Отговори
# 15
А според мен биха били перфектната двойка в реалността. Ако не се саморазрушат.

# 16
Уникален мъж, невероятен актьор...С нетърпение чакам The tourist интересно ми е да го видя как си партнира са Анджи

Първо е примиерата на "Дневникът на алкохолика" по романа на Хънтър С. Томпсън,мисля че ще е ноември тази година. Сниман е в Пуерто Рико - ето една снимка. Blush
http://img2.timeinc.net/people/i/2009/startracks/090413/johnny_depp.jpg

А за съвместимоста - двамата са напълно несъвместими. Анджи обича да вади живота си на показ - Джони точно обратното, не ги виждам изобщо двамата заедно. Peace

# 17
Авторката е пропуснала една от жените му в първия пост, моля да я добави  Blush
http://media.snimka.bg/1652/009559228.jpg
хаха верно си е ексцентричен  hahaha
Какво искаш да кажеш  Crossing Arms
нищо лошо - просто са странна двойка  Rolling Eyes

# 18
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Благодаря за прекрасната тема! Hug Hug Hug

а това за мен е най-важната жена в кариерата му

# 19
Хелена Бонъм Картър?

# 20
 newsm10

и с най-важния мъж

# 21
Е чак пък най-важната жена в кариерата му... Джони Деп има страхотни роли в доста филми, в които тя не участва. Или аз не те рабирам правилно.

# 22
ПРИВЕТ    bouquet

# 23
И аз Ще следя темата, много го харесвам, уникален е!
http://www.girltalk.se/mag/girltalk.se/files/5_slideshow393_1.jpg

# 24
Уникален мъж, невероятен актьор...С нетърпение чакам The tourist интересно ми е да го видя как си партнира са Анджи

Първо е примиерата на "Дневникът на алкохолика" по романа на Хънтър С. Томпсън,мисля че ще е ноември тази година. Сниман е в Пуерто Рико - ето една снимка. Blush
http://img2.timeinc.net/people/i/2009/startracks/090413/johnny_depp.jpg

А за съвместимоста - двамата са напълно несъвместими. Анджи обича да вади живота си на показ - Джони точно обратното, не ги виждам изобщо двамата заедно. Peace
Аз се чудех кой от двата филма ще пуснат първо, благодаря за инфото  Hug
А Джони и Анджелина са много различни, точно затова ще ми е интересна комбинацията им на екрана, а дали ще е сполочлива  #Crazy ще видим......

# 25
Ха-хах, записвам се веднага с предложение за анкета:
Коя е най-върлата фенка на Джони:
а. Жълтият Ламтурник
б. Жълтият
в. Ламтурник
г. всички гореспоменати.
 hahaha hahaha hahaha
За да не се сърдите ще се връткаме всяка седмица.  Mr. Green

# 26
  • София
Е чак пък най-важната жена в кариерата му... Джони Деп има страхотни роли в доста филми, в които тя не участва. Или аз не те рабирам правилно.

Хелена Бонъм Картър е съпруга на Тим Бъртън (другата снимка), който е режисьор на огромна част от флимите с Деп  Peace Правят невероятен тандем, най-ексцентричните роли на Джони са в неговите филми. Много добри приятели са като семейства, Джони прави перфектна двойка с Хелена, абе като цяло мисля, че точно това партньорство прави Деп толкова добър актьор, а Бъртън - толкова добър режисьор  Peace

# 27
Запис в страхотната тема (:
Надявам се скоро отново да имаме проект от триото Деп-Картър-Бъртън  Heart Eyes

# 28
Надявам се скоро отново да имаме проект от триото Деп-Картър-Бъртън  Heart Eyes[/b]

Има - Dark Shadows.
Джони ще е вампир, ще има много кръв, бе....ще е напълно в стила на Бъртън. Laughing

# 29
Цитат
Хелена Бонъм Картър е съпруга на Тим Бъртън (другата снимка), който е режисьор на огромна част от флимите с Деп  Peace  Правят невероятен тандем, най-ексцентричните роли на Джони са в неговите филми. Много добри приятели са като семейства, Джони прави перфектна двойка с Хелена, абе като цяло мисля, че точно това партньорство прави Деп толкова добър актьор, а Бъртън - толкова добър режисьор  Peace

напълно съм съгласна Peace
тандема е убийствен Laughing

за анкетата на Жълтият Ламтурник съм съгласна...само трябва да измисля как да си разделя моето име поне на 2 Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт