Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 72

• 28 217
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Дани , благодаря ти !!!  bouquet  bouquet  bouquet

Пууууу, какъв мъж, бееее...... #Crazy #Crazy #Crazy Two Hearts smile3517 newsm03
За това пък човек си струва и гол в банята  да влезе. newsm47 newsm47 newsm47

# 166
  • Варна
Дани , благодаря ти !!!  bouquet  bouquet  bouquet

Пууууу, какъв мъж, бееее...... #Crazy #Crazy #Crazy Two Hearts smile3517 newsm03
За това пък човек си струва и гол в банятя да влезе. newsm47 newsm47 newsm47

smile3532 smile3532 smile3532 Определено! smile3521 smile3503 smile3508 newsm09 newsm09 newsm09

# 167
Вчера точно си мислех , ако можеше Серхан да прочете какво пишем за него , как ли би се смял или би се възмутил . smile3506 smile3506 smile3506

# 168
Ех, Наде хвърли ме в едни размисли с твоя пост  newsm78, но както и да е днес е неделя и не ми се задълбава в сериозни неща.Факт е обаче че във филма всеки намира нещо за себе си -какво е преживял, какво е пропуснал,какво очаква  да му се случи и т.н.Това е и магията която ни задържа пред екрана и ни кара да гледаме ,да гледаме и пак да гледаме.

Я да видим едно весело клипче -Kiz zilli- Опърничаво момиче
http://www.youtube.com/watch?v=iXv70CztiHQ&feature=related

# 169
Здравейте мили Незабравими мами и Петко!!!!!!!

Цяла седмица почти без телефон, без телевизия и интернет........все едно бях в друго измерение......и сега съм като дете в сладкарница, чудя се от къде да започна newsm78, но разбира се първо при вас и после всичко останало Hug.Липсвахте ми много, само ви казвам -здравейте и отивам да ви изчета, че като гледам имам мноооооого за наваксване smile3521
а ето и нещо от мен че ми домъчня и за тези сладури

http://www.youtube.com/watch?v=pFsVmo5OpNQ&feature=channel

# 170
  • Варна
Вчера точно си мислех , ако можеше Серхан да прочете какво пишем за него , как ли би се смял или би се възмутил . smile3506 smile3506 smile3506
Я, да се възмути- защо?! newsm78 Всички са толкова добронамерени и мили! Hug И най- важното- искрено му се възхищаваме и много го харесваме newsm03- и като актьор, и като мъж!  newsm10 Това не може да не го поласкае поне мъничко- в крайна сметка всеки е малко или повечко суетен и си има его! Не може толкова много възторзи и въздишки да не погъделичкат егото му! smile3521 И има защо- той е невероятно харизматичен и очарователен мъж, просто страхотен! newsm74  Two Hearts newsm18

# 171
Ами ако ни гледа и чете с очите на човека Серхан сигурно ще му се сторим несериозни и ще се възмути-щом си е замразил профила във феиса заради неприлични предложения hahaha hahaha ,но ако възприема нещата от гледната точка на актьор, за когото интереса и вниманието на феновете към него  е важно трябва обръщение към нас да изпрати, че и покана за среща даже Joy

# 172
  • Варна

Може ли такъв мъж да не си знае цената smile3521- абсурд! Peace

# 173
Добре дошла Ради!
Страхотно клипче си направила пак! newsm51
Приятно четене на пропуснатото! Не е за пропускане! Момичетата и Момчето пак ни радваха с хубавите си стихове през седмицата!
Заслужава си да се прочетат, пък току виж и ти в рима ни разкажеш за твоята почивка.

# 174
  • Варна
Ами ако ни гледа и чете с очите на човека Серхан сигурно ще му се сторим несериозни и ще се възмути-щом си е замразил профила във феиса заради неприлични предложения hahaha hahaha ,но ако възприема нещата от гледната точка на актьор, за когото интереса и вниманието на феновете към него  е важно трябва обръщение към нас да изпрати, че и покана за среща даже Joy
От коментарите в нашия форум специално, изобщо няма ни най- малкото основание да се възмущава! Naughty Тука само го хвалим, поощряваме го като актьор и най- искрено му се възхищаваме! thumbsup Има и някои по- закачливи коментари, но винаги в рамките на добрия тон! yes Той просто е твърде красив, очарователен и сексапилен мъж и е нормално ние да забележим и оценим тези му качества подобаващо! newsm53 А за Фейса- там вече нещата стоят другояче- там наистина е страшно! smile3555 Нормално е да замрази профила си- там въпреки, че е фейс- лице, хората нямат лица и могат да пишат всякакви простотии! Анонимността прави хората дръзки и понякога нагли и безочливи! ooooh! Кой знае какви щуротии като коментари и неприлични и нагли предложения е получил, щом е стигнал до такава драстична мярка- да ограничи достъпа до профила си! Crossing Arms

# 175

Знае си я и още как! Ама много сериозен и потаен бе, нищо не можем да видим и да чуем за него. Другите актьори ходят по викторини, дават интервюта а той smile3505

# 176
Аз си мисля , че Фенербахче няма толкова разпалени фенове в Истамбул, колкото Серхан има фенки в България,шегичка разбира се или поне можем да им съперничим .hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 177
  • Варна
Знае си я и още как! Ама много сериозен и потаен бе, нищо не можем да видим и да чуем за него. Другите актьори ходят по викторини, дават интервюта а той smile3505
Така е по- интересно! newsm10 Колкото е по- потаен и загадъчен, толкова интереса към него расте! search smile3506
Ама тия турските папараци наистина хич ги няма smile3516- толкова време и нито една информация освен официалните и нито една пикантерия да няма! newsm78 Тоя мъж май наистина живее като отшелник или е истинска комита, че така добре скрива личния си живот от погледа на обществото!      33uusmile3555

# 178
  • Варна
Аз си мисля , че Фенербахче няма толкова разпалени фенове в Истамбул, колкото Серхан има фенки в България,шегичка разбира се или поне можем да им съперничим .hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Е, как?! smile3503 newsm18 newsm18 newsm18 Two Hearts newsm57 newsm57 newsm57

# 179
  • Варна

Може ли подобна красота smile3521 да остане неоценена подобаващо! newsm10 Няма как да стане! no
Ай! newsm03 Two Hearts #Crazy #Crazy #Crazy newsm53 newsm09 newsm09 newsm09

Общи условия

Активация на акаунт