Отговори
# 135
.

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 12:04 от nekva si

# 136
ПОМООООООООООООООООООООООщ  !!!!!!
Нещо напрвих, а само исках да напиша къде ще раждам, УЖАС какво направих и как да го махна???? ИЗВИНЯВААМ СЕ МНОГО, МОЛЯ ВИ ПРОСТЕТЕ МИ!
Ох поне го изтрих някак! Исках да вляза в албума от линка на първа ссстраница, но вмесссто това се озовах в темата и реших, че ще опитам да напиша, че ще раждам в Шейново, но уви.... оказа се че не съм дорасла Simple Smile Ужас, много се уплаших.

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 12:07 от nekva si

# 137
  • някъде в България
Ние се върнахме ама съм страшно вбесена от едно момиченце на около 5-6 годинки.Безкрайно разглезено и удря лошо по малките деца на площадката,ама се сдържах да му правя забележки защото не е моя работа.Малкия точно се заигра с други дечица и онова дете почва наред да ги удря,блъска и да ги дразни с глупости - чипсове,бонбонки и т.н.Заявява им че тя била хубаво облечена понеже били богати а те били дрисльовци и мърляви #Cussing out. При всичко това майката си стой с компания приятелки и пият бири рано рано Twisted Evil. Голям ми е зор това извеждане по площадките с тоя корем и контракцийте тая сутрин,ама майка ми макар че е с нас и нея вардя.Когато малкия беше на 6 месеца някъде точно на Велики четвъртък миналата година тя направи една уж настинка,същия ден беше отишла при джипката ни и тя се осъмнила за пневмония и я пратила на рентген.Така обаче рентгена повреден и тя й изписала едни хапченца за оплакванията -  от няколко дена беше с разстройство и обезводнена.Прибира се тя и ляга защото не й добре и пила едно от тия хапчета.Аз почвам да боядисвам яйцата сама и по едно време отивам да я нагледам и ужас. тя не реагира изобщо в безсъзнание така се изплаших,веднага звъннах на личната и тя ми вика звъни на 112. Звъня аз там и ми губят сумати време за да диктувам безсмислици и докато пратят линейката личната дойде.Тя живее на долния етаж под нас,обадих се и на мъжо да си идва веднага и се суетим.Пристигат бърза помощ и почват да й бият шамари и нищо конкретно не правят. Разбраха какво хапче е приела и се оказа сънотворно което в нейното състояние я е довело до това положение. Личната ни отрече и докато дам рецептата като доказателство се изнесе набързо. Тогава бърза помощ ми заявяват че нямало къде да я настанят и е по добре да изчакаме да видим дали ще се събуди и на другия ден да я насочи джипката нанякъде.Представяте ли си каква безотговорност от тяхна страна щях да полудея от страх. Зарязаха ни така и аз с малкото бебе,небоядисанате яйца и майка ми сама.По късно през ноща тя дойде в съзнание полека но беше получила нещо като амнезия - едва ме разпозна мене първоначално а за това какво е ставало въобще не разбираше.Тежка нощ беше и големи страхове,на другия ден мина на рентген и потвърдиха пневмония и я настаниха в отделение. Това става на Разпети петък 2009 г. и на другия ден при свиждането майка ми ми казва че е изпитвала силни болки в корема , целия беше надут като бременна в 9-я месец. Дали й сестрите само аналгин и толкова. По късно се намерил доктор който да се осъмни за тия болки и я свалили на ехограф и виждат че е наприла илеус и се налага спешна операция. От тук нови мъки да намерим хирург който да я оперира точно на Великден когато повечот вече ядет и пият от ранни зори. Имало Господ за нея и със връзки намерихме добър екип и влезнаха в операция. Такива сълзи и мъка изживях тогава докато излезнат да кажат новини. Тежко е минало и са изрязали доста и казаха че следващите 1-2 дена ще са критични. Тя прескочи трапа така да се каже и след 2 дена като я свалиха в отделението успях да си я видя. Последва тежко възстановяване вкъщи и други мъки. Шефа й не само че не й даде полагаемите заплати ами й намалил часовете за осигуряване и тя не получи почти нищо като пари от болничните. Те й с болничния мъки,4 пъти го объркаха от комисията и откара 4 месеца без мизерните пари. Върна се на работа през октомври и поработи до средата на ноември когато един ден просто така шефа й им заявява на всички че е фалирал и ги освобождава. Естествено пак не си видя заплатата за тоя месец и нещо но и без малко да не се регистрира на борсата защото човека потъна в дън земя и не можеше да си оправи документите и не платил осигуровки за последните 2 месеца. От тогава си е вкъщи но ни последва и друго нещастие,почина баба ми,нейната майка и тя се срина психически окончателно. Всичко падна на мене и шетането и готвенето нацяло и пазаруване и каквото се сетите. Гледам си аз нея,малкия татито а за мене няма кой да се погрижи и да ме поглези. Сега установиха че е направила херния и искат 400 лв за операцията въпреки че е здравно осигурена а в тоя момент и за мен пари трябват за раждането в частната клиника. Нея ли да вардя да не се натоварва,мене си ли Sad. Малкия е супер палав и иска непрекъснато внимание и тичане,таткото до късно и събота и неделя се отдава на почивка типично по мъжки и пак теглила. Днеска само ви се оплаквам и доста често се спирах да ви пиша и да натоварвам всяка защото всеки си има грижите. Просто трябва да съм силна и ще преживеем тоя тежък период.

# 138
nekva si,какво се е случило?  Mr. Green   Heart Eyes

# 139
Ох Даниелка, не питай Simple Smile
 Бях праснала още веднъж темата като цитат, ааааабе смотана работа, така се паникьосах, че......
Мелани  Hug

# 140
Момичета, писах миналата седмица, че влизам в болница заради скъсена шийка и лекарката видя, че главичката на бебчо е ниско. То е и съвсем видимо, че коремът ми е надолу вече. Вливаха ми магнезий, в петък ме пуснаха, казаха ми по принцип, че не е толкова зле и мога да си изкарам така и още няколко седмици, че и докрая почти. Горе-долу се поуспокоих, но от вчера пак се притесних.
Лекувах два пъти едни бактерии, които после пак се появяват и последно лекарката ми каза, че е по-опасно антибиотик трети път, отколкото самата инфекция и ги оставих така. Сега след като ми е скъсена шийката, предполагам, че вече са опасни за бебето. Най-странното е, че лабораторията на болницата изкарва стерилни резултати и че нямам никакви бактерии. Щях да съм спокойна, ако нямах течения с цвят. След лечение, изчезват и после пак се появяват, при АГ-то, при което ходя, ми излиза пологителен резултат и се изолират бактерии. От опит знам, че различни лаборатории изваждат различни резултати. Знам, че сигурно звуча параноично. Ulia, ти беше писала, че лекуваш гадинки, имаш ли такива течения?
Освен това преди две седмици ми се появи голямо количество слуз, което си мисля, че беше тапата. Следващите дни всичко ми беше наред и го забравих. Изобщо не го казах на лекарите, ако беше това, което си мисля, не трябваше ли да го видят при прегледите с ехограф? Вижда ли се на ехографски преглед дали тапата е на място?
Иначе имам неболезнени контракции, които са нарядко и не се усещат. Усетих ги чак след като започнах да следя за тях. Нямам някакви неприятни усещания. Не знам вече какво да мисля, още съм в 34та седмица  Confused

# 141
Melani34, spoko
nekva si , настиснала си вместо "редактирай" - "цитат", не се шашкай  Laughing

на мен микробиологията ми я направиха когато отидох за 45 дневния болничен  Rolling Eyes, ама според мен е по-добре по-раничко, че ако има нещо за лекуване - да се има врема да се лекува.

