Използвате ли суплементи(хранителни добавки) и какви-6?

• 70 961
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте и от мен  Simple Smile

От доста време ви чета и реших да изпробвам Окси-то..Взимам го вече 2 седмици и добре ми се отразява..Взимам по 2 таблетки на ден. Нито имам сърцебиене, нито проблеми със съня,а ми се е случвало втората таблетка да я взема в 18ч. Наистина нямам апетит въпреки че аз и по принцип не ям много..дори мисля че съм отслабнала с 1-2 кг..Но затова пък не мисля че дава енергия..Пила съм преди и л-карнитин и знам какво е усещането..почнеш ли да тичаш никой не може да те спре  Wink

Въпросът ми обаче е друг..Напоследък съм раздразнителна (без конкретен повод) и се чудя дали е възможно да е от Окси-то или да търся причината другаде  Grinning Не че ще спра да го пия ако е заради Окси-то, но просто искам да знам дали пък не е свързано с хормоните..Предполагам че на всеки му влияе по различен начин и без това..

Мерсииии

# 541
  • Miami
Аз пия Окси-то, но не съм забелязала да съм раздразнителна. Обаче на мен пък ми дава страхотна енергия и тонус. Даже веднъж на пет-шест дни не пия от него и веднага се чувства. Дори се чудя като спра да го пия да нямам енергиен срив  Confused Пила съм и л-карнитин, но изобщо не може да ми даде тази енергия и тонус както окси-то  Peace

# 542
 Simple Smile колко е различен обаче човешкият организъм  Simple Smile Ми, айде пак ще пробвам..отивам да тичам и тренирам, този път 3ч след като съм взела Окси-то (а не половин - един както правя обикновено)..Може пък да имам повече енергия. По принцип истина е че много бавно разграждам храната..

А ти Кори по таблетки пиеш?

Айде, отивам да тренирам и пак ще пиша  Simple Smile

# 543
ivyzdr..може и от него да е Wink

# 544
  • Miami
Аз пия по две таблетки дневно. Пробвах сутрин две, след обяд една, но нещо не се чувствам добре сутринта, лека нервност усещам и не ми е комфортно.

# 545
Здравейте момичета. Извинете,че така нахлувам в темата,но май само тук някой ще ми даде отговор.
Питам за хр. добавка Холивуд слим,дали сте я пили или обсъждали?
Има ли доволни или пък съм си дала парите ненужно?
Благодаря предварително на всички.

# 546
Здравейте! Simple SmileТрети ден съм на Файъра и мога да кажа че вече го усещам-направих си тренировката почти с лекота,някъде след 4ас,4ас и половина след като го изпих започнах да усещам лека превъзбуда,лека нервност,енергия-кофеина и зеления чай си казаха думата,а вчера си легнах в 10,до към 1 не можах да заспя Rolling Eyes,а съм още на по една капсула дневно ,да видим като станат по 2 какво ще е CrazyНо съм решена да не го спирам,а ако видя и най-важния ефект -да стопи сланинките,вече го признавам! SunglassesРазбира се че си спазвам и хр.режим,не очаквам чудеса,пролетта свалих 7%мазнини само с тренировки и хранене,да видим сега същото + добавката  Thinking

# 547
Искам да питам фет-бърнерите колко време могат да се пият и след това колко се почива?

Тези дни започнах Atro Phex, много съм доволна, имах големи проблеми с апетита, а сега почти не ми се яде.
Преди това бях пробвала Fyre, но освен че не можех да спя нощем друг ефект нямаше.
Сега се чудя колко време да го пия и после как да задържа ефекта?
Тренирам редовно, но ме е страх после да не ми се върне големия апетит за сладко и junk, и пак да кача свалените кг ....  Confused

