ЯНУАРЧЕТО мило и кротко дете, сега на морето дупето пече

• 28 430
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • София, Лагера
...Да го навличам или да го оставям да му мръзна гъза и да се учи сам да се завива?...  Thinking Хайде, дайте съвет, не се щадете!  Rolling Eyes
Ив, Пресиян спи с юрганче от миналата зима. Не го щади толкова детето, не е глупаво то, като му е хадно бързо се ориентира как да се сгрее  Wink Peace

Вашите деца колко време изкарват "плътно на градина"? newsm78
Боледувал е само веднъжл миналата есен. Но са ми го връщали 2-3 пъти, заради сополи. Не ме е яд, радвам се, че правят така, защото го правят и с другите деца и така вирусите не се разпространяват  Peace

ВиксHug
Ето виж ме, но това не означава, че няма и на живо да ме видиш скоро!
http://noemy.snimka.bg/maternity/bremennost-2.533426.20582215.big

# 601
  Ноеми,изглеждаш страхотно!Много си красива и определено си напълняла само на корем!  Heart Eyes Hug

Весни,Алекс изкарваше максимум по 2 седмици.
  ДАли веднъж не е било 3?  newsm78

Ивонска,при нас въпроса се решава с пижама.Иначе ставам по 1-2 пъти на нощ и го завивам,ако се е отвил.

Цитат
като родих Пресиян и на четвъртия ден в къщи излязох с приятелки. Вярно, за 2 часа, че през 3 кърмех.
  Много си смела!  Hug
  Аз досега съм излязла само веднъж за 10 минутки.Иначе навсякъде съм с бебка.Така бях и с Алексчето.  Rolling Eyes

# 602
  • София
Само да кажа, че ще липсвам следващите дни, но не защото Викс ще ме е убила  Mr. Green , а защото заминавам командировка из необятната македонска шир....  Whistling

Викс, ай остани петък, дееее!  Crossing Arms Ще те доставим събота, к'во толкова!  Crossing Arms

# 603
Barbi, честит рожден ден!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Ноеми, много сладки снимки!

# 604
Ей, много ми стана готино като прочетох постовете ви, да знаете Mr. GreenHug Hug Hug

Барби,а Честита годишнина!

Ноемка,нема страшно, ти си печена мацка, ще се оправиш ,пък и съм сигурна , че ще ти се падне пак кротко бебенце.

Аз доста се асоциализирах и от това дойде част от депресията и после като навърших  30 съвсем - осъзнах,че безгрижните нехайни и свободни младежки години безвъзвратно са си заминали....и вече някакси не съм господар на живота си, не мога хей така да си хвана чантичката и накъдето ме повее.......

Боил спи с одеало, в повечето случаи отвит.ЗА  имуностимулация давам пак зелена енергия и мастни киселини....

Ох много ми се идва в Кубанита, ама мъжът ми е до 8 на работа, вие до колко стоите обикновено?

# 605
  • Русе
Барби, честит рожден ден!    bouquet

Мони, Ноеми - За "розовите гащи" ще се радвам, ако наистина излезе вярно. Но все още леко се колебая дали вярно се е видяло на видеозона  Crazy 

Аз незнам колко ще се вясвам тук скоро, но започваме да местим квартира и ще е едно  ooooh!

# 606
  • София
...
Аз незнам колко ще се вясвам тук скоро, но започваме да местим квартира и ще е едно  ooooh!

Ох, това е потрес...  Hug Леко няма да е, но бързо да свършва подреждането!

# 607
Барби честит рожден ден   bouquet
Трийсет е една прекрасна възраст и ти пожелавам скоро да откриеш още един такъв смисъл като Рая  Wink
Ноем много хубави снимки, но с такъв фотомодел е нормално  Wink
Ив,  отдавна спрях да ги мисля и двамата. Обличам пижамата и обувам хавлиени чорапи на краката, като застудее и ако искат да си ползват завивката  Whistling Аз съм им осигурила всички удобства, ако искат да се възползват  Mr. Green
Относно посещението на градината не смея да говоря. Все още е топло и не ходят всички деца, но при едно застудяване не ми се мисли. От друга страна се надявам Клемсата да е права и да е успял Веско да си изгради имунитет вече Praynig
Днес отново ми го похвалиха колко послушен и добър бил  Crazy ЕДинственият номер при него е да го накарам да обещае, че ще слуша. Дано и занапред да си държи така на обещанията  Praynig
Селма племеникът ми говори само на руски, според мен. Според нашите знае и много български думи. Факт е, обаче, че децата се разбират прекрасно помежду си, което мен много ме радва. Пресли е обяснил на всички, че татко е българин и той е българин, а мам е "руская"  Mr. Green При което на мама хич не й става драго  Joy

