Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 72

• 28 120
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
За Moxiti и  Guffi и техните оформления

# 526
  • София
Цитат
Бобо, благодаря ти за хубавите думи Целувката може и днес да е а "онази" сцена най-вероятно ще е в с   ряда

Мдааааа! Най-секси сцената, след тази в банята!  smile3508 smile3508 smile3508 Супер заснета, то свещи, то полумрак, то загатнати докосвания, то чудо! А нашите гълъбчета сякаш бяха сами, а не с един болюк кибици около тях.

# 527
  • София
   Тая Еда сега ли се сети да се срамува?Много нагло същество! Иде ми да се пресегна през екрана и да я стисна за гушата.

# 528
  • Русе
  Тая Еда сега ли се сети да се срамува?Много нагло същество! Иде ми да се пресегна през екрана и да я стисна за гушата.
Не е нагла, а лабилна! Иска одобрението на семейството си и любовта си.В  постоянна борба между двете.

# 529
  • Русе
  Защо ми се полу4ават мъни4ки?

# 530
  • София
Не е нагла, а лабилна! Иска одобрението на семейството си и любовта си.В  постоянна борба между двете.
Аз не гледам често,защото ми е адски досаден, ревлив и повтарящ се филма, но колкото пъти погледна, Еда все нещи капризничи или циври. Един момент много ми хареса тази вечер, Харун, въпреки,че ми е ужасно противен и нагъл, направи нещо, което отдавна трябваше да направи.Заби и шамар, да я свали от облаците на земята.

# 531
  • Русе
Аз не гледам често,защото ми е адски досаден, ревлив и повтарящ се филма, но колкото пъти погледна, Еда все нещи капризничи или циври. Един момент много ми хареса тази вечер, Харун, въпреки,че ми е ужасно противен и нагъл, направи нещо, което отдавна трябваше да направи.Заби и шамар, да я свали от облаците на земята.
Я по-добре си гледайте други филми?! Не си заслужава да се нервирате от тоя...

# 532
  • Русе
Хей,моми4ета на балкона! Не ви ли се вие свят? newsm09

# 533
Този Джамил много ме дразни! В серията по АТВ, когато нищо не разбирах, не ме дразнеше толкова, но сега с превод ми е ужасно противен! Шамара беше супер, но и прошката си я биваше! Laughing Laughing Laughing

# 534
Този Джамил много ме дразни! В серията по АТВ, когато нищо не разбирах, не ме дразнеше толкова, но сега с превод ми е ужасно противен! Шамара беше супер, но и прошката си я биваше! Laughing Laughing Laughing
Днес гледах 4 серия от тези по Нова-Джамил изгони Ферда и Тюркян на улицата и ги буташе посред нощ--и се питам не го ли беше страх, че ще ги видят комшиите, а иначе уж много принципен и все какво ще кажат хората.......според мен си е първосигнален-първо удря после пита smile3516

# 535
май в сряда по АТВ няма да има серия .. жалко  Weary smile3518 newsm11

# 536
Шамара беше супер, но и прошката си я биваше! Laughing Laughing Laughing

Нали знаете, между влюбени колко хубаво е сдобряването след всяко скарване.

# 537
Днес гледах 4 серия от тези по Нова-Джамил изгони Ферда и Тюркян на улицата и ги буташе посред нощ--и се питам не го ли беше страх, че ще ги видят комшиите, а иначе уж много принципен и все какво ще кажат хората.......според мен си е първосигнален-първо удря после пита smile3516

Да, наистина за Джамил важи правилото "първо удряй, след това питай". Същото се получи и с Керем пред училището, когато откраднаха колата от двора на сервиза.

# 538

Да, наистина за Джамил важи правилото "първо удряй, след това питай". Същото се получи и с Керем пред училището, когато откраднаха колата от двора на сервиза.
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10Да и тази сцена също, той затова и грабна пистолета в последна серия newsm09

# 539
  • София
Не е нагла, а лабилна! Иска одобрението на семейството си и любовта си.В  постоянна борба между двете.
Я по-добре си гледайте други филми?! Не си заслужава да се нервирате от тоя...
Споко, гледам си ги!Но понякога не ги дават, та поглеждам този.Не може ли да си кажа мнението?

Общи условия

Активация на акаунт