Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички!

• 24 440
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
pashic  
златна си ,добре ,че ме подсети да прегледам дали тази може да се завърти към мен или само на пред гледа.

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 16:16 от MG18

# 601
Димяни, честит ти рожденик! да ти е жив и здрав!   bouquet

Ноел, аз имам опит. Кажи колко ти е кръвната захар в момента?
Сега подозирам че почнах да изпадам в хипогликимия, но трябва да си взема глюкомер (т.е. на майка ми ще вземам и без това и ще й го взема на заем).
Днес щях да припадна на улицата, от няколко седмици ми става така и кръвното ми е ОК (според дока кръвното не ми било нарде!!!) добре че днес се сетих, изядох 2 вафли и светнах. И мисля да ида на ендокринолог, че другите ще ме уморят с това как било нормално.
Сподели плз как се развиват нещата при тебе.

GI не се шашкай, моят дълго време повтаряше че и той имал бебе в корема Simple Smile моят е колкото твоя Денис - сега им бил периодът в който подражават на майките си, после трябва да дойде този в който подражават на татковците - така ми казаха компетентни хора Simple Smile В предишната ни тема имаше една мама на която голямото се опитваше да кърми бебето, обаче безуспешно Simple Smile така че бъди готова и за такива неща Simple Smile

Ради, браво за кекса, не се шашкай не ми се дояде Simple Smile и аз на малкия обещавам да правим от сумати време, дано днес да стане. А калинката е супер, как се прави? аз преди си правех цветенца и даже в 9-и месец успявах, така че не съм се отказала и сега, просто нямам идеи Simple Smile

MG18, добре дошла и лека бременност!

МилаЕлейн, не се панирай, нали са си записали, и като дойде време да раждаш ще го имат предвид?

# 602
На Йована обаче, ни копър, ни анасон, ното капките Саб Симплекс помогнаха. Спаси ме Лефакс. Да ви кажа, сигурно Норвегия е единствената ненормална държава, която е приела, че капкит ене помагат на бебетата за колики и няма смисъл от тях и о т 2006 година не се продава такова чудо в аптечната мрежа  Shocked.
Може пък да са прави, знаели човек. На мене ми казаха че дозата им симетикон просто е двойна на това което продават тук, така че може и от това да има по-голям ефект при някои. При нас обаче нямаше и спрях всички подобни, защото забелязах че става по-зле от такива неща.

За лекцията днес - много ме е яд, исках да я слушам, но след като ми прилоша не посмях да тръгна. Споделете моля как е било?

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 16:41 от Мунка

# 603
Ноел, няма да има проблем със стерилизатора ти, аз също имам но на Чико, който е по-малък от Авентския и няма проблем,побират се, те самите шишета са по-издути и по-късички малко от Авентските ,а малкото им за водичка и сокче е такъв бонбон Simple Smile, кръгло и туместо и ниско,много е сладурско  Grinning
Hug
А откъде мога да си ги купя? Помпата за кърма също ми се вижда хубава, а и не е скъпа - 59 лева. Към нея има и стерлизаторна кутия.

Аз  купих от Вис Виталис, на Симеоновско шосе и после взех още едно от Беби Лайф на Околовръстното /големия м-н дето скоро го отвориха и е на няколко етажа / така че ги има в двата м-на ,а и на други места със сигурност,но не съм обикаляла...  Hug

# 604
MG18 добре дошла и лека бременност. За коша за новородено и аз смятам че е задулжитлен, все пак бебето ще се изкарва и да не е отначалото много някои мами го ползват до лятото.
Тини  Hug мерси за инфото  за тачини наистина има много яки модели и са намалени. Ще  Hugкача снимки след сватбата нали сме и кръсници. Весело изкарване и  на теб.
За шезлонга и аз се чудя ама май ще си взема защото бил много удобен ако трябва да го носиш бебо от стая в стая , знам че става и за новородено

# 605
MG18, порт-бебе представлява нещо като сак, в който се слага бебето - сигурно си виждала. Доста по-неугледно е, в сравнение с коша а новородено, но на нас ни вършеше много добра работа, особено когато се налагаше да качваме 5 месечно слонче, тежащо 10 кила до 5-6 етаж  Crazy  Иначе изолира и топли без проблеми - мисля че по-старите модели колички са с такова нещо, поне нашата беше доста стара и нямаше кош за новородено.
ето примерен вариант: http://family-bg.com/prX_4879.htm

# 606
Момичета ,благодаря на всички за топлото посрещане и полезните съвети  bouquet.didanka разсмя ме с поста си едро бебче -10 кг. Grinning

# 607
  • Stavanger,Norway/ Varna
Mila, ama kak be nemogat da vidqt. nqma li na4in da otide6 nqkade na 4astno tam za vtoro mnenie. Znam 4e tam e kato tuk, no ako ima vazmoznost, otidi, 4e to tova 4akane do septemvri ne si e rabota  Shocked Hug

# 608
*Ani_J* - мерси за линкчетата   bouquet Изглеждат интересни и мисля да ги изгледам като имам време Wink

Цвети, Тини - весело изкарване на сватбите и да се забавлявате мноогооо  Party После и снимчици ако качите, ще сте златни  Peace То и аз нали ще съм кръстница ( с помощ от милото) на една госпожица на 1 г. и 9 месеца в неделя, та ще гледам да се отчета със снимчици, а на сватба съм чак на 28 август...Първо имам рожден ден на 24ти - много празници, много нещо  Crazy

