Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 72

• 28 204
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Ами когато се поля с кафето и горе в стаи4ката??????????????????????

# 271
Бату така и не можах да го възприема като героят-злодей.Има някакво свежарско излъчване в актьора.Не можа да ми спечели антипатията.

# 272
  • Русе
А я си представете Харун и Бату разменени . Серхан успешно би изиграл и Бату , но за обратното се съмнявам . newsm78

Съмнявам се! Има романтично излъ4ване!
Серхан може да изиграе мръсник! А Мерт е много характерен артист, но изобщо не го подценявам, мисля,че всичко би могъл да изиграе. Винаги майсторлъка си проличава в отрицателните роли, те са голямото предизвикателство за един артист. Ето Бурак например, като го гледам по снимките зад кадър - пухкав, усмихнат, прилича ми на Мечо Пух! Добряк отвсякъде, а каква гадничка роля играе...и то много добре?! smile3521  Въобще актьорския състав е подбиран изключително прецизно!

# 273
Бату така и не можах да го възприема като героят-злодей.Има някакво свежарско излъчване в актьора.Не можа да ми спечели антипатията.

Така е!Веселяк, бохем,женкар,артистична натура, човек от рекламните среди, добър приятел, 4овек,търсещ удоволствията от живота! Както го показаха в на4алото! След това ..............

# 274
# 275
  • Русе

Хубавелко,Хубавелко! Само да знаеш колко почитателки имаш в Бг?! newsm12 smile3521

# 276
  • Русе
И тук си права! Само че,не знам защо, присъствието му винаги ме кара да съм на нокти. А на моменти имам чувство че пред мен седи наркоман... newsm78

# 277
  • Русе
http://www.youtube.com/watch?v=Ygc4c5mfZL8

Това е последно от мен, за сега!

# 278
  • Русе
А бе, момичета, защо ме оставяте сама да си говоря? smile3506

# 279
И тук си права! Само че,не знам защо, присъствието му винаги ме кара да съм на нокти. А на моменти имам чувство че пред мен седи наркоман... newsm78
В една от сериите дори подсмърчаше досущ като такъв.На мене по ми прилича на психопат. newsm78

# 280
  • Русе
В една от сериите дори подсмърчаше досущ като такъв.На мене по ми прилича на психопат. newsm78
Ами той точно такъв играе?! smile3521

# 281
А бе, момичета, защо ме оставяте сама да си говоря? smile3506

Ето меееее!
Целият филм беше само погледи! Нещо по-така от 1-ви, та в 45 епизод!
И на мен Бату на моменти ми изглежда напълно психясал. Все едно се е дрогирал!
Серхан има добри о4и и затова трудна работа да играе злодей! По-скоро  мръсник може!

# 282

Няма  зли очи! Затова е така!

# 283
А има и запас от доста страшнички погледи , с които човек може да убие .За Серхан говоря.

# 284
Здравейте прекрасни мами!  love001
Нямам много време и наминавам само да гласувам и да видя,
какви чудеса сътворявате, от утре съм на работа и ще имам повече време.
Нашите любимци нещо много изостават?
Благодаря, че ВИ има страхотни сте!  newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт