Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички!

• 24 409
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
marvina, и аз така се надявам, знам, че бебчето си взима всичко необходимо от мен, но все пак по-добре е да пия някакви витамини.
Вече никой няма в темичката, но аз не мога да заспя.  Rolling Eyes Днес наобед в жегата поспах и ето го резултата....

# 631
И аз съм тук,не мога да заспя гледам и Щурите съседи.Напоследък все съм така а дори не подремвам през деня ,така съм се ококорила сякъш съм пила 10 кафета #Crazy

# 632
MG18  Hug
мен по принцип ме е страх от нощните будувания и все успявам да заспя някак. Ама днес за първи път не мога толкова време, тъкмо да видя какво му е толкова страшното...

# 633
Ох ,аз откакто влезнах в осмия месец и започнах да пия някъкви витамини предписани от доктора ,съм  все така.А как хубаво си се чувствах спях си и след обяд и в 22,30 пак си заспивах събуждах се в 7 сутринта бодра и отпочинала.Сега съм скапана сутрин ,будя се през ноща по няколко пъти.Като свърши серията си лягам дано да заспя.
облачето хей ,пожелавам ти лека нощ дано да заспиш бързо

# 634
MG18, благодаря, и на теб!
И аз доскоро си спях съвсем добре, и наобед, и вечер, ама...

Момичета, открих нещо тук във форума, което може да се окаже ценно. За предпазване от следродилна депресия трябвало да се пие омега 3 мастни киселини. Но не такива от черен дроб на риба, защото в дроба имало много вит. А. Ще проуча този въпрос за омега 3. Може би може да се пие ленено масло... newsm78

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 02:39 от Анонимен

# 635
Добро утро  Hug
днес кафето е от мен , поради големите жеги ви черпя с едно айс кафе

Неможе да се спи  в тея жеги  Sad и през час ставам до WC-то ми няма как.
Днес ме чака доста работа  newsm79 1ironing wash hang 1dishes че и багаж да оправям , утре пътуваме за Русе нали сме на сватба . Незнам как ще издържа в тия жеги .
RadiValio честито ти кумуване ще чакаме снимки и от теб .
Димяни как са принцеските има ли новини?
Аз мисля да си взема количка със зимен кош и това  порт бебе няма да ми трябва . Но така или иначе още не бързам с покупките от суеверие има време , а и още са напускали летните варианти. Пред голяма дилема съм , дали да взимам комплект за изписване  Thinking или отделни части? Дайте съвет !

# 636
  • Stavanger,Norway/ Varna
Dobro utro.

Az prez cqlata bremennost s Jovana pieh kompleks ot Omega 3,6 i 9. Iskam da kaza, 4e se 4uvstvah prekrasna po vreme na bremennostta i sled razdaneto. Neznam dali e ot tqh, no opredeleno s ni6to ne mi navrediha  Peace

# 637
  • София
Добро утро  Heart Eyes
за ей такова кафенце със сладолед си мисля от известно време и ще взема да си направя. Цвети, мерси   bouquet

Ние днес ще се спасяваме от жегата на Витоша, че вече не се издържа. И утре май ще е още по-горещо, може би пак ще сме по горите тилилейски.

Ради, дали са ви количка-трепач! Slalom Pro май е най-готиният модел нс Jane (в магазините ни казват, че се изговаряло Хане с ударение на А). Количката “сама се кара“, абе 6-ица от тотото  Simple Smile И с останалите неща направо са ви обзавели, браво!

Целувки на всички  Heart Eyes
Да се пазите от горещината  Heart Eyes

# 638
Ихуу, добро утро, Цвети, страхотно кафенце мила  Hug

Аз също не бързам с покупките, нищо още не съм купила, но почти всичко съм набелязала. Кое от къде ще купим и така.
Относно спането и аз от скоро съм със страхотно безсъние, какво е това чудо не знам, и през деня немога да дремна и вечер не мога да спя, кошмарно е.До късно се въртя сън не ме лови, а ако дремна, спя на пресикулки, кокоря се цяла вечер и само някакви мисли в главата ми, които допулнително не ми дават мира да заспя  ooooh!  И това от няколко вечери вече, лелееее така ли ще е до края ???

Днес с мъжото сле решили да ходим вече в апартамента където ще живвеем за напред да поизчистим и да оставаме там че не се търпи тук в тоя където сме жегата  ooooh! Там в хола има климатик и мислим там да спим Simple Smile докато наредим спалнята. Момичета и другата седмица го дават много горещо, ужас, какво лято случихме......

# 639
  • София
Добро утро  Hug
Понеже сте говорили за витамини и мастни киселини - ето такава хранителна добавка за бременни пия аз http://devaplus.com/ - според лекарката ми точно тези киселини са много важни за изграждане на мозъка на бебето и като цяло са много полезни. От Матерната преди с Ивака си изповръщах червата, с тези не е така.

# 640
Добро утро момичета,Цвети страхотно кафенце ,аз снощи заспах много късно и сутринта се събудих рано с изстръпнали ръце.Направо ми се реве само като съм права или се движа не ми изстръпват.Мисля ,че е от витамините които ми дадоха да пия ,днес обаче мисля да не го правя да пробвам няколко дни без тях.
 tzzzvety ,ние с мъжа ми купихме само памперси и мокри кърпички /защото бяха на много добра оферта/,още не сме взели нищо ,но пък майка ми ми е напълнила скрина със всичко катосе почне от чорапките до пеленките.Ние от суеверие /имам един спонтанен аборт от миналата година/с мъжа ми само гледаме

# 641
Здравейте,
Бобче, Бърди, благодаря за информацията. Ама аз вече си купих витамини, а пък тези Дева явно се продават в комплект.  ooooh! Май ще си купя ленено масло още днес и ще давам и на малката. Как не се сетих по-рано за това, а уж го зная.. Ама нищо, има време до октомври още...

# 642
Здравейте, сладуранки!

Цвети, мерси за кафенцето  Hug
Тони, чакаме снимките с нескрит интерес, а и новини от красивите ни талисманчета  Grinning
Ради, страхотна е количката ви  Hug Можеш тези дни, когато имаш време, да снимаш и останалите неща да им се порадваме. Браво на това мило семейство, Валката е случил наистина на шеф!
Добре дошла при нас, MG    bouquet

За разлика от вчера, днес и аз съм от отбора на малко спалите - голям задух, голяма жега  ooooh! Довечера май ще се наложи да оставим климатика да работи.
Аз съм изключително щастлива  Party, защото милото ми от днес е в 2-седмичен отпуск  Heart Eyes Party Ще до подредим детската на спокойствие, ще вземем някои и други дребни неща за нея, ще вадим документи, че неговите са изтекли, а аз нали си добавих фамилията му и разни такива, но най-важното е, че ще сме си заедно по цял ден  Heart Eyes Party Сега отиде да мие колата и да изпере бебешката кошара и после може и ние да се шмугнем в някой горски гъсталак.
Да си пазите от жегите, милички. Много усмивки и добро настроение на всички  Hug

# 643
И аз не спах тази нощ - жега, схващания, а и баткото се буди 2 пъти от пустите му зъби и сега съм като пребита. На всичко отгоре таткото ни утре заминава командировка чак до 24 септември и ще се побъркам без него  Sad но най-важното - трябва да устискам да не родя  Laughing и понеже днес е на работа, ми е дал разни задачки да изпълня, така че след малко оставям Момчил на баба му и се отправям на поход по магазините.
Пожелавам ви лек ден, ако имате клиатик, не го жалете - днес ще е ад  Sick

# 644
Аз пък от жегите не се оплаквам , климатика в къщи не се спира дори и през нощта и ако бебенце е послушно си спя.Ама  днес сутринта нещо не ми е наред, вие ми се свят , глъхне ми ухото- май ми е паднало кръвното нещо.
И друго- сутринта първата ми урина беше бая тъмни4ка, следващите са ОК-знам 4е цвета се променя в зависимост от това какво ядем , ама.......притесних се и мисля др седмица да ходя да си пусна едно изследване , да не би някоя бактерия нещо да има.Че по ЗК на ЖКто ,чак в 34 гс ще ми пускат.

аз днес 4акам гости и няма де вклю4вам 4ести4ко , ама как ще издържа -бая ми е замаяно.

днес май не  е толкова слън4ево, ама може и да е горещо - не смея да изляза на терасата,тук вътре ми е толкова прохладно

Общи условия

Активация на акаунт