МункаHug Почивай си повечко!!! А за калинките - трябват ти от тези лакчета с тънките четчици - бял и черен. С белия правиш едно петно във елипсовидна форма, а с черния оформяш горната част ( главичката ) и двете линии ( които виждаш на снимката).После с върха на кърфица( топлийка или както там се казва Grinning ) правиш точките ( аз ги правих с върха на четката на лака, но на другата ми калинка нещо не станаха баш точки)...Дано съм била от полза  Peace

Мама - а къде точно на Околовръстното е този нов бебешки магазин??? Как е малката госпожица?  Hug

Майка ми преди малко ми се обади, почти изпаднала в екстаз - прибрала се и видяла подаръците  Flutter Беше много радостна, всичко й харесва и е толкова признателна, че все още има хора с големи сърца ( тя работи в същата фирма с Валъо като гл. счетоводител и шефа им е един и същ). Ама как съм го наредила мъжлето, а??? Във фирмата на тъщата, да е под контрол  Mr. Green

Цункии от мен, незнам дали уикенда ще стигна да пиша ( дано да) и не се улисвайте, че да мога да ви насмогна  Wink

# 609
Димяни Честит Ти Рожденник   bouquet
Да ти е жив и здрав и много да те слуша ! Heart Eyes

# 610
Димяни,Честит ти рожденник !  bouquet

А това ми пратиха преди малко. Дано ви хареса.

НЕДОСТАТЪКЪТ на ЖЕНИТЕ

Жените имат сили, които изумяват мъжете...

Те понасят страдания, те понасят мъка,

но те носят щастие, любов и радост.

Те се усмихват, когато искат да крещят.

Пеят, когато искат да плачат.

Плачат, когато са щастливи

и се смеят, когато са нервни.

Те се борят за това, в което вярват.

Те се изправят срещу несправедливостта

Не приемат „не” за отговор,

когато вярват, че има по-добро решение.

Лишават се от нещо, за да има за семейството.

Отиват на доктор с изплашен приятел.

Те обичат безусловно.

Плачат, когато децата им успеят

и са щастливи, когато приятелите им получават награди.

Радват се, когато чуят за раждане или сватба.

Сърцата им са разбити, когато си отиде приятел....

Скърбят безкрайно, когато загубят член на семейството,

и все пак са силни, когато мислят, че не им е останала сила.

Те знаят, че една прегръдка и една целувка

може да излекува разбитото сърце...

Жените идват във всички форми, размери и цветове.

Те ще карат километри, ще летят, ходят, тичат или ще ти е-майл-нат само,

за да ти покажат колко са загрижени за теб.

Сърцето на жената е това, което

кара светът все още да се върти.

Те носят радост, надежда и любов.

Те изпитват състрадание и имат идеи.

Те дават морална подкрепа на

семейството си и приятелите си.

Жените имат важни неща да кажат

и всичко да дадат.

НО ВЪПРЕКИ ТОВА, АКО ИМАТ НЯКАКЪВ НЕДОСТАТЪК,

ТОВА Е, ЧЕ ТЕ ЗАБРАВЯТ КОЛКО СА ЦЕННИ.

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 19:03 от m9m9

# 611
  • София
Привет от мен  Hug
Ние също ползвахме "зимно кошче" от типа "порт-бебе" и си беше много удобно  Peace Точно количката ни беше стара - все пак баткото е 2001 г., на Hauck - невероятно голяма и тежка, НО невероятно удобна и за мен и за бебето - той си се разполагаше като в 3-стаен апартамент, а аз успявах да преодолявам всякакви препятствия - то си беше истински танк зимата ))))) Дори все още не съм решила дали да не си я ползвам пак нея  newsm78, трябва й само едно изпиране, че е стояла доста време опакована, пък паричките вместо за нова количка - ще ги дадем за нещо друго Wink а и определено не ме притеснява, че е синя, а очакваме бебелана ))))

За шезлонгче - използвахме кошчето за кола (тип "кошница"). Много ми харесват тези, които сте показали - с вибрации, музики и т.н., но и за това се чудя дали да купувам или пак да си остана с "кошницата".  
Все пак едно дете вече живо и здраво съм отгледала по този начин, и другото ще го отгледаме )))) същото ми е и чуденето за стерилизатора - изглежда ми удобство, ама като чета мамите, които казват, че не е чак толкова удобно и си е по-добре с тенджерата ...

Целувки от мен за сега - изнудих мъжлето да ме закара до новото джъмбо да поразгледам  Sunglasses

# 612
Аз се разтърсих из нета, но не можах да видя къде е новият Джъмбо, някой може ли да ми каже?

Ani_J, мерси за линкчетата сега ще ги изгледам Simple Smile.

Ради, мисля че това е магазина http://malechkobaby.com/index.php?&lang=1

# 613
И аз не съм разбрала за ново Джъмбо ???
Ради, Орхидс го е показала даже с карта къде е м-на ,за който говорех Hug, наистина е доста голям няма да го пропуснете.

# 614
  • Sofia
Дамяни честит ти рожденик!!! Да е жив и здрав, да слуша и помага на мама!!! newsm59

Новото Джъмбо и аз го търсих из нет-а и го открих на ботевградско шосе. Пишеше, че имало специален светофар за да се влезне в него. Мамите, които са го посетили да кажат дали инфото ми е вярно...

MG18 добре дошла! В коя част на света живееш? За ширините на които си може и да не е нужно зимното кошче, но за тук си трябва. Аз принципно не съм от обичащите много да излизат, но когато дъщеря ми се роди не пропусках да я изкарвам на разходка. Тя е родена януари и 2 седмици по-късно беше в количката и навън за 1 час. От тогава не пропускахме и ден без да я изкараме /стига температурите да не са под -5С. Но тук са те посъветвали правилно - на място най-добре ще решиш какво точно да купиш...

Хубава вечер на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт