Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 5

• 52 360
  • 784
  •   1
Отговори
# 375
Ивчи, ако аз разполагах с 600-700лв бих взела тази количка http://www.bebe-best.com/strollers_detski-kolichki-firstwheel-pr … ucts_id-8323.html ... Не, че си ме питала, но да си кажа Blush Laughing.
По-напред писахме нещо за нея и споделих, че съм чувала малко отзиви, но нито един лош; дори напротив.

# 376
Ивчи, ако аз разполагах с 600-700лв бих взела тази количка http://www.bebe-best.com/strollers_detski-kolichki-firstwheel-pr … ucts_id-8323.html ... Не, че си ме питала, но да си кажа Blush Laughing.
По-напред писахме нещо за нея и споделих, че съм чувала малко отзиви, но нито един лош; дори напротив.

Ама коша за новородено, чувалчето и чантата се продават отделно , като ги прибавим 200+80+80 лв и тя сумата за комплекта минала 1000 лв., а май Ивчи иска всичко да е до 700лв.   newsm78 или аз не съм разбрала?

# 377
  • Варна

Ох, какво да ти кажа Cry Иска ми се да имам най-хубавата  количка за възможно най-малко пари Embarassed Но си мисля, че повече от 600-700лв ще ми дойде нанагорнище ooooh! От друга страна виждам, че хубавото и качественото няма как да струва толкова.Затова и дебна промоциите и обявите за втора ръка...
А иначе за лекото и тежкото...ако е лека, трябва да е лятна, на която да може да се монтира кош за новородено, тъй като тази или най-късно другата седмица ще раждам и цяла зима не може да се кара с лятна количка, знаеш!Затова попитах за Си-а предпочитам Си пред Плико, защото е с единични гуми и си мисля, че ще са по-стабилни(старата ми количка беше със същата конструкция като на Пликото, само че Чиполино Пуки и сега не смея да рискувам, макар че разликата в качеството е очевидна)Иска ми се да е по-различна количка...всъщност ми трябва здрава количка с два коша, която няма да се налага да сгъвам и разгъвам често, столчето за кола също не ми е от първа необходимост-може и без него, още повече ако коша за новородено може да се закрепя за автомобил(едва ли ще пътуваме толкова през зимата)Повече държа на екстрите чанта, дъждобран, чадър, най-вече покривало за крачета и за двата коша и големия багажник!Просто знам от първото дете кое ми е било удобно и кое ми е липсвало и сега се опитвам да намеря "златната среда" м/у цена и качество.

Хайде стига съм писала, мисля че ще ме разбереш Wink Пък ако може и да помогнеш със съвет още по-добре Hug

П.П. В преден пост бях посочила няколкото конкретни варианта между които се колебая и засега везните са към първия, Чикото

Забелязал съм, че тези които избират много обикновено накрая вземат куция кон, за това те съветвам да внимаваш  Laughing

В случай, че решиш количката да е нова мисля, че добър избор биха били:

Peg Perego On Track Modular Sistem - сега на промоция е 850 лв., има всичко в комплекта с изключение на чадър
Jane Challenger Formula Capazo 2в1 - на сходна цена, без стол, покривало и чадър-  отделно

Може да помислиш и ако прецениш да се лишиш и от коша за новородено - Maclaren XT - без кош, без покривало и чадър, но пък 6,5 кг.  Wink

# 378
  • Λάρισα

Ама коша за новородено, чувалчето и чантата се продават отделно , като ги прибавим 200+80+80 лв и тя сумата за комплекта минала 1000 лв., а май Ивчи иска всичко да е до 700лв.   newsm78 или аз не съм разбрала?

От линка:

Цитат
Комплект количка City Elite Aqua-FirstWheels

Комплекта включва количката, кош за новородено, чувалче, чанта т.е. всичко показано на снимките

# 379

От линка:

Цитат
Комплект количка City Elite Aqua-FirstWheels

Комплекта включва количката, кош за новородено, чувалче, чанта т.е. всичко показано на снимките
Ами аз прочетох това пак от линка:
ДОПЪЛНИТЕЛНИ АКСЕСОАРИ:
Към количката може да се закупи като отделен аксесоар кош за новородено,които се поставя на самата конструкция.По този начин ще можете да ползвате количката от самото раждане на вашето бебе.
Цена - 200лв.

