Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 72

• 28 122
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • plovdiv

Нещо става със сървара.От сума време се мъча да напиша нещо,но все не става..Дано седа да се получи #Crazy #Crazy #Crazy

# 511
  • София
Това ми е 7 пост! smile3516
Моми4ета, запо4вам сама и да си отговарям?! Къде сте? newsm12 И аз идвам!  smile3503

Споко, Вени! Не си самичка, мила! Ей ме и мене тук!  Hug Много надобряваш в снимките. Браво! А  за фрагмент не е ли раничко още!  newsm78  Как пък и никакви новини около филма и актьорите няма, бе!  Thinking Сушааааааааа! Май и папараците и хроникьорите още са почивка.

# 512
  • Русе
Моми4ета, запо4вам сама и да си отговарям?! Къде сте? newsm12 И аз идвам!  smile3503

Споко, Вени! Не си самичка, мила! Ей ме и мене тук!  Hug Много надобряваш в снимките. Браво! А  за фрагмент не е ли раничко още!  newsm78  Как пък и никакви новини около филма и актьорите няма, бе!  Thinking Сушааааааааа! Май и папараците и хроникьорите още са почивка.
Ами,надобрявам! Копвам я?! Колкото пъти поисках да направя нещо, излиза в кибритен формат! newsm62 Някой спомена , 4е тази седмица ще има фрагмент, затова питах.

# 513
  • София
Я виж кой е дошъл да ни прави компания на нас двечките

# 514
  • plovdiv
http://www.youtube.com/watch?v=TTvi60YCfrg&feature=channel

Момичета нека си вдигнем малко градуса преди серията тази вечер с новото клипче на Ради Laughing Heart Eyes Heart Eyes

# 515

Ами,надобрявам! Копвам я?! Колкото пъти поисках да направя нещо, излиза в кибритен формат! newsm62 Някой спомена , 4е тази седмица ще има фрагмент, затова питах.

Вени за теб Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, а за фрагмента, ако на 18 има серия, тази седмица трябва да пуснат някакво фрагментче newsm78

# 516
Winona не си сама.Но нещо става,не мога да се включа.

За всички поети днес-страхотни сте!!!!

smile3501 newsm51 smile3501 newsm51 smile3501

Поздрав за всички

http://www.youtube.com/watch?v=fvOV8ivuiOw

# 517
Вени, снимката от поста ми изчезна-съжалявам smile3518, незнам дали е само при мен така smile3516

# 518
  • Русе
http://www.youtube.com/watch?v=n8q8ivki7cE&feature=related

Гледам за н-сти път клипа на Розовка, и си мисля, 4е Харун и Еда нямат нужда от семействата си за да бъдат щастливи. Когато са заедно все едно пият "жива вода"! Не мога да си представя, 4е може да измислят друг край освен щастлив...

# 519
  • Русе
Я виж кой е дошъл да ни прави компания на нас двечките

Ооооо,хош гелдин, сладур! Hug Hug Hug Само той може да ви блокира сървъра,за да бъде
с нас, само с нас! smile3533

# 520
  • София
Благодаря ти Ирджи! И това клипче на Ради е просто уникално. Браво Ради!  newsm74 newsm74 newsm74
В този епизод беше този прословут шамар, дето Харунски почти отнесе главата на Еда.  dohЛелееееееее, като се сетя колко бяхме побеснели, когато я удари така злобно - изписахме около 10-тина страници по тази тема. Ама после каква целувка следваше - малееееееееееееееее kiss Помните ли? Направо да ти се подкосят краката  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 Ама май няма да е тази вечер newsm78

# 521
  • Русе

Ох,ох,за този поглед умирам!!!!! newsm03

# 522
  • Русе
Вени, снимката от поста ми изчезна-съжалявам smile3518, незнам дали е само при мен така smile3516
И на мен ми се е слу4вало!Аз виждам снимка?!

# 523
  • Русе
Май шамара ще е тази ве4ер?! smile3506

# 524
Благодаря ти Ирджи! И това клипче на Ради е просто уникално. Браво Ради!  newsm74 newsm74 newsm74
В този епизод беше този прословут шамар, дето Харунски почти отнесе главата на Еда.  dohЛелееееееее, като се сетя колко бяхме побеснели, когато я удари така злобно - изписахме около 10-тина страници по тази тема. Ама после каква целувка следваше - малееееееееееееееее kiss Помните ли? Направо да ти се подкосят краката  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 Ама май няма да е тази вечер newsm78
Бобо, благодаря ти за хубавите думи  love001Целувката може и днес да е  loveuuuа "онази" сцена най-вероятно ще е в с smile3521 newsm53 smile3503ряда

Общи условия

Активация на акаунт