Астарта, Дуци, дано трайно да им хареса на дечицата в детската и нещата да се наредят както ги планирате

На Джиджи и на другите адаптиращи се дечица - много късмет и бърза адаптация

Оле, споко! Всички сме с теб ! Ще дойде и твоя ред !
Билянка мин. седмица беше 3 дни на градина и на 4-тия се разсополяви. Вече и Дея е сополива /в комбинация със зъбоникнене, така че не знам при нея точно как стоят нещата/, но от вчера и аз съм в кюпа, а от днес и Пламен
Вчера водихме децата при Драганов. И двете са здрави каза, но Билянка ще носи стелка в пантофката, защото има плоскостъпие, което се надяваме да коригираме с тази стелка. Чакахме го повече от 1/2 час. съответно децата само където не се качиха на лампите и вече в кабинета бяха в апогея на лигнята си

Иначе каза, че трябва да се носят пантофи с твърд форд отзад, а лятото боси, но не вкъщи, а навън - по неравни повърхности, за да се тренират мускулчетата на краката.

Направо разкарай свекито, да не идва с тебе и точка.
А горкия Здравко как няма да реве в такъв случай
Толкова ли не намериха време да се погрижат за него, да го погушкат, да му дадат играчката и да пие сок. 

На нея гледам кътниците й се белеят, за това напоследък беше толкова ужасна и без апетит. Като се покажат мисля да я отказвам от бибата или да пробвам поне, да видим ще е готова ли.
.
Много да я радва и слуша, голяма и умна да порасне!

Самуил е нетърпим, с голямо Н! Побърква ни.
Не знам някаква фаза от растежа ли е, зъбите ли са, адаптацията към детската градина ли, що ли? Но точно за 10 минути ме изкарва от равновесие, хем цял ден не съм го виждала, считайте какво чудо е. Двамата с баща му ходим наоколо с ей такъв вид
и само гледаме как да го сложим да спи, та да се освестим.
Честно казано и мнението ми за Драганов хич не е добро. Струва ми се доста изостанал в знанията си и дори аз дето си нямам представа от ортопедия след едно посещение, загубих доверие. Иначе е забавен и отделя внимание на хората, но аз лично потърсих друг ортопед за Сами, от който съм много доволна. Пръстчетата му са почти излекувани и то само благодарение на шиничките, които той ни показа.
да спрат, ама инатче си е де, на кого се е метнал не знам