Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 72

• 28 031
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе

Бгхелп, замислих се над думите ти, че очите на Серхан са тъжни, дори и когато се усмихва. Права си! И аз съм го забелязвала, но вероятно това е заради филма. Ето на тази снимка например очите му се смеят. Извън филма има такива снимки, на които гледа закачливо и многооооооооооооооо ми харесва! Мамин сладък убавец! Абе, май всякак си ми харесва Хубавелко!  newsm03 smile3503
smile3521 smile3521 smile3521 newsm10 newsm10 newsm10 newsm44 newsm44 newsm44 Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 676
  • София
Тарабас, явно с тебе сме на тема очи - вчера аз с Погледи, ти днес с Черни очи. Страхотно си го написала. Всъщност, както винаги!  newsm51 И Усещането ти е страхотно. Само дето ме досмеша, щото милия Хубевелко тук просто беше скапан от умора и направо се трупяса до Еда. Ама, това ние си го знаем. Като чете човек стихчето изглежда далеч по-романтично и лирично. Браво на теб.  newsm51 newsm51 newsm51

# 677
Една прекрасна усмивка за успешен ден!::Simple Smile))   
Тук ледове разтапя само  с усмивка и поглед .
Ади, как да пишем гледаме твоя шедьовър Незабравима -БГ версия, сега и клиповете , които си пуснала.
Браво на Тарабас !!!Днес си във върхова форма !!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 678
  • Русе

УСЕЩАНЕ

Спомени омайни, далечни. Заспивам...
Снощните спомени трудно откривам.
Вечер за двама. Чаши кристални.
Думи провлечени, смешно банални.

Утрини, утрини...Главата дреме.
Устни напукани. Душата стене.
Постой, без теб ще осиротея -
ден и нощ само за теб ще копнея.

Благословен ще е денят, когато
пред тебе тихо ще застана,
ръката нежно ще ти хвана,
като бижу от бяло злато .

Представяш ли си утрешните дни -
днешният го остави в забрава...
Знам, че не е време за мечти,
но без тях, какво ли ни остава?
[/quote]
Браво, Тарабас, прекрасно е! newsm74 newsm74 newsm74 newsm18 newsm18 newsm18 coolcool coolcool coolcool

# 679
# 680
# 681
Тарабас, предлагам ти го в 2 варианта...

# 682
Тарабас, явно с тебе сме на тема очи - вчера аз с Погледи, ти днес с Черни очи. Страхотно си го написала. Всъщност, както винаги!  newsm51 И Усещането ти е страхотно. Само дето ме досмеша, щото милия Хубевелко тук просто беше скапан от умора и направо се трупяса до Еда. Ама, това ние си го знаем. Като чете човек стихчето изглежда далеч по-романтично и лирично. Браво на теб.  newsm51 newsm51 newsm51

Права си , но тая снимка ми беше най-близо.Вие можете да пращате снимки, аз не мога, тъй че сложете която мислите, че е най-подходяща.

# 683
Мокси,  bowuu какво да кажа newsm78 беден ми е речникът. И двете много ми харесват, защото всяко има своята символика - едното  по филма, другото - въобще в живота, тъй че изборът е твой кое да оставиш. Още веднъж благодаря ! Да си жива и здрава!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 684
  • Русе
Като гледах днешната серия с превод, пак се ядосах на мелдището. Каква манипулаторка е само ! Мамо, подръж ме за ръката ! Знае, усеща, че майка й вече е на страната на Еда.
И Еда и Харун как ги изманипулира, та предизвика реакцията на Еда и после шамара на Харун. Подла твар е Мелда, но не може да й се отрече , че добре ги манипулира всичките.

Взе ми думите от устата! Превземки и лигавщини колкото искаш!''Мамо, не ме пускай!'' А в следващата минута гледа майка си в о4ите и я лъже най-безобразно!Какви ли не гадни комбинации е готова да измисли!За  една бройка отново да раздели Еда и Харун. Добре,4е любовта им е по-силна от интригите й.
Абе, двули4ни4ка от класа!
Гледам,4е  съм изтървала някои в4ерашни реплики. Каламици,извинявай!Нека кажа нещо относно Мелда.За това ,4е лъже, 4е манипулира,4е е способна на вси4ко - две мнения няма! Но Мелда също има нужда от май4ина утеха. Тук тя не иска нейното одобрение,просто е дете, което го боли. Мелда не осъзнава,че ще намери мир единствено когато е в хармония със съвестта си. Мое мнение.

# 685
  • Русе
Дани, хиляди извинения,4е съм пропуснала коментар за "Сънувам" и "Оби4ам" ! newsm17
Прекрасни са! Поздравления! smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 coolcool coolcool coolcool newsm51 newsm51 newsm51

# 686

Само да поясня - този йероглиф означава ЛЮБОВ.

# 687
# 688
Взе ми думите от устата! Превземки и лигавщини колкото искаш!''Мамо, не ме пускай!'' А в следващата минута гледа майка си в о4ите и я лъже най-безобразно!Какви ли не гадни комбинации е готова да измисли!За  една бройка отново да раздели Еда и Харун. Добре,4е любовта им е по-силна от интригите й.
Абе, двули4ни4ка от класа!
[/quote]
Гледам,4е  съм изтървала някои в4ерашни реплики. Каламици,извинявай!Нека кажа нещо относно Мелда.За това ,4е лъже, 4е манипулира,4е е способна на вси4ко - две мнения няма! Но Мелда също има нужда от май4ина утеха. Тук тя не иска нейното одобрение,просто е дете, което го боли. Мелда не осъзнава,че ще намери мир единствено когато е в хармония със съвестта си. Мое мнение.
[/quote]
Мила, ''Мамо, дръж ми ръката'' на 30 години си е направо смешно! Май4ина утеха търси едно слабо, беззащитно,
неуверено,несигурно дете. Такава ли е Мелда! Силна и абсолютно последователна в поведението си.Тя, разбира се,  има своето право, но в слу4ая целта е да предизвика колебание, съжаление,да  спе4ели отново майка си на своя страна.Просто си играе роля, моми4ето!
Изобщо, тактиката й е да привли4а съюзници  и така да пресира от няколко страни нашите любимци.Както виждаме, засега резултатът е в нейна полза!

# 689
Поздравявам всички с тази песен!!!    [urlhttp://www.youtube.com/watch?v=hfQ_8v5FsiQ][/url]

Общи условия

Активация на акаунт