Отговори
# 105
Melani34  Shocked Вярно си имала тройно критичен ден, добре, че е минал. Но моля те, в тия жеги - недей да пържиш повече нищо. Хем е супер вредно, хем виж какви проблеми ти е докарало това пържене  ooooh! (Да си призная аз никога нищо не пържа, освен 1 път годишно картофи за децата, та съвсем съм пристрастна като чуя за пържено) Аз пък тия дни си забравих фурната включена 24 часа, обаче не се развали  newsm78

А коя е тази банка, в която не искат да ти приемат парите на касата, а само в плик Crazy Никога не съм и чувала за подобно нещо. В смисъл виждала съм т.нар. пликове по касите, но никога не ми е и хрумвало да ги използвам. Камо ли пък да дойде някой да ме застави така да внасям.

# 106
Дана,мисля,че ОББ имаше такава система преди.
Мелани,ужас! ShockedКак си издържала?Аз като започнат такива неща да ми се случват и се прибирам вкъщи,единствено както си имала вноски до банка,щях да ги свърша. Hug
Моята продължава 38,5 Т.Ще я наблюдавам и днес,но си мисля,че ще е вирус, newsm78.

# 107
  • Варна
Добро утро и от мен!
Бооже, Melani34,това твоетоне е било "черен петък", а пълен кошмар. Дано никога не ти се повтаря. И тоя в банката е направо за убиване.

RYBI, хайде утре вече сте си у дома! Hug Hug Hug

# 108
  • някъде в България
Danna_2010 става дума за банка ОББ,те имат от около година нововъведението сумите под 300 лв да се внясят в пликове уж да става по бързо обслужването им.Ама аз не ходя в централния клон където има опашки а в малък клон до нас и тами и двете касиерки стоят и си чоплят ноктите.Защо ще ми забраняват да си внеса вноската като не стига че нямам точни и не може с плика както писах сумата да е със стотинки и се закръгля на 2.5 и т.н лв.На пликовете ни карат да си пишем егн и моб телефон което не намирам за редно,все пак са лични данни върху лист хратия.И това пак било за да не стане грешка и да бъда отразена сумата ти по чужда сметка #2gunfireВъобще куцат им правилата на тая банка май яко.....

Момичета да ви питам дали някоя от вас има подобен проблем като моя newsm78.От няколко седмици от външната страна на лявото ми колено горе при капачка имам едно опъване.Като вървя вътре все едно се къса конец и ми опъва и като седна и натисна мястото направо едно надуто.Често вечер или рано сутрин ми блокирва направо целия крак и едва го раздвижвам.Оня ден на консултацията забравих да кажа на лекарката а според мъжо няма страшно и е от бременноста.Чудя се дали да ходя при джипито за консултация newsm78

bubbast  да не те шашкам ама с тия температури какъв шок минахме бях писала.Почна ли да даваш нещо за температурата на Симонка?Да кажа от личен гаден опит и за двата пъти който откарахме с вируса за 2 седмици направо цял лекар станах.На тия спешното не разчитай мила,наистина няма да помогнат #Cussing out

# 109
И аз съм клиент на ОББ, но никога не са ми и предлагали пликовете, камо ли да ме задължат. Тоя управител хич не е бил в ред, да кара бременна жена да внася в плик  ooooh!

# 110
  • някъде в България
На 20 август съм на запис на тоновете в частната клиника и дочух че вземат по 15 лв там,вие който сте ходили плащате ли и по колко?С първата бременност лекарката не прати нито веднъж и чак в предродилна ми направиха в хода на раждането.

# 111
Мелани,въобще не мисля да ходя в Спешното.Ти в коя клиника ще ходиш?И про кой лекар си?

# 112
Аз плащам по 20 лева за записа на тонове. С предишните бременности и аз не съм ходила, чак в родилното ми правиха такъв.

# 113
  • някъде в България
Мелани,въобще не мисля да ходя в Спешното.Ти в коя клиника ще ходиш?И про кой лекар си?

Ще раждам засега в Ниамед при д-р Христов вече ми насрочи час за 19 август да почне да ме наблюдава той понеже той ще реже Confused.Иначе лакарката от консултацията е в същата клиника но тя не води раждания и май по добре Mr. Green.

Danna_2010  мерси за отговора,но ме е яд че държавата се "грижи" толкова добре за бъдещите майки като им предоставя само 2 ехо прегледа и толкова.Това с тоновете също трябва да е по касата понеже има доста от нас който са в рискова бременост и не само по принцип смятам за нужно.