# 608
БАРБИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!МНОГО ЗДРАВЕ И БЛАГОСЛОВЕНИ ДНИ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 609
  • София, Лагера
Ха  добрутро!
Ех, че кеф! Не съм на работа, пия си кафето, малкото спинка! (какво му трябва на човек)  Party

Ноемка,нема страшно, ти си печена мацка, ще се оправиш ,пък и съм сигурна , че ще ти се падне пак кротко бебенце.
Хриси,  Hug. Не че имам избор, разбира се  Laughing Ама поне мъжът ми помага много, а и Пресиян ще ходи на градина плътно! Та се надявам... надявам се аз  Laughing
Ех, ти с твоите 30  ooooh! питаш ли ни дъртите какво ни е  Laughing! Ние от мъка пием! А аз и да пия като хората не мога даже  Mr. Green
 Heart Eyes Стискам палци да се стабилизираш бързичко!

Еййй, Ман, Флауърлина!  Embarassed  Laughing Мерсиииии  Flutter

Много си смела!  Hug   Аз досега съм излязла само веднъж за 10 минутки.Иначе навсякъде съм с бебка.Така бях и с Алексчето.  Rolling Eyes
Ми, Селма, то бебето като е на 4-5 дни колкото аз мога да се справям с него, толкова и татко му... Без кърменето, но аз за кърмене винаги съм била на линия. А от друга страна, ако се затворя в къщи, знам това до какво ще доведе, а то пак не е добре за бебето  Wink

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 09:07 от Ноеми

# 610
  • София, Лагера
А тази нощ сънувах, че съм на екскурзия в Париж  Laughing. Сънят беше толкова реалистичен, че се събудих с мисълта, че трябва да не забравя да си заредя батерията на фотоапарата  Mr. Green

Та се сетих и виц по повода:
- Тате, сънувах, че си ми купил колело..
- Чудесно, сине. Ако слушаш, довечера пак може да го сънуваш!

Ай отивам да будя Писуна, че да заминаваме.
Хубав ден на всички!  Hug

# 611
А тази нощ сънувах, че съм на екскурзия в Париж  Laughing. Сънят беше толкова реалистичен, че се събудих с мисълта, че трябва да не забравя да си заредя батерията на фотоапарата  Mr. Green

Ха, аз бях в Барселона... Бях се изтупала и обикалях кафенетата... Flutter Чак не ми се ставаше...

# 612
  • София, Лагера

Ха, аз бях в Барселона... Бях се изтупала и обикалях кафенетата... Flutter Чак не ми се ставаше...
Хахахаха, хайде довечера заедно да ходим някъде!  Party ...може и по някой мъж да забършем, то така нали не се брои  Embarassed Mr. Green

# 613
Пресли е обяснил на всички, че татко е българин и той е българин,
   Така и аз обяснявах на всички,докато не пораснах и не се настаних в България,където се обърках тотално за това,коя съм всъщност.  Mr. Green
   Браво все-пак ,че си има самочувствие и поне "знае много думи".  Simple Smile

Цитат
то бебето като е на 4-5 дни колкото аз мога да се справям с него, толкова и татко му... Без кърменето, но аз за кърмене винаги съм била на линия. А от друга страна, ако се затворя в къщи, знам това до какво ще доведе, а то пак не е добре за бебето
  Права си ,Ноеми,особено за последното.
  Но аз явно съм свикнала да съм на нон стоп разположение за бебето (за добро ли,за лошо ли  Rolling Eyes ).

# 614
   Алекс днес тръгна на градина.Спокойно,без рев.
   Дано така и продължи!  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт