синьо newsm78 пък и за цената да питам,че сме отделили една сума за ремонта,ама май до никъде няма да стигне...
Сватбарките и другите купонджийки, да се забавлявате и заради нас!
Веси,май ще тръгваме заедно вече за срещи  Simple Smile
Аз ходих в четвъртък на преглед и всичко е ОК е нас.Юнака е 1452гр и отговаря точно на седмиците си,а беше с около седмица назад.Видях му и личицето-бузльо и мърдаше устнички,като че ли сучи  Heart Eyes.Ритниците си ги ям най-редовно и то в малките часове.Разбрах,че почти никоя от нас не може да заспи,май на децата им се ходи на дискотека и имат форумска среща ,пък ние не загряваме... Wink
За сега мисля да си купя една тенджерка в която да преварявам шишенцата,а после да я използвам само за бебешки манджи.Нещо ,имам спомен ,че снахата ползваше някакъв разтвор за почистване на шишенцата,но първо ще я питам после ще пиша.
Лек и безавариен ден! Hug

# 654
  • гр. София
Привет пупи!
Не се спи в тези жеги, а и мойто бебче беше много неспокойно цяла нощ се местеше и аз не заспах изобщо, сега съм като луноход.
Ради - прекрасни подаръци си получила, със здраве да им се радвате!!!
Облаче - аз също спрях Пренатала и то по същата причина, вместо да ми помагат ми правеха парцал, сега ми изписа сиропче на Hipp, и за момента ми понася
Бърди, Marvina и всички все още работещи - НЯМА СМИСЪЛ,  и аз си отревавам вече цяла седмица работните дни; изтормозих си бебто, работя по 12 часа заради чужди болни амбиции и комплексирани хора, а за награда са ми намалили заплатата  smile3515; хич не им правете евала. Теглете по една... и си гледайте здравето!!!
bob4enka - междукрачието ме скъсва от болка - ходя като робот, преди беше само сутрин - докато се раздвижа , но напоследък е почти постоянно, питах доки - каза "миииии от бебто е- разширяваш се" и нищо - нито за болката каза да пия нещо, нито да правя или да не правя нещо;
Аз съм самичка и днес тати е на работа - а той в тази жега е навън по цял ден Sad, утре сме на Рожден ден, но съм намислила да се спасяваме към планина за през деня.
Да качвате снимки от рожденните дни и от сватбите, да се покефим и ние!!!
Доскоро, ще ви наглеждам... Hug

# 655
Мажа се с Матсан дойч зеления и почнаха да поотшумяват,но...Лекарят ми каза,че най-ефикасни били свещиките Проктоливенол,но след 31 седмица не трябвало да се използват.

# 656
  Добро утро и от мен, аз си поспах, само се будя към 7 всеки ден и после се въртя, но за кратко, особедно бебка ако слуша. Едно ми е отнесено и на мен, но ще се стегна да излезна малко, че ми е скучно. За работещите мами, в БГ поне болнични дават, спасявайте се, никой няма да го оцени особедно. И аз тука така тичах, но в един момент като грохнах, особедно след бъбречната криза и си казах стига, не мога да си тровя здравето и на бебето също. За Омега 3, има на Прегнакеър, аз от тях си взех, но ги пия рядко.
bob4enka мен си ме боли също отдавна, говоря за една такава болка като от шпагат, на моменти затихва, на моменти е ужас  и на мен ми казаха, че главата на бебето е там сега и таза се разширява  Crazy

# 657
  • София
Ely-st,маме Смехоранке  вчера бях с таткото при тях и ги видяхме но малката е преместена в друг бокс защото има някаква бактерия но не било страшно лекарката каза,че всички минавали там през това дано е така Praynig
Вики е 1420 кг.а Валя 1220 кг. и сега ще я включат пак на АБ! Таткото каза,че са много пораснали  не ги беше виждал 15 дни!

# 658
Браво на малките принцеси  smile3501
Жеееееееееееегааааааааа..... sweating

# 659
Димяни, супер си наддават малките кукли  Hug. Бързо да се оправя Вал и да си ги вземете скоро.

Аз вчера много се изплаших, към 22:30 като започнаха едни супер силни болки напомнящи предменструални в коремчето, кръста и слабините. Добре  че моето момче бързо ми забърка един Диаспорал, но поне 1ч. ме боля. Мисля да звъня днес на докторката да я питам дали пак да не го почвам магнезия, че вече месец пия само при болка.

Общи условия

Активация на акаунт