Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 72

• 28 146
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, можете ли да ми пуснете снимки от онази нощ на Харун и Еда...?
Благодаря предварително!!!
След малко ще ти ги пусна на пощата

Благодаря ти, Роси!  newsm51 newsm51 newsm51

# 496
  • София
Ох, успокойте се малко. Благодаря на всички, които ме сметнаха за такъв голям талант, но грешката е моя.  Embarassed"Икона" е стихотворение на Иван Бобев, което аз , както разбирате меко казано обожавам и просто се сетих след толкова снимки, които сте пуснали, че ужасно пасва за Еда и Харун.Мислех най-отдолу да му напиша името, но от бързане съм се изложила и моля за извинение.  newsm17
Опитвам се да се уча от такива автори, но както ще забележите все още съм на светлинни години от тях. И за да не ви разочаровам напълно сега ще ви напиша вече едно мое стихче, с което ще си проличи разликата. Тя просто е очевадна.

И Г Р А

Беше хубаво - с дъх на море,
нежен шепот и тайно очакване...
Бързи стъпки в тих полумрак
по незнайни пътеки поемат пак.

Тръпка прелива в тъмно море,
стон се прокрадне, после замре.
Бяло коляно плува в лъчи,
пръсти разплитат дълги коси.

Парещи устни, тихо без шум
нежно катерят мраморен хълм.
Ето, достигнахме приказен бряг,
сладка въздишка, после антракт.

Лунните пътеки вълните затварят,
с писъци нежни делфини играят.
Играта младежка, любовна повтарят,
сладостта и вечна искат да узнаят.

Браво, приятелко! Успя да ме засрамиш, че не познах стихчето!  Embarassed Е, никой не е съвършен, та аз ли! Но ти благодаря, че ни го постна. Наистина е съвършено. Браво и за твоето!  newsm51 От такива учители, могат да се раждат само такива красиви стихове на учениците им.   love001

# 497
Момичета, можете ли да ми пуснете снимки от онази нощ на Харун и Еда...?
Благодаря предварително!!!
Мокси, това намерих набързо, но съм сигурна, че имаше още

Бобо, искрени благодарности!  newsm51 newsm51 newsm51

# 498
Мокси, прекрасно е  bowuu  newsm51 Може да не съм го писала аз, но се радвам, че с него ви донесох толкова положителни емоции . Радвам се , че ви хареса "Икона" и ви пожелавам от сърце всяка от вас да бъде икона за мъжа до себе си . Ще се моля това да ви се случва ежедневно  newsm17   love001

# 499
# 500
Бобо, благодаря ти  bowuu   bouquet, но 99 % сигурно никой нямаше да познае автора, защото такива хубави творби не са известни на широката аудитория, пък и като че не се прави достатъчно, за да се популяризират.

# 501
Мокси, прекрасно е  bowuu  newsm51 Може да не съм го писала аз, но се радвам, че с него ви донесох толкова положителни емоции . Радвам се , че ви хареса "Икона" и ви пожелавам от сърце всяка от вас да бъде икона за мъжа до себе си . Ще се моля това да ви се случва ежедневно  newsm17   love001

Тарабас, аз ти благодаря че за сетен път докосна душата ми!        

# 502
Петко, Бобо, Тарабас smile3501 smile3501 smile3501-всеки със свой неповторим стил, но великолепни стихове сте сътворили smile3525 smile3525 smile3525
Роси, Мокси- вие сте феите на красотата newsm51 newsm51 newsm51Роси, скоро не бях влизала в Незабравима в рима, но толкова красота и талант видях сега на едно място събрани, че човек се зарежда положително и му става по-леко на душата-много е хубаво newsm10 newsm10 newsm10  love001

# 503
  • Русе
Бгхелп,благодаря ти ,че я отвори! Честно казано, и аз не знам какво правя?! newsm62  Проба- грешка и т.н.

# 504
  • Русе
Тарабас,"Игра"-та ти е много нежна ! Прекрасно се е получило! smile3501 newsm51 smile3501 newsm51  Относно стиховете на Иван Бобев, страшно вълнуващи са и съжелявам,че не съм чела и други негови творения. Заинтригува ме!

# 505
  • Русе

Моксито, това горе вдясно не е ли Серхан? На него ми прилича. Пак ли съм забравила някоя сцена? newsm78

# 506
  • Русе
За всички вас, Незабравимки!

http://www.youtube.com/watch?v=yBv90s6yKn4

# 507
  • Русе
Хелоу,къде сте, момичета?
Цял 4ас никой не е писал. newsm78  Някой може ли да ми каже кога да о4акваме фрагмент?

Гласувате ли за ...? hahaha

# 508
# 509
  • Русе
Това ми е 7 пост! smile3516
Моми4ета, запо4вам сама и да си отговарям?! Къде сте? newsm12 И аз идвам!  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт