Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички!

• 24 441
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Titka, според мен схванатия прасец е от бремеността и от липсата на магнезий, ти пиеш ама и бебо си цоцка всичко от теб, няма как.  От разходките лошо няма бе жена.  Hug е, малко си е жежко ама......

# 586
didanka 

имаш ли снимка на това порт-бебе

# 587
tsvelichkova, много ти благодаря за успокоението, мила. Дано си права. Досега са ми изследвали няколко пъти кръв и урина, но доки не е споменавал да има проблем /този при който ходя на ЖК/, не е споменавал нищо и за водите. Тя и тази докторка ме е гледала и преди и не е видяла проблем. Чак сега се появи това с повишеното количество околоплодни води. Аз също четох, че за теста трябва да се ядат по около 150 гр. въглехидрати /не знам правилно ли съм разбрала/, а 10-14 часа преди теста да не се яде и пие нищо, само вода.
Milla Elaine, как така не могат да видят дали плацентата е превиа и как щом сега не го виждат ще го видят септември?!  newsm78 А за това, че капсулата е само една не се притеснявай - има такива капсули или вагинални кремове /например Гиназола/, които се поставят само веднъж, но те са с т.нар. удължено действие и действат 10 дни. Питай патило. Rolling Eyes
mama Ma, благодаря за подробното разяснение. Трябва да ги видя тези шишета. Добре ми звучи това, което казваш. Само не знам дали ще се поберат в стерлизатора на Авент. Защото аз имам такъв стерлизатор. Не ми се купува нов.

# 588
До утре ,защото ще свършат намаленията тук при нас  Grinning ,а ето на това съм се спряля ,не в този цват и без коша за новородено.Другото става също като кош и със същата форма ,та за това се колебая и коша за кола без който няма да ми дадът детето да го изведа то болницата-това е двойката
http://www.prenatal.it/shop/catalog/HIDDEN-Promo-10-off/Prenatal … 00000000000384614
Количката е хубава!Същия модел ,но на чико ползвах преди 7г с дъщеря ми,естествено трите части!Аз просто не съм фен да подлагам няколко пеленки и одялца ,за да направя удеално гладко,без тази цепка в средата на летния вариант!А ако не сложих нещо не хубаво за гръбчето ,и не е идеално равно,затова ги дават след 6м.И съшо така клетния вариант гледа само напред ,я в коша си го гледаш постоянно!

http://www.bebecomfort.com/collection/UK/voiture_windoo.htm ето този  съм избрала аз!Все  едно е легълце с матраче! А това е целия комплект http://www.bebecomfort.com/collection/UK/prom_poussette_loola_up … ompatibilites.htm

# 589
Ноел, няма да има проблем със стерилизатора ти, аз също имам но на Чико, който е по-малък от Авентския и няма проблем,побират се, те самите шишета са по-издути и по-късички малко от Авентските ,а малкото им за водичка и сокче е такъв бонбон Simple Smile, кръгло и туместо и ниско,много е сладурско  Grinning

# 590
Здравейте Hug
Ради,браво за подаръците.
Димяни,жив и здрав да ти е прекрасният син и много да ви радва.
Аз след мъничко свършвам работа и ще отида с мама на покупки за бебчо и нямам търпение Party

# 591
Момичета,вижте има лекции онлайн за кърмене на Ла Лее Лига . Аз се регистрирах ,ето линк http://lalechebg.com/2010/07/webinaraugust/ Утре ще се проведе!

# 592
Димяни да ти е жив и здрав Райън, много радост да ви носи Heart Eyes
Аз кафето го бях спряла първите 4 месеца, че ми се гадеше, но сега пак си пия - много обичам, по 1-2 на ден не е проблем.
ИвДраг много ви е хубава количката , със здраве да си я ползвате, нашата е нещо подобно, но модела от 2008. За коша за новородено, аз си ползвах, макар и с пролетно бебе, много удобен и уютен е, а сега за зимата смятам че е задължителен.
 Да се оплача постоянно ме размотават от яслата, на две седмици ходя да проверявам кога ще я приемат моята госпожица и днес ми казаха 1.10.2010 най-рано Crazy, а се надявах поне в началото на септември да започне , за да може да посвикне преди бебка да се роди, а и аз малко да си почина. Правят ремонт и са сборни групи по 30-40 деца и е абсурд докато не приключат да я вземат, а те се моткат месеци наред, направо #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ноел надявам се да е фалшива тревога Praynig, но все пак е хубаво, че ще ти пуснат изследвания за да си спокойна.

