ЯНУАРЧЕТО мило и кротко дете, сега на морето дупето пече

• 28 725
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Сега, като види пчела и вика: Мамо, мамо, Мая пак идва.
  Joy

# 496
Цяла сутрин се занимаваме с лични лекари, направления, изследвания и всичко необходимо за ДГ. Малко ме притеснихте с повтарянето на 1-ва гр. та се поинтересувах, за щастие нас не ни засяга, въпреки че све 2007. Преди време госпожата беше казала, че за първи клас ще стане ясно дали е необходимо да тръгне с набора си.

Да ви разкажа нещо смешно.

Приятел на мъжа ми и важен човек е дошъл вкъщи да поговорят. Точно се прибираме и той си тръгва и казва. Здравей и чао! Подава си ръката да се здрависат, при което Вики изцепи : А не, имаш много косми!!!

След малко излизаме навън и срещаме жената която чисти в блока, която много обича Вики и все иска да й се радва. Тя казва : Вики ела баба да те види. Вики се обръща и казва: Уф, миришеш ужастно. А мама мирише на парфюм.

Днес явно ни е ден на откровенията, ще трябва да си поговорим по тези въпроси, че потънах в земята от срам. Но за сметка на това личната лекарка ни похвали, че детето се развивало много добре и умствено била доста над възрастта си.

# 497
Сега, като види пчела и вика: Мамо, мамо, Мая пак идва.
  Joy

На о. Тасос имаше толкова много пчели, в началото се притеснявах, но накрая видях, че те са доста приятелски настроени. Навъртат се около теб, но не жилят. Предимството беше, че си купихме чист тасовски мед направен от тях.

# 498
Върнахме се  cry cry cry По-хубава почивка от тази не бях имала откакто са се родили децата. Толкова ми е тъпо, че днес не отидох на работа  Blush Страдам!

Елина, Ая ходи в сборна група цял месец, а всяка седмица се сменят и госпожите  ooooh! Аз мислех, че ще е драматично, но не беше  Peace

Ноем, добре дошла  Hug Расте ли шкембето  Mr. Green

Отивам да ви изчета  Laughing

# 499
Като споменахте изследвания, дали ще са необходими отново? Попрочетох и разбрах, че при деца, отсъствали 2 месеца не трябва, но повече от два - задължително. Алекс не е ходил юли и август, започват от 15 септември. Та дали ще ме разкарват за тези изследвания или не?  Rolling Eyes При условие, че така или иначе почиваха от 1 август , та досега.

# 500
Вики се обръща и казва: Уф, миришеш ужастно. А мама мирише на парфюм.

Ники така беше казал (малък беше) на една позната на майка ми, че мирише на коза  Laughing Жената още го помни това  Crazy

# 501
  Стилияна,Галина,добре сте се завърнали!  Hug
  Стилияна,не тъгувай!Догодина пак ще ходите на почивка!  Simple Smile

Ин@,ние ще правим изследвания,всъщност само едно,онова с лепенката.И ще ни трябва бележка ,че не сме били в контакт със заразно болни.

# 502
Ох, явно и ние ще правим. То май най-много се бавеше...

Вики се обръща и казва: Уф, миришеш ужастно. А мама мирише на парфюм.

Ники така беше казал (малък беше) на една позната на майка ми, че мирише на коза  Laughing Жената още го помни това  Crazy
Laughing
Лятото седим на двора и идват гости някакви - внучка, майка и баба. Ние с Алекс седим на голямата маса и пишем букви. Жените с леля ми сядат при нас. Бабата точно срещу Алекс. По едно време бабчето се обръща към сина ми: Ама ти много хубаво пишеш (закача го). Той я поглежда изпод вежди, мисли 5 секунди и изстрелва: Ама ти защо нямаш зъби? Аз щях да припадна. Тя решава да се направи на глуха. Обаче не знае какво следва. Щом не му се е отговорило, въпросът продължава да се задава многократно. И пак напълно сериозно: ти защо нямаш зъби?....  Mr. Green Накрая измисли някакъв отговор - че чака да й порастат нови, та той престана. Повече не се обърна към него.  hahaha А аз бях толкова горда от себе си, че издържах да не прихна. Боже, а ми идваше да легна на земята от смях.

# 503
Може ли да влезна в час и да попитам колко тежат децата?

Алекс е 15 кг. Като може и малко да завишавам. Доста е слабичък. Талията му е една.... Нямам думи!

# 504
  • Русе
Ина - Йоан го теглиха онзи ден и го изкараха 13кг, но ми се струва че е повече.

Относно градините - честно вече незнам  Sad  - няма как да остане във втора група с която върви от началото на януари ( пуснах го тогава, защото по новите закони яслата ми го изписа на 04.01. при навършени 3г., а нямаше къде да го дяна до Юни или Септември ), защото е набор 2007г. Както всички знаят ( или поне тук беше така ) , молби за родени 2007 започнаха да взимат едва тази година, миналата категорично отказваха ( поне на местата където аз ходех )
Днес баща му ще поговори с него, като го вземем, дано стане. Знам, че ще е трудно - но ще се справим. Г-жата я срещнах и им казала сутринта, от понеделник половината ще се качат горе, а другите остават тук, а нашия й отговорил "Да половината ще се качат горе, НИЕ оставаме тук"  Cry

# 505
Добре дошли на тези, които се завръщат от почивка!

Скъсах се от смях с откровенията на децата... но те винаги са искрени и казват това, което мислят и усещат.

Ева продължава във втора група в градината. Искаха да я местят, но аз не се съгласих.  Пък може би ще е в последната група два пъти!

# 506
Любо е 13 кг с мокри гащи  Laughing

Днес на излизане от градината срещнах desi_cover. Любо и Боян се оказаха в една и съща градина, ама Боби е най-малкия във втора група, а Любо най-големия в първа  Grinning
Много се зарадвах, че я срещнах след близо 2 години  Grinning

# 507
  • София
О, Стуц!  Hug Я су, филе!  Wink

# 508
  • Варна
Вики е 16-17 (а вече може и да е станал 18кг), но е доста висок (вече му купувам дрешки над 116).
Относно сборните групи - Вики беше най-щастлив като е в такива, особено като се сменяха често учителките (може би бяха по-непредубедени спрямо него). А да попитам, вашите деца оставят ли ги в градината да играят или са седнали само по столчетата и гледат филмчета?
Анджи, а Деси има ли малко момиченце? (преди време ми се стори, че я видях, но беше с 2 деца - виждала съм я само на снимки и то доста отдавна, затова не съм сигурна)

# 509
  • София, Лагера
Ноеми, защо не се обади? Поне щяхме да се видим!
Мамка му, съвсем изключих, че си от Банско  Embarassed Rolling Eyes
Некст тайм! Аз като изляза майчинство (45те дни преди раждане) така и така няма много да ме свърта в Сф...

Сту, добре се завърнала! Сега директно към въпроса - кога ще се видим да разказваш?

Андж, я ръчни Деси да пише един ред тук! Беше много свежа мома !

А да попитам, вашите деца оставят ли ги в градината да играят или са седнали само по столчетата и гледат филмчета?
Shocked Shocked Shocked Филмчета?

Общи условия

Активация на акаунт