Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 5

• 52 436
  • 784
  •   1
Отговори
# 300
  • на североизток
Аз вече намерих моята количка и съм много щастлива  Simple Smile Simple Smile със съпруга ми се спряхме на X-lander XA Simple Smile надявам се и вие да сте с положително мнение за тази количка Wink

Ох и аз съм си харесала тази, ама не е ли много тежка??  newsm78 прочетох, че е към 13-14кг, а пък на мен ми се искаше нещо до 10кг...

Тежка е, ако тръгнеш да я вдигаш цялата, но иначе много лесно се бута и повдига,за да преодолееш бордюр например-аз лично се изненадах, когато я пробвах в магазина, защото също мислех като теб Wink Само незнам по стъпала как ще става номера, ама сигурно ще стане newsm78
Тя все още е сред фаворитите ми сред количките!

# 301
Аз вече намерих моята количка и съм много щастлива  Simple Smile Simple Smile със съпруга ми се спряхме на X-lander XA Simple Smile надявам се и вие да сте с положително мнение за тази количка Wink

Ох и аз съм си харесала тази, ама не е ли много тежка??  newsm78 прочетох, че е към 13-14кг, а пък на мен ми се искаше нещо до 10кг...

Lily_G разгледах всички възможни колички и аз исках нещо по леко,но на всяка друга има по нещо което не ми харесва, а тази е перфектна и е много маневрена. Виж е на живо и съм сигурна,че това ще е и твоя избора Simple Smile на мен проблема ми е дали да си взема модел 2008 или 2010  newsm78 newsm78

# 302
Здравейте, намерих от каде да си взема Loola up, но е без зимен кош за новородено, ако е само със седалката става ли за новородено зимно бебе. Другото което ме притеснява е че е с много малки гуми ще върви ли леко по нашите улици или да си търся количка с по големи гуми като за България.

# 303
Anince,

а Inglesina Zippy или Peg Perego Pliko P3? Извинявай, ако си ги коментирала преди, но не видях.

И двата модела са по 3-4kg по-леки от X-lander-a, и ми се струва, че по нищо не му отстъпват.. Но не съм ги виждала наживо, признавам си.

Chochosan, Loola up беше първия ми избор, но после четох доста негативни мнения в нета, включително и в чужди сайтове, та за това се отказах.  newsm78 Иначе ми се вижда страхотна количката!

# 304
момичета, имайте предвид, че когато пробвате количката в магазина празна и на гладък, равен под няма нищо общо с реалността. ако имате възможност побутайте количките на приятелки или идете в магазина с приятелка с бебе и така пробвайте. разликата е огромна. 13-14кг количка в магазина е добре, ама като сложите и 10кг бебе и 4-5 кг багаж и това да го бутате по някой баир....не е като в магазина  Laughing
освен това е важно и как е разпределен центъра на тежестта, което няма как да се прецени с празна количка.

# 305
Аз вече намерих моята количка и съм много щастлива  Simple Smile Simple Smile със съпруга ми се спряхме на X-lander XA Simple Smile надявам се и вие да сте с положително мнение за тази количка Wink

Ох и аз съм си харесала тази, ама не е ли много тежка??  newsm78 прочетох, че е към 13-14кг, а пък на мен ми се искаше нещо до 10кг...

напълно обурудвана е 12.5 кг освен това ти предлагам да направиш сравнение между нея и няколко от най известните ,скъпи и добри колички и да прецениш коя се бута най лесно и комфортно за майката. и в същото време е най удобна за самото бебе.

# 306
Влизам да похваля Nuna при пътуване със самолет. Много юзър-френдли, удобна и за детето.
А на пресечен терен (мозайка камъни) се справи отлично, като дори остави едно бъгабу да й диша прахта  Simple Smile
Доста я заглеждаха, между другото, бяхме малко като атракция в Италия

# 307
Извинявай но каква е тази Нуна? на коя марка?

момичета, имайте предвид, че когато пробвате количката в магазина празна и на гладък, равен под няма нищо общо с реалността. ако имате възможност побутайте количките на приятелки или идете в магазина с приятелка с бебе и така пробвайте. разликата е огромна. 13-14кг количка в магазина е добре, ама като сложите и 10кг бебе и 4-5 кг багаж и това да го бутате по някой баир....не е като в магазина  Laughing
освен това е важно и как е разпределен центъра на тежестта, което няма как да се прецени с празна количка.
това е много добра идея и мисля като му дойде времето точно така да направя  Peace

# 308
Nuna на марката Nuna  Simple Smile  ето я
и снимки в употреба: тук и тук

# 309
Nuna на марката Nuna  Simple Smile  ето я
и снимки в употреба: тук и тук

нуната наистина е супер колича като дизайн, красива и стилна . супер лека е а пък сгъната е много компактна

# 310

напълно обурудвана е 12.5 кг освен това ти предлагам да направиш сравнение между нея и няколко от най известните ,скъпи и добри колички и да прецениш коя се бута най лесно и комфортно за майката. и в същото време е най удобна за самото бебе.
tatko N 1 т написаното разбирам, че си ЗА тази количка, така ли? Simple Smile
Lily_G тези колички на мен лично не ми харесват,но не съм ги виждала на живо ..

# 311
Само да попитам - на X-lander-ра коша не може да се върти в двете посоки нали... newsm78

# 312
летния не може само зимния

# 313
Влизам да похваля Nuna при пътуване със самолет. Много юзър-френдли, удобна и за детето.
А на пресечен терен (мозайка камъни) се справи отлично, като дори остави едно бъгабу да й диша прахта  Simple Smile
Доста я заглеждаха, между другото, бяхме малко като атракция в Италия
Ета, а за спане как е? Струва ми се, че легналото й положение не е никак легнало!? Thinking
А изкачването по бордюри как е, като има една напречна пластмаса точно отдолу под багажника? Ама и аз как се изразих. Embarassed

Иначе като дизайн е супер, и е доста компактна.

# 314
И аз като избирах количка се разбих от четене та влизам да отговоря на Chochosan. Аз съм с Loola Up, сина ми е роден на 30 Декември, чесно казано мисля че количката е страхотна и благодаря на мъжа ми че ме нави да я купим. Иначе имах идея за количка с големи колела. Loola e сравнително лека аз поне двапъти на ден я качвам в колата още не съм се изгърбила. За проходимост никакъв проблем. Живея в кв.Витоша и по голямата част от улиците са черен път. Върви си идеално. Това че се сгъва на чадър е страхотно, иначе багажника ще бъде само за количката ви. Зимният кош го ползвахме до дълго тъй като пътуваме много и през ноща Никола си спеше в него по време на път.

Общи условия

Активация на акаунт