# 593
Гале- направо те съжелявам мила, дано наистина по-рани4ко да тръгне , 4е да посвикне , 4е ина4е ще луднеш.ако тръгне в на4алото на октомври , ще има около месец да посвикне -пак е нещо

Ивдраг- страхотна е стаята на момата и това килим4е беееее, най- после да го покажеш Joy

пашик - благодаря 4е сподели линка(не 4е ще мога да се възползвам - в събота ще имам гости за целият ден , а в неделя сме на сватба), а коли4ката е супер-

бобинка -да се похвалиш със снимки на покупките после , ей

то и аз трябва да понаснимам покупките , ама мн ме мързииии, другата седмица може би

За арниката - май е най- добре тази дето е 5CH да се вземе

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 15:54 от tini_pini

# 594
Димяни, да ти е живо и здраво милото рождениче! Мого да те радва и догодина да посрещате деня в пълен състав!
Аз се топя бавно в горещините. Довечера ще имаме гости ( сестрата на мъжа ми с цялото семейство). Нали сега не мога много много да пътувам, те ще дойдат да се видим. Та в кухнята ми е АД ooooh!.Бебо се мръдна малко явно и ми поосвободи кръвоносните съдове. Още ми се надува крака, но поне не ме боли толкова и сутринта даже бях на разходка по хладното.
За мненията за кошчета и шезлонги - само ги чета и ви завиждам за придобивките. Ние сме още на етап харесване Wink.
ИвДраг , стархотни придобивки. И ние харесахме този тип легло, ама ще купуваме "мъжко".
За съжаление, ще пропусна лекцията на Ла Лече Лига, дано после качат материал за неосведомените.

# 595
  • София
pashic мерси за линка

Димяни честит празник на малкия батко.

GK Гого ходи на ясла обаче се замислям все повече като се появи бебето какво ще правим, защото в яслите няма никакъв контрол на болните, той ходи 3-4 дни и на 5-тия е болен. Сега втори месец си е в нас и нямаме никакви проблеми, освен лошата услуга от баба (ама тя от прекалени грижи го беше претоплила и милия беше изринат целия)

Шезлонг имам от Гого най-обикновен и когато почна много да шава беше незаменим. Количката ни е без зимен кош защото баткото се роди март, сега ще я ползвам пак нея и ще сме с чувалче.

# 596
Eто ме и мен  Simple Smile Simple Smile
връщам се от фризъор че нали сме на сватба в неделя.
Тини в Русе сме на сватба , ти къде си , предполагам тук във Варна и няма как да сме на една сватба  Grinning Купи си и сандали от Серджио Ботичели има много големи намаления
Димяни  Hug newsm59 на малкия Раян и много да те слушка  Hug
Честито на мамите с новите придобивки и новите детски стаи
За стерилизаторите и аз се чудя дали да си вземам  Thinking или да преварявам в тенджерата.

# 597
Ноел, няма да има проблем със стерилизатора ти, аз също имам но на Чико, който е по-малък от Авентския и няма проблем,побират се, те самите шишета са по-издути и по-късички малко от Авентските ,а малкото им за водичка и сокче е такъв бонбон Simple Smile, кръгло и туместо и ниско,много е сладурско  Grinning
Hug
А откъде мога да си ги купя? Помпата за кърма също ми се вижда хубава, а и не е скъпа - 59 лева. Към нея има и стерлизаторна кутия.

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 16:04 от *Noel*

# 598
Eто ме и мен  Simple Smile Simple Smile
връщам се от фризъор че нали сме на сватба в неделя.
Тини в Русе сме на сватба , ти къде си , предполагам тук във Варна и няма как да сме на една сватба  Grinning Купи си и сандали от Серджио Ботичели има много големи намаления
Димяни  Hug newsm59 на малкия Раян и много да те слушка  Hug
Честито на мамите с новите придобивки и новите детски стаи
За стерилизаторите и аз се чудя дали да си вземам  Thinking или да преварявам в тенджерата.

Ееее браво на теб -пушка си .Айде ще 4акаме снимки от сватбата.Аз съм тук във Врана -да.

# 599
  • Sofia
Влизам само, за да ви пусна линк към клипчета, за които си говорихме след лекцията в ЦУМ днеср много са полезни.

http://www.vbox7.com/play:28eecdd0
http://www.vbox7.com/play:7fb387c1&al=1&vid=

Общи условия

Активация на акаунт