# 548
Изпий 2 опаковки Simple Smile

# 549
Гледам, че сте писали по едно време за Aцетил Ел Карнитин, който съм използвала и аз преди половин година някъде, но отговарям на предния коментар за фет бърнърите. Не съм запозната кой знае колко много с тях, но ел карнитина като цяло се използва най-много месец (предполагам другите продукти също), защото тялото ти започва да свиква и вече не ти действа. Няма смисъл да го пиеш повече от 20 дни. А и в една опаковка в повечето случаи има 100 капсули. Мойте бяха по 500гр, като на ден е нормално да взимаш по 2-3мг, тоест 5-6 хапчета. Всеки ден грамажа трябва да е еднакъв. На мен ми стигнаха за около 17-18 дена и бях много доволна от резултата. Пиех ги сутрин 2 часа преди тренировка по 2, след около 6 часа 1 таблетка, след още толкова  пак 2 и на тренировка. След като веднъж си започнала и искаш да продължиш няколко месеца, си правиш почивка от поне толкова дни, колкото си го приемала и след това си избери някакъв друг продукт, да не е същия. Всъщност май не трябва да е същия, ако искаш веднага след единия да започнеш отново, защото, както казах, тялото свиква. Simple Smile
Сега мисля отново да си взема от същите, само ме е страх дали ще действат, защото вече веднъж съм ги пила, но се надявам да действат, все пак доста време мина, откакто ги използвах. Като цяло не съм усещала да съм нервна, да не мога да спя и така нататък, дори помня, че и на обяд правех един сън.  Flutter Добре ми действаха. Имах чувството, че мога да бягам цял ден на стадиона, ако не ми омръзваше Grinning Докато ги използвах свалих 5-6кг, да не е и повече. Винаги съм била около 64-65кг/157см, след като привърших с 100те капсулки бях около 58, до 57 стигах, ако внимавах доста с яденето, но внимаването с храната не е за мен Grinning И сега съм 60, не давам повече Grinning Не съм връщала килограмите, а след тия 20-тина дни даже се виждаха и плочки (6 броя) на до тогава пухкавото ми коремче Simple Smile

# 550
Не пия карнитин редовно..но за това пък го пия от години.По-скоро го пия само преди тренировка,  малко за тонус.Действа си. Wink
Мери ,права си за карнитина,трябва почивка от него..защото организма свиква,а и без тва  сам си го произвежда в малко количества.
Но  някои бърнъри..най-вече липотропните ..могат да се пият няколко месеца ,без почивка  Simple Smile

# 551
  • Плевен
Black Arrow, Окси-то колко време може да се пие? Аз се чувствам много добре с него, нямам нервност или проблеми със съня. Бодра и енергична съм, след застоя ми около месец в килограмите със 2 надолу Mr. Green

# 552
Искам да питам фет-бърнерите колко време могат да се пият и след това колко се почива?

Тези дни започнах Atro Phex, много съм доволна, имах големи проблеми с апетита, а сега почти не ми се яде.
Преди това бях пробвала Fyre, но освен че не можех да спя нощем друг ефект нямаше.
Сега се чудя колко време да го пия и после как да задържа ефекта?
Тренирам редовно, но ме е страх после да не ми се върне големия апетит за сладко и junk, и пак да кача свалените кг ....  Confused

извинявай,можеш ли да кажеш от кой Файър си нямала ефек,защото са няколко вида?Днес ми е пети ден и определено мога да кажа,че час ,час и половина след изпиване усещам ефекта-нещо като лека нервност и енергия,просто ми иде да скокна и да тренирам Simple Smileдаже се чудя защо не съм се подпомогнала досега с някоя такава добавка,само заради енергията която ми дава не съжалявам че съм си дала парите.Всеки организъм разбира се е различен,то затова и добавките са толкова на брой,на един действа едно,на друг друго Simple Smile

# 553
Black Arrow, Окси-то колко време може да се пие? Аз се чувствам много добре с него, нямам нервност или проблеми със съня. Бодра и енергична съм, след застоя ми около месец в килограмите със 2 надолу Mr. Green
Зависи дали има ефект от него и как се чувстваш.Може да вземеш 2ра опаковка.Била съм на бърнъри.2-3 месеца без да спирам за почивка Simple Smile

# 554
Пих от Fyre с йохимбин, по-силния вариант.
Ефекта е много индивидуален - една приятелка го пи и беше супер доволна, намали й апетита, дигна й енергията, докато при мен само безсъние.
Същата пробва и така препоръчвания Oxy и каза, че не й действа, така че всеки трябва да си намери добавката, с която се чуства най-добре.

Аз както споменах имам голям проблем с апетита и храната, от енергия нямам нужда - тренирам от месеци сутрин кардио, а вечер силово, но с това мойто безразборно ядене доникъде не можах да го докарам.
Сега се радвам, че Атро-то много ми намали апетита и въпреки, че днес имах една издънка с джънк, съм положително настроена и се надявам да не се случват често подобни неща.
За по-нататък съм планирала Cheaters relief, за случаите когато много ми се яде нещо вредно, но първо да си сваля кг-те...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт