Отговори
# 45
жалко дето още няма Оскар.

# 46
Аааа Оскара изобщо не е мерило за талант, там всичко е политика.
Пък и старците от комисията никога не са го долюбвали - бунтар, не играе по правилата на Холивуд, не харесва Америка и живее в Европа и с всичко показва , че не му дреме за тяхната статуетка.
Логично!

# 47
Аааа Оскара изобщо не е мерило за талант, там всичко е политика.
Пък и старците от комисията никога не са го долюбвали - бунтар, не играе по правилата на Холивуд, не харесва Америка и живее в Европа и с всичко показва , че не му дреме за тяхната статуетка.
Логично!

Много добре казано.

# 48
  • От липите до сините камъни
Това беше може би първия филм който гледах с негово участие,още тогава ми направи много силно впечатление:талантлив и доста добре изглеждащ
  А това е една от най-любимите ми негови роли,във филма
"Шоколад"

SANDS smile3501Браво много точно и вярно казано

# 49
Мда, и аз за пръв път го гледах в "Защо тъгува Гилбърт Грейп" и си го набелязах  Mr. Green
Между другото там и Леонардо Ди Каприо прави невероятна роля (нищо, че по принцип не ми е много на сърце).

# 50
Мда, и аз за пръв път го гледах в "Защо тъгува Гилбърт Грейп" и си го набелязах  Mr. Green
Между другото там и Леонардо Ди Каприо прави невероятна роля (нищо, че по принцип не ми е много на сърце).
Много силни роли изиграха и двамата.Гледах го 2 пъти този филм.Леонардо беше толкова убедителен ,че  за момент си помислих,че наистина има психичен проблем.

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 17:14 от Ния*

# 51

"Едуард с ръцете-ножици" или "Бени и Джун" са първите филми, в които съм го гледала. Всъщност, като погледнах филмографията, на пръсти се броят неговите филми, които не съм гледала. Записах си ги, за да попълня пропуските.  Sunglasses
А за Гилбърт Грейп и аз се чудех как са накарали момче с изоставане в развитието да си научи репликите. Много убедителен беше Леонардо и много го харесвах преди Титаник, разбира се. Simple Smile

# 52
  • На земята, която е всъщност звезда.

"Едуард с ръцете-ножици" или "Бени и Джун" са първите филми, в които съм го гледала. Всъщност, като погледнах филмографията, на пръсти се броят неговите филми, които не съм гледала. Записах си ги, за да попълня пропуските.  Sunglasses
А за Гилбърт Грейп и аз се чудех как са накарали момче с изоставане в развитието да си научи репликите. Много убедителен беше Леонардо и много го харесвах преди Титаник, разбира се. Simple Smile

Не си ли гледала последните му филми? newsm78

# 53
Аз съм гледала всичките му филми и всичките ги имам на дискове. Сега се сещам, за още една негова връзка, която не е спомената - с Дженифър Грей от "Мръсни танци". Дори са били сгодени.
А това е една от любимите ми негови снимки - на нея личи индианският му произход.

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 00:34 от SANDS

# 54
SANDS, страхотен е, това ми е любимата му снимка.
Не знаех, че е бил с Дженифър Грей Thinking

# 55
  • От липите до сините камъни
Мда и аз тогава като го гледах,все още Леонардо Дикаприо не ми беше познат и се чудех как са могли да снимат момче с психини проблеми,страхотна роля направи тогава,а инъче и на мен не ми е от любимците.

# 56
Снимки от единствената засега сватба на Джони с Лори Ан Алисън:

http://www.whosdatedwho.com/celebrities/couples/profile/johnny-d … -anne-allison.htm

# 57

Не си ли гледала последните му филми? newsm78
На Леонардо ли?  newsm78 Поопротивя ми малко покрай тази истерия около него. Гледала съм, разбира се, ако случа нещо по каналите. Последно май гледах "Кървав диамант" и ми хареса, ама така нещо нарочно да си пусна с него- не.

# 58
Според мен губиш- той направи доста силни филми със Скорсезе, да не говорим за Пътят на промените, вторият му филм с Кейт Уинслет. За да съм честна, Леонардо не ми е сред фаворитите, но се учудвам, че заради една сладникава роля могат да се пропуснат пет- шест доста добри. 

Сори за офа, все пак темата е за Деп. Embarassed

# 59
Малко офф, но наистина Леонардо е брилянтен актьор, дори не се сещам за слаб негов филм в момента, а съм гледала почти всички. Само заради "Титаник" не си струва да се пренебрегва подобен талант. Simple Smile Всъщност, нищо й няма на ролята, излъчването му е хлапашко. Дори сега на моменти...

Някъде бях чела, че ролята на Тристан в "Легенди за страстта" първо е предложена на Джони, но след като той отказва, Брад Пит заема неговото място. Определено смятам, че това е най-великата роля на Пит и не бих го разменила с никого, но и  на Деп щеше да му пасне отлично. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт