Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички!

• 24 423
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Ely-st  

аз съм в Италия.Тук зимата не е като в България приятно е за излизане,а и аз покрай бременността свикнах всеки ден да съм на разходка,ако един ден си остана в къщи направо ме боли глава.Е ,до сега спорих с мъжа ми за количката.Утре ще видим каква ще я свършим в магазина /дано не се изпокараме пред персонала  Grinning/

# 616
MG18, добре дошла и от мен  Hug

в кой град си? видях, че линка е на пренатал- любим мой магазин. винаги, когато сме в ит, пазарувам от там. можеш да си направиш карта и в нея трупаш точки от покупките, а на колички, точките са повечко  Wink

# 617
  • Stavanger,Norway/ Varna
MG18 kakto vsi4ki znaqt, zimite v Norvegia sa si dosta stabilni. az Jovana si q izgledah s kombinirana koli4ka, toest spusnat leten ko6, dobre zavita i oble4ena, kato za ko6a si ima6e i pokrivalo, a kato slozeh i dazdobrana, kojto i vqtar ne propuska, savsem si be6e za6titena. S edna duma, ko6 za novorodeno ne mi e trqbval  Peace

# 618
silvi@ ,живеем в едно градче,много близо до Милано,аз миналата седмица си направих картата в Пренатал,дадоха ми и подаръци талони за отскъпки и една книга за бременни тя може де ми служи иза дневник.
bob4enka ,ето това се опитва да ме убеди имъжа ми ,че няма да имам нужда от коша за новородено.Имаше към количката и дъждобран и покривало.

# 619
ami spored men e prav da ti kaza. Osven tova na mnogo ot koli4kite, ko6a se spuska taka 4e ne ostava nikakav naklon, grab4eto e savsem pravo, a i zimata nali vse 6te slozi6 debelo odealce otdolu da mu topli  Peace

# 620
  • София
Току ще се върнах от новото Джъмбо. Намира се точно там, където е описала Ely-est - на Ботевградско, след околовръстното, от другата страна на Шел бензиностанцията, в общи линии по пътя за Варна )))) и наистина си има отделен светофар в най-лявата лента...ето карта http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=7e523f2b3d25998c200e3fc5315ef1e3&tip=1

Като цяло няма нещо по-различно като артикули от другото джъмбо на бул.България, но е доста по-широко и определено се чуствах по-спокойна, че няма да съборя нещо с големия си корем или с голямото дупе   hahaha

Най-добрата ми покупка - панталонче (тип анцунг) и блузка с дълъг ръкав, на която на корема пише "baby inside"  Party - определено няма да ги сваля като позахладнее... взех си ХL размер и пак съм ги опнала  Joy, но пък съм си симпатяга  hahaha- точно копие на този аватар Козо, който съм си сложила, ама в черно, а не лилаво  Blush Blush сложих ги да се изперат и утре ще си прасна една снимка да ви ги покажа... май още от началото ви обещавам снимка на кашалот и още не съм си изпълнила обещанието... Да помоля някоя мама да ми пише на лични къде и как си публикувате снимките, за да не товаря останалите (извинявам се, но до сега не съм писала във форуми и тепърва "прохождам"...

Иначе поне се повеселих с разходката - имаше такива едни миниатюрни дънкови роклички...лелелеле... до сега само момчешки неща сме гледали и сега ни беше много интересно с таткото, но така или иначе не посмяхме да купуваме за бебелана, само си набелязвахме...

Hug отивам малко плодчета да вкарам в тумбака  ипак ще се върна  Wink

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 21:26 от marvina

# 621
bob4enka ,и аз така си го представях да слагам по  1 дебело одеалце ,искам да те попитам и за коша за новородени за кола.Сетра ми ми каза ,че повече от 1 час и половина не е хубаво детето да стои в него,т.е  дали ще е удачен той за разходка,нали и той се слага на количката и също е удобен за бързи разходки или се лъжа

# 622
За мен кош за новородено е необходим. И това няма нищо общо с метеорологичните условия.
Просто  е равно, бебето може да си лежи дълго време в него, тясно е и защитено.
Няма нужда от разни колани. Моя кош го използвах много. Мила я изкарвах и в градината да спи на въздух.

