Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 72

• 28 069
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Като гледах днешната серия с превод, пак се ядосах на мелдището. Каква манипулаторка е само ! Мамо, подръж ме за ръката ! Знае, усеща, че майка й вече е на страната на Еда.
И Еда и Харун как ги изманипулира, та предизвика реакцията на Еда и после шамара на Харун. Подла твар е Мелда, но не може да й се отрече , че добре ги манипулира всичките.

Взе ми думите от устата! Превземки и лигавщини колкото искаш!''Мамо, не ме пускай!'' А в следващата минута гледа майка си в о4ите и я лъже най-безобразно!Какви ли не гадни комбинации е готова да измисли!За  една бройка отново да раздели Еда и Харун. Добре,4е любовта им е по-силна от интригите й.
Абе, двули4ни4ка от класа!

# 616
Ех, тази Еда, какви напразни надежди дава на Харун-и тази вечер, и в 48 еп. с черешките точно човекът  се почувства адски щастлив и тя дим да я няма....тези нейни постъпки не са на зрял човек....

Ами ако имаш сестра като Мелда и баща като Джамил, и ти щя бягаш така!

# 617
Лека нощ и от мене! Затварят ми се очите!

# 618
  • plovdiv

Лека нощ и от мен.Нашите любимци вече спят и аз ще ги последвам. smile3524 Sleeping newsm46

# 619
# 620
  • Варна
Лека нощ или добро утро! newsm46 sun

# 621
Добро утро !  Hug

# 622
  • Русе

Добро утро, мили дами и господине! smile3525 smile3525 smile3525
Желая ви прекрасен и успешен ден!

# 623
Добро утро , неуморни труженици на Унутулмазия!!! Hug
Изживейте един изпъстрен с положителни емоции ден !!!  love001

# 624
  • София
Добро утро лек и прекрасен ден желая от сърце.Много работа имам ......тия дни няма време за писане....но ви чета.Уинона
много се радвам ,че вече ни радваш и с красиви картинки.Браво.Браво навсички творци.Чудесни стихчета. LaughingХей Дежавю,приятна почивка изпълнена само с усмивки ти желая,всичко лошо да остане назад....Потапяй се в морето и за нас.Аз още не мога да го забравя ...любимото море.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Да го погледнем  Rolling Eyes Laughing Rolling Eyesнашето момче...и чак тогава денят ни да започне #Crazy #Crazy Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing

# 625
# 626
Добро утро на всички  Hug
Искам от рано да пожелая една хубава почивка на Дежавю! Сигурна съм, че всичко ще се оправи.  Heart Eyes
Свикнах всяка сутрин да виждам Елиа, а сега ми се губи  newsm78
Дани, за "Сънувам" и "Обичам"  bowuu   bouquet   bouquet   bouquet Браво на всички творци! Прекрасни сте!  bowuu   bouquet  bouquet   bouquet
Пожелавам ви един прекрасен ден и не спирайте да се усмихвате!  Hug   bouquet

# 627
Добро утро на всички!!!!

Желая ви чудесен ден с много усмивки и добро настроение Hug Hug Hug

# 628
Добро утро и хубав да ни е денят.

Мила Дани, душата ти е пълна с доброта и красота, за жалост малко хора като теб забелязват красотите, които ни заобикалят.Ти си прекрасна, думите ти влизат дълбоко в душата на човек. И аз чувствам като теб, но не мога да го изразя така красиво, благодаря ти, че като те чета се пренасям в един друг,хубав свят и забравям поне за малко жестоката и грозна действителност. Докато има такива хора като теб има надежда за човечеството. Дано щастието скоро почука и на твоята врата, желая ти гоот сърце.    love001  love001  love001

# 629
Добро утро на всички!Тук см мила,просто поспах повече!Целувки за всички!   

Общи условия

Активация на акаунт