# 114
  • София
Добро утро, момичета! Днес ще е прохладен ден, надявам се!Melani34, искрено ти съчувствам за преживяното, но и ти си "твърд камък" - виждаш, че не ти върви и продължаваш да си изпълняваш набелязаните задачи, мнооооого ми напомняш за мен Laughing. След такива случки винаги си обещавам, че няма да насилвам нещата, но бързичко забравям... За записа на тонове - аз не знам по колко плащам, защото после минавам на преглед, но може би е около 15 лв. Последните два пъти - в сряда и в събота, не ми взеха нищо, направо се учудих... Когато отидох спешно, с контракции, ме прегледаха, правиха ми запис на тонове, биха ми Деган против повръщане и не ми взеха и стотинка - а клиниката е частна, направо ме удивиха...

# 115
Добро утро и от мен! Честита нова темичка!   bouquet
RYBI, радвам се за вас! Много изстрада, време е вече да се радваш на малкото слънчице  Hug  Hug  Hug !
Да ви се оплача и аз... Тази сутрин изпаднах в шок и ужас. Влязох да се изкъпя и какво гледам на дупето - СТРИИ  Shocked , само там не предполагах че ще ми излязат, никъде другаде нямам поне засега. Ама много грозна гледка, очевидно са ми излезли съвсем скоро.
Иначе при мен засега няма нищо ново - в очакване на голямото събитие сме (като всички тук  Wink )! По цял ден стоя на климатика, всяка седмица ходя на следене на тоновете. И така...Нищо ново, освен стриите  Laughing !
Лек ден!

# 116
  • някъде в България
gerito85  не се тревожи мила за стрийте понякога са неизбежни и са част от "удоволствието" да станем майки.При мен в предната бременост въпреки че мазах от 3я месец се появиха в 9- я и са като слънце по срезата на корема около пъпа. Ревах,ревах ама накрая се примирих с тази слънчева картинка  WinkТука при нас пак се заформя полека жегата и вкъщи настана поредната война между тати и син.Татито има за учене а малкия му драска учебниците и май ще се наложи въпреки болките ми да го заведа някъде да поиграе.

# 117
  • София
gerito85 , ще се поядосваш и ще ти мине - аз с баткото се мазах от първия месец, нали знаете, че качих много кг и се наложи от самото начало да се "омазвам". Кремовете си ги бях взела в болницата като задължителен атрибут, но на следващия след раждането ден какво да видя - по вътрешната среда на бедрата се нацепих за часове newsm45. Направо откачих, но се примирява човек. Сега мазането ми започва от шията и стига до коленете, мажа си включително и ръцете и предмишниците, че по принцип съм с много слаби ръчички. Melani34, не може ли да излезеш пред вас, да поседнеш някъде, малкия да си играе? Знам какво ти е, допреди 2 седмици моят хубостник беше при мен и си искаше детето разходки и игри - съпругът ми затова го заведе при баба и дядо, но на мен ми страшно мъчно за него, липсва ми постоянно newsm45 newsm45 newsm45

# 118
Недейте така, децата си се разнообразяват тъкмо малко без нас. Поне на моите знам, че им е доста по-добре в момента на морето, отколкото да седят затворени с мен вкъщи по цял ден. Нито мога да ги изведа, нито нищо, като един безполезен кит съм. Липсват ми и на мен, но определено е за тяхно добро, така че не страдам излишно  Simple Smile

# 119
  • София
Люляче, благодаря за споделеното инфо от лекцията за кърменето. Винаги е хубаво човек да си свери часовника. А относно стерилизацията, наистина има логика, да не се препоръчва. Все пак детето няма да живее в една стерилна среда и е хубаво да се приспособява от малко. Аз всъщност се надявам да няма какво да стерилизирам поне до 6 мес, а след това бебчовците вече започват да пипат какво ли не и тогава вече става безсмислено.
RYBI, нормално е да се вълнуваш от предстоящата среща с бебчо у дома. Толкова време го чакахте този момент. Но не се и съмнявай, че само като си го гушнеш вкъщи и всичко ще си дойде на мястото. Няма как да не се справиш!  Hug Хайде да идва утре!
Ulia, успокой се мила и дано след 2 седмици резултатите от микробиологията бъдат перфектни!!! Praynig
И по тоя повод да питам в коя г.с. преди раждането се взима микробиология?

Общи условия

Активация на акаунт