Бобче, ами да ужасно е, ама не могат да видят. Частни кабинети няма.
А това септември, то си е второ мнение. Ако бях в Бг, нямаше да се тревожа, там ме гледаха 3 пъти и никой нищо не видя.
Тук какво се усъмниха не знам. Ще видим, ама определено ми е притеснено сега.

# 623
MG18,ko6nicata za kola opredeleno e neobhodima ve6t. Az nemoga da si predstavq da ka4a bebeto v kolata bez neq. Ina4e za edno pazaruvane, naprimer, pak moze6 da si q slozi6 na koli4kata direktno, da ne razdiga6 beb4eto. Az q polzvah i kato 6ezlong, kogato mi se nalaga6e da otida do toaletnata ili da si vzema du6 i beb4e da e s men  Peace No, naistina gledah do tretiq mesec da ne prekalqvam s prestoite na bebeto v neq.  Peace

Mila, vie tam ste o6te po- zle. Tuk pone imame 4astna klinika, i ako e na zor rabotata do sedmica moze i da polu4i6 4as, ako nqkoj se otkaze. Pak si e 6ans. Za6to ne se napravi6 na mnogo stresirana, otidi pri li4niq i mu kazi, 4e nemoze6 da spi6, da qde6, lo6o ti e ot pritesnenie i se opitaj da polu4i6 4as po- skoro. Az takiva teatri se nalaga da igraq ponqkoga, ama nqma kak.

# 624
MG18,ko6nicata za kola opredeleno e neobhodima ve6t. Az nemoga da si predstavq da ka4a bebeto v kolata bez neq. Ina4e za edno pazaruvane, naprimer, pak moze6 da si q slozi6 na koli4kata direktno, da ne razdiga6 beb4eto. Az q polzvah i kato 6ezlong, kogato mi se nalaga6e da otida do toaletnata ili da si vzema du6 i beb4e da e s men  Peace No, naistina gledah do tretiq mesec da ne prekalqvam s prestoite na bebeto v neq.  Peace

Мерси за отговора,ами и аз така си ги представям нещата ,но нали ми е за първи път и само питам ,та вече съм станала и досадна.Иначе тук без този кош не може нито от болницата да взема бебето ,има глоби ако в колата не съм с такив кош ,предполагам ,че и при вас е така.Е ,живот и здраве ще видим до къде ще я докараме тази одисея с количкага  GrinningНо аз като всяка от  зодия дева все да питам, да съм подсигурена и аналазирам ,мъжа ми вече вдигна ръце от мен Grinning

# 625
Мунка, все още не ми е изследвана кръвната захар. Лекарката се усъмни за гест. диабет заради голямото количество околоплодни води, които са на горната граница на нормата.
mama Ma, супер. Ние вече няколко пъти ходихме до Вис Виталис, но не съм обърнала внимание на шишетата. Ще се разходим пак до там. Hug
Аз също съм купила кош за новородено, който самостоятелно струва 119 лв. и се монтира към количката, която купихме на Есприт. Според мен е удобство, а и не е никак скъп.

# 626
  • София
Благодаря ви на всички! Hug
Утре ще кача малко снимки Grinning

# 627
  • Sofia
♥Димяни ♥ а как са малките принцески днес?

# 628
Мила, Бобченка ти дава хубав съвет, да се опиташ да ги накараш да направят нещо.   bouquet
Днес си купих нови витамини - Центрум Матерна, не са скъпи, девет лв. и нещо за 30 капсули. Както гледам не им е много богат състава, но дано поне да не повръщам от тях, както от Пренатал. Утре ще ги опитам, защото повече от един месец не съм пила никакви витамини.
Лека и спокойна нощ на всички големи коремчета!

# 629
  • София
Облаче, на мен ми изписа доки преди време точно центрум матерна да пия заедно с Нутри Маг, заради болезнени схващания в прасците... на мен ми действа добре, дано не ти става лошо от тях... Wink

Общи условия

Активация на акаунт