Пууууу, какъв мъж, бееее......

Определено!
, но както и да е днес е неделя и не ми се задълбава в сериозни неща.Факт е обаче че във филма всеки намира нещо за себе си -какво е преживял, какво е пропуснал,какво очаква да му се случи и т.н.Това е и магията която ни задържа пред екрана и ни кара да гледаме ,да гледаме и пак да гледаме.
, но разбира се първо при вас и после всичко останало
.Липсвахте ми много, само ви казвам -здравейте и отивам да ви изчета, че като гледам имам мноооооого за наваксване 

Всички са толкова добронамерени и мили!
И най- важното- искрено му се възхищаваме и много го харесваме
- и като актьор, и като мъж!
Това не може да не го поласкае поне мъничко- в крайна сметка всеки е малко или повечко суетен и си има его! Не може толкова много възторзи и въздишки да не погъделичкат егото му!
И има защо- той е невероятно харизматичен и очарователен мъж, просто страхотен!

,но ако възприема нещата от гледната точка на актьор, за когото интереса и вниманието на феновете към него е важно трябва обръщение към нас да изпрати, че и покана за среща даже

,но ако възприема нещата от гледната точка на актьор, за когото интереса и вниманието на феновете към него е важно трябва обръщение към нас да изпрати, че и покана за среща даже 
Тука само го хвалим, поощряваме го като актьор и най- искрено му се възхищаваме!
Той просто е твърде красив, очарователен и сексапилен мъж и е нормално ние да забележим и оценим тези му качества подобаващо!
А за Фейса- там вече нещата стоят другояче- там наистина е страшно!
Нормално е да замрази профила си- там въпреки, че е фейс- лице, хората нямат лица и могат да пишат всякакви простотии! Анонимността прави хората дръзки и понякога нагли и безочливи!
Кой знае какви щуротии като коментари и неприлични и нагли предложения е получил, щом е стигнал до такава драстична мярка- да ограничи достъпа до профила си!
- абсурд! 
- абсурд! 

Колкото е по- потаен и загадъчен, толкова интереса към него расте!

- толкова време и нито една информация освен официалните и нито една пикантерия да няма!
Тоя мъж май наистина живее като отшелник или е истинска комита, че така добре скрива личния си живот от погледа на обществото!