Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 72

• 28 109
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
май в сряда по АТВ няма да има серия .. жалко  Weary smile3518 newsm11
Тази сряда няма да има, но се надяваме че на 18 ще започне новия сезон smile3521

# 541
  • София
Цитат
Бобо, благодаря ти за хубавите думи Целувката може и днес да е а "онази" сцена най-вероятно ще е в с   ряда

Мдааааа! Най-секси сцената, след тази в банята!  smile3508 smile3508 smile3508 Супер заснета, то свещи, то полумрак, то загатнати докосвания, то чудо! А нашите гълъбчета сякаш бяха сами, а не с един болюк кибици около тях.
 Ето това много ми хареса страхотно го каза миличка  smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImao rotfImao smile3521

# 542
Джемил  трябваше да последва гълъбите си , а той сигурно чака да му присъдят титла ''баща на годината''. smile3521 smile3521 smile3521

# 543
  • София
А някой знае ли колко серий остават от сериала.Извинявам се ако сте писали но немога да смогна да ви изчета newsm12 newsm17 newsm53  bouquet

# 544
Гледай и ще разбереш ,че това са истински ангели-Еда и Харун

# 545
Здравейте скъпи незабравими сладки съфорумци.

Едва се добрах до Интернет на туй море тез от хотела се оказаха кожудери затова реших да им тегля една и да отида в съседния хотел където има Нет без проблем.

Та понеже нямам възможност да ви чета може ли някой д ами каже ако е възможно какво става с филма има ли фрагмент или Резюме. Благодаря ви прездварително

# 546
Гледай и ще разбереш ,че това са истински ангели-Еда и Харун

# 547
Хареса ми този клип:    http://www.vbox7.com/play:d308bfae

# 548
Петко, Бобо, Тарабас, Мокси, Роси, чудесни сте. Благодаея за удоволствието.

# 549
http://www.youtube.com/watch?v=2THZ4YbhN5U&feature=related
Много кратка ми се видя целувката тази вечер. smile3506 smile3506 smile3506

# 550

Едва се добрах до Интернет на туй море тез от хотела се оказаха кожудери затова реших да им тегля една и да отида в съседния хотел където има Нет без проблем.

Та понеже нямам възможност да ви чета може ли някой д ами каже ако е възможно какво става с филма има ли фрагмент или Резюме. Благодаря ви прездварително

Започнали са снимките, но все още няма резюме и фрагмент. Приятно изкарване на всяка минутка.

# 551
  • София

Здрасти, приятелко скъпа!  bye Как е на моренцето, а? Нет - йок, викаш. Ей, в каменната ера са още някои хора, ама не се ядосвай - тука и фрагмент и резюме също йок! Почивай си спокойно!  Hug

# 552
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=2THZ4YbhN5U&feature=related
Много кратка ми се видя целувката тази вечер. smile3506 smile3506 smile3506

Наде, тамам си беше, ама ние сме гледали тая сцена с клипове поне 100- ци пъти и ни се струва, че е повече! Демек, иска ни се, че и без това такива сцени са на 20-30 епизода веднъж. Само сега за два-три епизода ще ни покажат повечко!  hahaha hahaha hahaha

# 553
# 554
БоБо и аз така си помислих сигурно едно и също като го следаш няколко хиляди пъти изглежда повече.И все ми се струва , че малко поорязаха 2-рата и част ама Дани като се появи ще я питам и нея.

Общи условия

Активация на акаунт