Отговори
# 120
На мен ще ми взимат сега на 11 Август, значи в 37-ма.

# 121
Здравейте маминки Hug Hug Hug

И моят корем се нацепи доста мазах се с какво ли не от самото начало не съм пропускала и пак сега от преди месец вече бебка явно бързо нараства вътре и вечер по някое време имам чуството, че всеки момент ще ми се пръсне кожата и не  ме сърби както повечето, а направо си боли като изгорено smile3511 ама не се ядосвам просто няма смисъл и да си тровя нервите кожата ми няма да се оправи така че най важното е бебешкото да е добре.
Относно записите на тонове сега в петък като бях на изследвания и акушерката  ми каза, че започваме от другата седмица, НО в сряда ходих при  другия доктор на часно и той ме пита записват ли ти тонове някъде и аз викам за сега не, а той ми вика "Защото напоследък колегите ми за да изкарат някой лев все правят записи", а те били актуални през следващите 24ч. в смисъл че от седмица на седмица малко ...........

Ставам да  newsm79 wash hang
Лек ден  newsm51

# 122
На мен ми взеха сега в 34г.с

# 123
Абе аз бих си правила записи и по-често, ако зависи от мен, ще питам на следващия преглед моя лекар колко да правим още до края.

# 124
Добро утро и от мен !

За микробиологията - взеха ми тази седмица - значи съм 37ма началото Simple Smile. Трябваше другата седмица, ама докторката нали се притесни, че може по-рано да се пръкне човечето, та издърпа всички изследвания с една седмица напред Simple Smile

Днес май ще е хладно! ХУбав ден и на който може да се разхожда - да излиза и заради мен Simple Smile. Аз ще си стоя на диванчето!

# 125
Добро утро,
ние се прибрахме още вчера вечерта,че гадния помияр, след като цял ден не излезна от водата ,накрая се овъргаля в остатъци от чистена риба и нямаше начин да спим заедно в една палатка  Mr. Green . Сутринта, като тръгнахме и времето тук беше леко облачно и аз тръгнах с дълъг панталон и тениска - малееее, груба грешка, щях да пукна там от жега. накрая се съблякох по сутиен и навих гащите  Mr. Green , а и то започна ту да вали ,ту слънце грее, хайде пак да вали,пак слънце грее и разхлаждаше от време на време ,та оцелях. сега ще ви кача снимки в албума да видите голия ми голям корем  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Melani34 , милата ми тя - МОЛЯ ТЕ , не излизай и не прави нищо другия петък . Имаше една приказка" Нахрани кучето и не пипай нищо"   bouquet  bouquet  bouquet

На мен също ми казаха,че в 37 се взимало секрет,ама аз настоях и ми взеха в понеделник.

# 126
  • София
Danna_2010, знам, че на детето му е по-добре на село, играе на воля, брат ми се занимава с него много, имат си и басейн и се къпе в него... но на мен просто ми е мъчно за него. За микробиологията - преди 2 седмици ми взеха и имах доста гадинки, пих антибиотик Аугментин SR, не искаха да рискуват с глобули заради контракциите. При предната ми бременност не са ми вземали, а се оказа, че имам и малкият се роди с майчино-фетална инфекция, но всичко се оправи после

# 127
Аз ще се престраша да ида до Мола да пия едно кафе с приятелка. Че полудях вече от това стоене вкъщи  smile3515

# 128
  • София
Danna_2010, приятно ти изкарване - и аз съм натам, но към 14 часа

# 129
Добро утро! Като стана въпрос за мерене на тоновете. Искам да ви попитам колко често трябва да се мерят? Веднъж в седмицата дали е достатъчно или по-рядко, по-често?

# 130
Добро утро,

гледам спрягате изследванията, моята лекарка ми каза, да направя в понеделник само пълна кръвна картина да ми е актуална за операцията, иначе ходя два пъти седмично на запис и веднъж на Доплер/ехограф. За секрета задължително ли се прави и при секцио, нищо не ми казаха, но ако е важно не пречи да си поискам. Миналия месец в болницата ми взеха и беше чист, ама все пак са минали няколко седмици, незнам нямам оплаквания newsm78

Галче егати си ентусиаста Hug

Мелани34, взе приза за най-голям карък, ама и ти не се отказваш Shocked пази се и като видиш, че нещо не върви просто се откажи има такива дни Hug
А за стерилизацията аз мисля да стерилизирам в началото веднъж на 24 часа, през деня само ще мия шишетата, ако се наложи. Взех си специален препарат за бебешки съдове и с него ще мия между стерилизациите Peace

# 131
  • София
Е, значи имам време да ми вземат секрет. С миналата бременност имах някакво течение и без да ми правят изследвания ми изписаха глобулки, та се изчистих за раждането. После видях, че в картона ми е отбелязано че микробиологията ми била еди-каква си. Писала наизуст жената. И това в частна клиника.

gala, много си ти е сладко пък шкембенцето! Heart Eyes

# 132
Запис и от мен,може ли янкои да провери дали става сега албумчето да се отваря от 1 стр и да ми каже!Мерси предварително  Hug !

# 133
  • Варна
Даниелка, аз не успях да вляза през линка. От стартовата страница на снимка.бг обаче успешно се влиза.

Гала, супер е коремчето.  Heart Eyes

# 134
  • София
Danielkka, аз успях веднага да влезна, а и всички албумчета се виждат......голям хакер си  Mr. Green Hug

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 17:19 от Butlins

Общи условия

Активация на акаунт