Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 5

• 52 404
  • 784
  •   1
Отговори
# 330
Да де, ама нали повече от 2 часа не трябва в столчето? Ако тръгнем от София за Варна- как стои въпросът?

# 331
Дуранго, видях X-lander-a на твоята съученичка  Simple Smile количката е супер, а жената много доволна.

# 332
  • Варна
Аз пък мисля, че ако коша за новородено се захваща с коланите и не се пътува често с кола, столчето е леко излишно до 6 м. Но може и логиката ми да е грешна. Все пак нали уж в столчето не е  хубаво да се седи над 2

Логиката не е грешна ако смятате да пътувате така до 6 месеца и после да си купите стол 0 - 18 кг.

Децата не трябва СИСТЕМНО да престояват повече от 2 часа в столовете за кола 0-13 на които не им се регулира положението на облегалката до легнало, ако не е системно и на път - не е проблем.

По време на път за да се осигури защита столът трябва да има наклон на облегалката за да предпази тялото на детето, ако обаче ходите на гости, поставяте стола на количката за разходки, разнасяте се, храните в стола, ако детето спи в стола и т.н. или трябва стола да може да ляга до легнало положение или не трябва да прави всички тези неща по - дълго от 2 часа.

Пак повтарям ама за последен път, че ми писна да пиша едно и също:

Престоя не трябва да е по - голям от 2 часа, защото главата на детето представлява 25 % от телесната му маса и натиска гръдния кош което е предпоставка за недостиг на кислород, в следствие на което е възможно неправилно развитие на белите дробове и неправилно оросяване на мозъка.
За това не трябва системно да престоява по - дълго от 2 часа

Варна - София е 5-6 часа, вероятно обаче не ги пътувате всеки ден или през ден, за това можете да считате, че детето няма да престоява системно в стола за кола повече от 2 часа Simple Smile

# 333
Ами за сега ми е рано да решавам какво ще купувам, тъй като живеем в центъра, всичко ми е на 10 мин. път. Дълги пътувания едва ли ще придприемаме с малко бебе, така че столче може да вземем след 6м.
Ще го мисля след Нова година най-рано, нищо, че количка съм си избрала вече.

# 334
  • Варна
Ами за сега ми е рано да решавам какво ще купувам, тъй като живеем в центъра, всичко ми е на 10 мин. път. Дълги пътувания едва ли ще придприемаме с малко бебе, така че столче може да вземем след 6м.
Ще го мисля след Нова година най-рано, нищо, че количка съм си избрала вече.

Разбира се Вие сама най - добре ще прецените нуждите които ще имате.

# 335
Здравейте пак от мен, аз се спрях на 2 модела  Jane Carerra и Zooper BOLERO кой от тях бихте ми препоръчали.

# 336
  • София
Здравейте ,някой да знае къде тази количка http://www.abc-design.de/bg/produkti/kombinirani-detski-kolichki/condor-4s.html  и столчето към нея можем да ги намерим на по-ниска цена или в промоция  Mr. Green .

# 337
сега не можеш
опитай октомври, ноември, тогава най-вероятно ще са

# 338
  • София
сега не можеш
опитай октомври, ноември, тогава най-вероятно ще са
кофти  Sad на мен ми трябва купена количка най-късно до десети септемри.
Скоро трябва да направя окончателен избор  Mr. Green .

# 339
ами промоциите се когато на търговеца му трябват пари, не като на клиента му трябва стоката  Mr. Green

# 340
Здравейте ,спрели сме се на тази количка;   http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=popup_image&pID=19 … 30aa997d849ba3b8b
моля за  вашите впечатления от нея.... Praynig  мисля да купим към нея и столче, което се закрепя ,но може би столчето ще е втора употреба..

# 341
ами промоциите се когато на търговеца му трябват пари, не като на клиента му трябва стоката  Mr. Green
Нека обявяват предварително тогава кога ще им трябват пари  Mr. Green

# 342
  • София
нали август ,щеше да има  Mr. Green аз цял август чакам ли ,чакам...

# 343
ми то има
ама не модела които ти искаш  Mr. Green

# 344
  • София
ми то има
ама не модела които ти искаш  Mr. Green

а на кои ?аз така или иначе не съм направила още окончателния избор  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт