Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 5

• 52 461
  • 784
  •   1
Отговори
# 270
В сайта на Хаук не намирам въпросните модели...
Можеш ли да пуснеш линк?

Опс, намерих ги в електронния им магазин.
Моето лично мнение е, че количките са добри. Имай предвид, че за Примо ти трябва кош за новородено - защото няма пълно легнало положение. Става си сериозна сума, а за тези пари можеш да купиш и нещо по-добро. Пасификът е ок, той е на принципа на Скейт-а на Пег Перего - количката минава от кош за новородено към количка със нормална седалка, т.е. комбинира и обхваща всички възрасти, пести пари също така. Друг е въпросът колко е добро изпълнението, това само притежателиоте могат да кажат Simple Smile Трябва да погледнеш наживо дали е достатъчно широка седалката на Пасифик - защото Скейтът на Пег Перего се оказа изкл. тесен и на нас щеше да ни омалее към 6-ти месец на детето (ако го бяхме купили).

По принцип, гледай като се спреш на модел количка, да има максимално много включени аксесоари вътре - защото ако за 700-800лв. ти продават само количка, трябва да си купиш аксесоарите отделно, и си става сумичка...
Незнам какво имаш предвид с тясна количка, но Скейт категорично не е такава. Приятелката ми е с такава , дъщеря й на 1г. и 1 месец има още да си я ползва като гледам, а и още си спи в разпънатото за новородено положение, не й е окъсяла, при това детето не е дребно, съвсем нормално си е.

# 271
Наистина Номад е с двойни гуми, обаче имам преки наблюдения върху нея и си струва да се пренебрегне този факт Grinning Иначе и тази е добра, като гледам, пропуснала съм я Thinking

Малко Офф: имате ли представа защо вносителят на Конкорд има толкова ограничен асортимент тук? Thinking И количките Stokke - има ли бг магазин, който да ги предлага?

Image - какво значи нормално дете? всяко дете е различно. На моето тази количка щеше да му омалее рано рано. Това, че две деца са на една възраст не значи че са еднакви по размери Simple Smile Всеки да си прецени, разбира се. Просто казвам, че е по-добре да се купуват по-широки колички. По-добре да е широко, отколкото да е тясно, нали Simple Smile А какво ще стане детето на годинка...само времето ще покаже Simple Smile
Сега, от позицията на времето, сравнявам как би изглеждало детето ми в Скейт, и как го виждам в триколката. Та така...

# 272
Мисълта ми беше, че количката не  е никак тясна, имам много личен погледа над нея, така че е малко подвеждащо да казваш, че е тясна.

# 273
Като казвам, че е тясна, надали някой решава да не я купи, нали? Всеки е длъжен да иде и да провери на място кое как изглежда, писала съм няколко пъти след постовете си...
Като коментирам някоя количка, значи, че съм я виждала, пробвала или имам преки наблюдения...не говоря наизуст, затова, нека всеки изказва мнение според собствените си разбирания, а отговорността за покупката на количка си остава лично решение на купувача Simple Smile

# 274
Да, има бг магазин, които предлага количките Стокке, май във София, много често му правят реклама в сп.Моето бебе и аз, но просто сега ми е излязло от главата името на магазина.

# 275
  • София
9+ предлагат Stokke
http://www.9plus.eu/shop/

# 276
Бейби Мол също.

# 277
Да, и аз видях Stokke-то в Baby Mall (Aron). Гледах, гледах 10 мин  и така и не успях да разбера кое точно на тази количка струва 2,000 лв  newsm78 Заслужават ли си парите на това чудо??

# 278
Лили - с две думи, количката е много добра, но е просто една количка, в крайна сметка...за доста по-малко пари можеш да купиш страхотна и много качествена. Бих си купила тази количка, ако ме сърбят парите и се чудя за какво да си ги похарча. Освен това, е въпрос на лични изисквания - в количката има неща, които на мен не ми допадат...така че, дори количката да е безбожно скъпа, не значи, че е количката за теб Simple Smile

# 279
Да, и аз видях Stokke-то в Baby Mall (Aron). Гледах, гледах 10 мин  и така и не успях да разбера кое точно на тази количка струва 2,000 лв  newsm78 Заслужават ли си парите на това чудо??

2000лв?! да няма сложени камъни на Сваровски?  newsm78
Кое му струва толкова , като разберете споделете

# 280
гъзарията му струва толкова
шанса съседката да се пукне от яд, щотото мажът и е рекал "Ти луда ли си ма !" и е купил Бертони
квото струва на едно Бентли сравнение с Опел

# 281
Някой знае ли каква е разликата между моделите на X-lander XA от 2008,2009 и 2010г. ?

# 282
Аз вече тотално се обърках...  Много неща от вашите предложения ми харесват, но в крайна сметка май ще избера нещо, което мога да видя, да пипна и да побутам  Simple Smile Та, кажете кой магазин в София има най-голям избор на колички.

# 283
Може би Бейби Мол... Вис Виталис също.
Зависи към какво си се ориентирала.

# 284
Не съм се оринетирала много. Ако има нещо от препоръчаните тук колички, добре, ако ли не, ще му мисля на място, че ми трябва спешно. Мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт