Отговори
# 150
# 151
РУБИ, много хубава новина,радвам се за вас и не се притеснявай ще се справиш Hug

Мелани,през лош период преминаваш,стискам ти палци скоро да дойдат по-добри дни за семейството ви Praynig Hug

За тапата,преди да родя Мая имах някаква слуз с малко кръв,но беше 20дни преди да я родя.Сега преди 3 дни имах обилно течения и от 2 дни съм  с контракции и разкритие.

Юлия, дано следващата ти микробиология да е чиста.

# 152
Момичета, върнах се от разходката си. В Плевенския Мол нямаше климатик  #Crazy но пихме набързо по нещо и се изнесохме с приятелката ми в един добре климатизиран ресторант  Simple Smile Там вече си отживяхме.

Сега да кажа на Tommelise и другите момичета от Плевен: В детския магазин CycleBand в Мола на 2 етаж има 50% намаление. Така че цените в момента са направо идеални Mr. Green Купих страхотно компектче гащеризон от светлозелен плюш с жирафчета и отделно многоцветна блузка, както и едни бебешки дънки. Дънките обаче ги взех размер за 6 месеца, защото продавачката ме предупреди, че тези за 1 до 3 месеца са съвем умалени. А, и едни обувчици - кожени, жълти, много сладки  Heart Eyes Който иска, да поразгледа, има хубави нещица за бебенца. А да не казвам за момиченца какви са красоти.

Melani34, дано лошото е вече зад гърба ви и оттук нататък само щастливи емоции да имаш  Hug

А забелязали ли сте, като отваряте нашата тема, че не й се чете цялото заглавие? Само "Наближава време вече, Септемврийска мама" и дотам??

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 15:03 от Danna_2010

# 153
Аз нямам никакви болки нито нищо...

# 154
  • София
Здравейте! Hug
И тук да кажа на Руби.честита новинка и много здраве от тук нататък  Praynig Hug
Толкова много се радвам за вас Heart Eyes
БАткото ще остави моите принцески но се надява и ние да се приберем септември Praynig

# 155
Лита,и аз нямах болки Simple Smile

# 156
Никой ли не знае дали с ехографски преглед може да се види дали тапата е паднала?

# 157
brawn , и при мен са така нещата с течението. След лечение изчезва за известно време, но после пак се появява. До колкото знам, ако целостта на околоплодния мехур не е нарушена, няма опасност да се инфектира бебето. Но, изтекат ли водите трябва незабавно да се тръгва към болницата.

П.П. И аз забелязах, че част от заглавието липсва.

# 158
brawn, не знам, но аз мисля, че опрат ли нещата до паднала тапа, се прави вагинален преглед  Peace Поне мен все така настояват да ме гледат и то само заради болки и евентуално разкритие, ако се съмнявам за тапа, гаранция няма да ми се размине пак.

# 159
Ulia, имам съмнения за паднала тапа, Dana, правиха ми вагинален преглед с ехограф, с него измериха дължината на шийката. Пуснаха меда си ходя и да лежа вкъщи с таблетки магнезий. Въпросът е, че това с изтеклата слуз изобщо не им го казах, беше преди 2 седмици, после нямах проблем и просто го забравих. А и постоянно съм с някакви течения. Мисълта ми е, ако е било тапата, не трябваше ли да видят при вагиналния преглед?

# 160
Не знам, моят лекар казва, че шийката я вижда и преценява само с вагинален преглед (аз щото всеки път се дърпам от такъв, та все ме преглеждат за късмет). Може друг тип специалисти да я виждат и на ехографа  Peace Пък и то може ли да си седиш 2 седмици с паднала тапа без развитие, сигурно не е била тапата  newsm78

# 161
По всичко, което прочетох, май може в редки случаи и повече. Толкова внимавах за всичко, сега не им казах най-важното.

# 162
brawn, нищо фатално не е станало, утре сутрин иди на лекар за всеки случай Peace

# 163
от това което излезе с търсачката, прочетох че тапата може да падне както 1 месец преди раждането така и същия ден, явно не е проблем да си доизкараш без тапа, дори и да е паднала.

# 164
Знам, че е така, притеснява ме инфекцията и си мисля, че вече е опасна за бебето, ако това е била тапата. В болницата излиза чиста микробиология, при моята лекарка излизат бактерии, а и имам течения с цвят. Затова не мога да повярвам, че няма инфекция. Така иби иначе ще отида утре пак. Благодаря ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт