По градинки и поляни пишкат юлски калпазани(тема 142)

• 33 316
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Пусни ги и за нерегистрирани де Crossing Arms

# 646
Пусни ги и за нерегистрирани де Crossing Arms

Ти още ли се дърпаш  Laughing ето

# 647
  • София
Момичета, знам че 100 човека вече питат за тая рецепта, ама моля да ми кажете рецептата за капките с лайка и мед, че Билянка нещо й потече вода от носа. Те дали да подходящи в тоя случай.

Майра, много интересни тея фунии. А с какво са пълни  Mr. Green Момичетата ти са страхотни !  Heart Eyes

# 648
  • София
Ел, честито ти бебенце Hug Да ти е жива и здрава малката госпожица, да расте щастлива и безгрижна! Разгледах снимките, голям сладкиш е!

Хайде чакаме всеки момент и Десита да се похвали Hug

Нинче, Маги вчера имаше много течни сополи и лека температура. Направих и точно от тези капки и е много по-добре. Рецептата е 1 с.л. лайка, 1 ч.л. мед, 100 мл вода. Вари се докато водата стане наполовина, прецежда се с марля и се капват по 3-4 капки 5-6 пъти на ден.

# 649
Момичета, моля, който се интересува от националната среща, да се запише в тази тема!
Искам в началото на следващата седмица по възможност да изпратим на управителя заявка за броя хора и вида стаи.
Молбата ми важи с особена сила за момичетата извън София - варненки, Калинка Малинка, Мая Куб, Симпатюхче и другите. Че засега май сме само софийски мами желаещи и Села Ви и ако остане така, се чудя има ли смисъл да ходим чак до Търново  Laughing

# 650
  • София
Катче, много ти благодаря  Hug Сега я направих, но нямах насипна лайка и сложих 4 филтър пакетчета. Дано ни помогне  Praynig

# 651
записах се в темата за националната среща, бройте ни  Peace
Честито на именниците вчера и на всички баш софиянки  Mr. Green  bouquet
Майра какво има във фуниите?

# 652
Майра, много хубави снимки. Лъха свежест и свобода!

# 653
Астарта, да ти е жив и здрав Алекс и мноооооооооооого до ви радва  Grinning

Момичета, благодаря ви за подкрепата  Hug

Джоли, аз също си гледам сама детето, че и една камара народ покрай него  Crazy Майка ми си е странна птица, но сега надмина и най-смелите ми очаквания Confused Представи си да отидеш при твоята, да слугуваш на 6 човека и тя да си стои в стаята, защото не и се говори с никой и не е в настроение. Бобо го подминава като пътен знак, дори именния ден в петък не му честити  ooooh!

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 23:11 от Shada

# 654
В ученическите фунии се слагат дребни учебни помагала - острилка, гумичка, моливи, както и дребни лакомства. Всеки родител си я прави - стават много интересни и различни  Simple Smile

# 655
За тия фунии всяка година питате, вече трета поредна Laughing

Ние бяхме на бар по отчетнически, но много несериозен народ, много Crossing Arms

Пепи е със сополи от два дни(а три ходи на градина), днес питах хомеопатката дали да му слагам от тези капки, дето ги спрягате тук с меда и лайката, каза твърдо не.
А и друго се питам, ако меда се вари, къде му отиват полезните съставки?

# 656
Дуци за меда скоро ми попадна това: "Не трябва да се забравя, че при нагряване в меда се образува токсично вещество, наречено хидрокси-метил-фурфурол /ХМФ/".

# 657
  • София
Направих капките и слагам на Билянка от вчера. Тъкмо сега и мъжа ми ме попита това за меда, но аз му "обясних", че сега меда не се яде, за да наблягаме на хранителната му стойност Simple Smile Все още не мога да кажа за действието им обаче, но със сигурност не й тече носа като вчера.

Споко, Дуци, за фуниите - и другата година ако Майра ги покаже, пак ще питаме  Mr. Green

НА Дейка й излиза 5-ти горен зъб и явно доста я мъчи, защото ни го показва само и казва, че я боли, а и нощем даже се буди /за мрънкането и реването не го споменавам като симптом, защото тя по принцип си е такава/.

# 658
  • София
В ученическите фунии се слагат дребни учебни помагала - острилка, гумичка, моливи, както и дребни лакомства. Всеки родител си я прави - стават много интересни и различни  Simple Smile

Аз за първа година прочитам обаче  Mr. Green и идеята е страхотна  Peace Видях няколко деца по улиците тук на 15-ти  с такива фунии...дано откраднем идеята Hug

Моичките утре са на градина, пристигнаха им раничките и днес ще ходя да купувам лакомства да им ги напълня  Wink, слагам им пижамките, кърпички и пантофките ....да се почувстват празнично  Laughing

# 659
  • София
Майра, мъжът ти немец ли е? Малката е много руса за нашен4е Mr. Green Много хубави снимки! За фунийте и аз сега про4итам. Дуци е 4ела някъде другаде, пък после ние сме били склери Crossing Arms

И Бобо, и Ники са хремави. Ники ще кара на промивки, но за Бобо взех капки, защото с хомеопатията се оправя по-бавно, а не искам адаптацията му в яслата да се прото4ва със седмици...

Общи условия

Активация на акаунт