# 142
Melani34, много беди са ви са случили! Дано майка ти е добре и да не ви се случват такива нещастия! Имаш подкрепата ни тук!  Hug  Hug  Hug
Иначе аз преди почти месец бях на погребението на дядо или по-точно отидох само да му поднеса цветя, но не бях на гробищата. Опитвах се да се контролирам най-вече заради мама, защото тя не искаше да ходя, все пак съм бременна, но всичко мина...Мен няма какво да ме мислят, но баба и мама бяха съкрушени. След близо 2 седмици ще правят 40 дни от смъртта на дядо и аз съм си втълпила, че ще родя тогава.

# 143
Здравейте, относно тази "тапа"
задължително ли трябва да е с кръв? мисля че на мен вчера и тази сутрин ми падна

вчера след WC на хартията имаше обилно количество слуз ама само слуз  чисто бяло и много гъсто... и доста....
след това до днес сутринта нямах нищичко...  тази сутрин пак имах доста стабилно количество слуз по хартията...
не знам какво да си мисля дали е тапата? при доки съм чак на 12-ти и се чудя дали е опасно за бебо? какво ли е това нещо.

# 144
Не е задългително да има кръв.

# 145
не знам за тапата  Rolling Eyes - аз първият път така и не я видях.
 всъщност повечето описани признаци не се появяват при всички. на мен нито коремът ми беше паднал, нито тапата, нито водите изтекоха... почнах с болки в кръста, след 2 часа почнаха контракциите и докато отида в болницата вече бях с пълно разкритие.

# 146
Не мога да ви изчета- все писателки сте се събрали. Аз вчера и днес се сбърках от чистене - тази муза ми идва мнооого рядко. Много се радвам, че днес ще си видя слънчицето-беше 1 седмица на село . Но лошото е че в сряда пак ще ми го вземе майка ми , понеже е отпуска още 1 седмица. След това пък свеки излиза и тя ще ми го вземе-абе ужас. Толкова ми е скучно без него и ми липсва страшно много,но и бабите искат да му се порадват-все пак излизат за по 1-2 седмици веднъж в годината, но защо си взимат отпуските една след друга всяка година не мога да си обясна. Така ще ми се съберат почти 4 седмици без да го виждам , е 1 път в седмицата ,но не си е работа .

РУБИ много се радвам за вас.  Hug

Димяни и Деске и вие скоро да си гушнете рожбичките в къщи.  love001

В петък ходих на училището за родители в Тина Киркова и ме обзе някаква паника , особено като ни развеждана в родилното и като видях магарето на което израждах Кики .................... вече ме е шубе. Имаше толкова много бебчета  Heart Eyes и бяха едни мънички и сладки ....... Записах си и час за преглед за сряда-ултрзвук+доплер. Сега въпросчето ми е хубав ли е ехографа / в 121 каб. /  - измерват ли колко тежи бебо , колко см. е , плацентата коя зрялост е , дават ли ти снимка , колко време трае прегледа. Казаха ,че е около 20 мин., но да не са само 5 да ме претупат. Интересум се защото ако и тяхния видеозон е като на моя доки и не могат да ми кажат тези горенаписани параметри които мен ме интересуват  по добре да не ходя

Даниелка   bouquet .   Hands Clap

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора           #Crazy     -           аз ли бавно пиша или вие сте супер бързи    newsm78  #Shocked

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 12:51 от nansi_21

# 147
LITA,  на мен при първата ми бременност така ми излезе подобна слуз, само беше леко розова, отидох в болницата и на прегледа установиха разкритие, не помня колко беше вече, приеха ме, и сутринта в 6.00 ми изтекоха водите, последва секцио, това беше 20 дни преди термина.

# 148
Лита,и при мен първия път сутринта имаше нещо като слуз,леко розово,като отидох на лекар,имах 7 см разкритие,и вечерта родих.Така че най-добре да те погледне лекар.А,и аз родих 29 дни преди термин.

# 149
  • Sofia
За статистиката само да напиша, че ще раждам в Тина Киркова при др. Киров.

Общи условия

Активация на акаунт