Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 5

• 52 379
  • 784
  •   1
Отговори
# 360
Здравей вярно и аз съм една  Rolling Eyes Търся си количка с четири колела, комбинирана, за новородено - чакаме го февруари.
Възможно най лека- ( ясно ми е че за тези пари няма да е кой знае колко лека ама  Rolling Eyes)
вземи си Hauck Condor (не малибу !) с кош

# 361
  • Русе, България
И защо точно Кондор, а не Малибу? newsm78 Цялата дръжка е по-голямо удобство, за двойните колела нямам мнение.

# 362

За тези които чакаха намаленията, ако някой е пропуснал от утре ще има промоция на Peg Perego

http://-spam081-/

# 363
Здравей вярно и аз съм една  Rolling Eyes Търся си количка с четири колела, комбинирана, за новородено - чакаме го февруари.
Възможно най лека- ( ясно ми е че за тези пари няма да е кой знае колко лека ама  Rolling Eyes)
http://www.kasida.bg/kolichka-chicco-simplicity-118-1252.html
http://www.kasida.bg/komplekt-bebeshka-kolichka-waltz-zooper-sin … eta-278-3293.html
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1447
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /6586/language/bg

# 364
защото condora има покривало, а досега там няма дефекти (за разлика от малибуто)

# 365
http://www.bebe-best.com/graco-aerosport-jeanie.html
под тази цена
nursa  го нямат със сигурност, и да го имат пак е доста скъп
Look-a а е 350 с чанта, дъждобран, покривало
утре ще вземе да врътна една промоцийк на кошници на Graco
ето ти още един варянт
http://www.bebe-best.com/x-lander-x-go-rocky-x-pram-20102.html

# 366
Пиша само да се отчета, че в крайна сметка взех сгъваема количка - Бертони, Фокси. Много благодаря на всички за съветите и съжалявам, че не успях да се възползвам пълноценно от тях, но количката ми трябваше спешно и в крайна сметка избрах измежду наличните в магазина. Надявам се да не се разпадне...
Още веднъж благодаря   bouquet 

# 367
Да питам запознатите кош за новородено X Lander X Pram 2009 става ли на X Lander XA 2010?

# 368
Зависи от какво е коша
Ако е от XT/XA да, от XQ/XV не

# 369
  • на североизток
Аз пак да попитам Рошко: на Пег Перего Си може ли да се монтира кош за новородено Навета и колко струва отделно само коша, че не го видях на сайта ви като отделен артикул?

# 370
Не съм Рошко, но: не, на Си не може да се монтира нищо, няма и легнало положение, т.е. става за бебоци над 6м.

# 371
  • Варна
Не съм Рошко, но: не, на Си не може да се монтира нищо, няма и легнало положение, т.е. става за бебоци над 6м.

Като не си Рошко, що се обаждаш  Laughing Joy hahaha

На Peg Perego Si може да се монтира стол за кола Primo Viaggio (група 0+, приблизително време за ползване от раждането до към 12 месеца), адаптерите за монтаж на стола са в комплект с количката (може би адаптери е силно казано, но едни ленти с които се фиксира стола за да не падне от количката).

Navetta не може да се монтира на Peg Perego Si, иначе се предлага като отделен артикул, цена мога да дам утре след 10 сутринта, че вече не помня всичко, много станаха нещата.
Не е качен на сайта по простата причина, че сме го пропуснали, но ще се коригираме.

Мерси за забележката  Wink

Абе iv4i_79 я кажи какъв ти е бюджета, че гледам се луташ между 1000 и малко до към 400 - 500.

На твое място (понеже четох, че си без асансьор) бих избрал един от вариантите:

- лека количка която да нося 2 етажа (да кажем максимум 8 кг.)
- количка с големи помпещи се колела която да спускам по стълбите на ход (тук обаче почваме от едни 11 - 12 кг.)

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 20:57 от Магазин РОШКО

# 372
Зависи от какво е коша

Благодаря,а искам и да знам каква е разликата между ХА 2008,2009 и 2010. Какво има в новите модели,което в предните го няма освен дизайна?

# 373
Зависи от какво е коша

Благодаря,а искам и да знам каква е разликата между ХА 2008,2009 и 2010. Какво има в новите модели,което в предните го няма освен дизайна?

Здравей,
 и аз много се колебах   newsm78 между ХА 2008,2009 и 2010 и накрая си избрах 2010. До колкото ми обясниха в магазина ( незнам колко е достоверна информацията ) на модел 2008 гумите са различни и цветовете, материята на платоветв също е различна. 2009 разликата с 2010 пак са цветовете и гумите и малка разлика в дизайна на летния вариянт и пак е по различен плата. Днес трябва да пристигне моята количка, но ще е взема другата седмица,когато живот и здраве се роди бебчо Simple Smile Пак ще ти пиша за впечатленията от количката , но аз съм влюбена в нея Simple Smile

# 374
  • на североизток

[/quote]

На Peg Perego Si може да се монтира стол за кола Primo Viaggio (група 0+, приблизително време за ползване от раждането до към 12 месеца), адаптерите за монтаж на стола са в комплект с количката (може би адаптери е силно казано, но едни ленти с които се фиксира стола за да не падне от количката).

Navetta не може да се монтира на Peg Perego Si, иначе се предлага като отделен артикул, цена мога да дам утре след 10 сутринта, че вече не помня всичко, много станаха нещата.
Не е качен на сайта по простата причина, че сме го пропуснали, но ще се коригираме.

Мерси за забележката  Wink

Абе iv4i_79 я кажи какъв ти е бюджета, че гледам се луташ между 1000 и малко до към 400 - 500.

На твое място (понеже четох, че си без асансьор) бих избрал един от вариантите:

- лека количка която да нося 2 етажа (да кажем максимум 8 кг.)
- количка с големи помпещи се колела която да спускам по стълбите на ход (тук обаче почваме от едни 11 - 12 кг.)

[/quote]

Ох, какво да ти кажа Cry Иска ми се да имам най-хубавата  количка за възможно най-малко пари Embarassed Но си мисля, че повече от 600-700лв ще ми дойде нанагорнище ooooh! От друга страна виждам, че хубавото и качественото няма как да струва толкова.Затова и дебна промоциите и обявите за втора ръка...
А иначе за лекото и тежкото...ако е лека, трябва да е лятна, на която да може да се монтира кош за новородено, тъй като тази или най-късно другата седмица ще раждам и цяла зима не може да се кара с лятна количка, знаеш!Затова попитах за Си-а предпочитам Си пред Плико, защото е с единични гуми и си мисля, че ще са по-стабилни(старата ми количка беше със същата конструкция като на Пликото, само че Чиполино Пуки и сега не смея да рискувам, макар че разликата в качеството е очевидна)Иска ми се да е по-различна количка...всъщност ми трябва здрава количка с два коша, която няма да се налага да сгъвам и разгъвам често, столчето за кола също не ми е от първа необходимост-може и без него, още повече ако коша за новородено може да се закрепя за автомобил(едва ли ще пътуваме толкова през зимата)Повече държа на екстрите чанта, дъждобран, чадър, най-вече покривало за крачета и за двата коша и големия багажник!Просто знам от първото дете кое ми е било удобно и кое ми е липсвало и сега се опитвам да намеря "златната среда" м/у цена и качество.

Хайде стига съм писала, мисля че ще ме разбереш Wink Пък ако може и да помогнеш със съвет още по-добре Hug

П.П. В преден пост бях посочила няколкото конкретни варианта между които се колебая и засега везните са към първия, Чикото

Общи условия

Активация на акаунт