За е топло и уютно на вашето дете за по-студените месеци ще му трябва чувалче за разходките навън.
Цена - 80.00лв.

Друг аксесоар към количкате е чантата за бебешки принадлежностти.
Цена - 80.00лв.

# 380
Да,но най отгоре има стара цена която е задраскана и явно е в промоция. Все пак пък те да си уточняват нещата,така хората не могат да разберат Crossing Arms

# 381
lammah ме изпревари. Същото щях да споделя - всичко е включено в цената.
Ако се закупи от 9+ цената е същата, но само за количката и коша за новородено. Отделно могат да се закупят чувалче и чанта за по 80лв. Но пък покупката направена от там за мен има други предимства.

# 382
Ми има цена на целия комплект, която като се събере струва 1080 лв
на промоция е 650
отдолу са колко са отделните компоненти

# 383
Здравейте, и аз се записвам в тази прекрасна темичка! Heart Eyes
Скоро ще ми се наложи и на мен най-накрая да избера количка за така чаканото ни бебче Grinning и мноого ми харесва    X lander ХА! Виждам че има и др привърженички на марката,но единственото ми притеснение е дали летния кош може да се обърне с лице към майката и въобще има ли такъв модел на X Lander? newsm78
Благодаря ви предварително!!  Hug Hug

# 384
не може, няма такъв модел

# 385
Здравейте, и аз се записвам в тази прекрасна темичка! Heart Eyes
Скоро ще ми се наложи и на мен най-накрая да избера количка за така чаканото ни бебче Grinning и мноого ми харесва    X lander ХА! Виждам че има и др привърженички на марката,но единственото ми притеснение е дали летния кош може да се обърне с лице към майката и въобще има ли такъв модел на X Lander? newsm78
Благодаря ви предварително!!  Hug Hug
И аз съм от фенките на количката   Heart Eyes  За съжаление голямо обаче само зимният кош може да е към майката,летният е само в посока на движението. Това за модела 2010  Peace А кой цвят си си харесала?

# 386
Дамм мн са готини! Мн жалко че няма обръщането към майката  Confused Харесала съм Rocky,,нооо се замислям за друг подобен модел с желаната екстра  newsm78  А така си я харесвам тазиии и се чудя колко е фатална тази липса BlushНищо друго не откривам Thinking

# 387
  • на североизток

Проблема при тази количка е, че е синя, а пък чакаме момиченце Simple Smile Отдавна съм задала въпрос на сайта имат ли и други цветове, но не ми отговарят!
А и наистина не е много ясно дали всичко влиза в цената, както коментирате...

Рошко, имаш предвид тази промоция http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … art&Itemid=27, само че без коша за кола ли?

# 388
Виж, това не съм съобразила, защото смятам цветовете за... цветове. Не ги деля на момчешки и момичешки.
Ако наистина ти харесва в 9+ я имат и в червено (предполагам, че става за девойка Blush). Или поне до съвсем скоро я имаха. Там общата сума за същото би излязла малко повечко, защото промоцията им включва количка + кош за новородено за 650лв.
За сайта - Durango е обяснил чудесно. Старата цена на комплекта е 1010лв - включвала е количката 650лв, коша за новородено от 200лв, чувалче за 80лв, и чанта за също толкова. Това е и изброеното на страницата. В момента има промоция и старата цена е невалидна; новата цена, промоционалната, е 650лв за всичко. Написаното отпреди е останало и го намирам за съвсем нормално; точно както когато в магазина има намаление остава и старата цена на етикета. Нищо сложно не виждам Rolling Eyes.

# 389
Ми и аз не разбрах в първия момент,че промоционалната цена е за всичко в комплекта.Като се зачетох стана ясно.

Общи условия

Активация на акаунт