Рилските езера

• 22 989
  • 91
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Е, момичета, обещах ви слънчце на езерата... Доволни ли сте?   Nature Sunny
Ако има такива, които днес не са били там /по моему имаше няколко милиона туристи/, да разкажа.
На долната станция на лифта ни посрещна студ и непрогледна мъгла. Извадихме всички възможни дрехи, които носехме, и ги наоблякохме една върху друга. На хижата светът беше различен - жарко слънце с лек ветец. И така цял ден.
И понеже съвсем съзнателно не взехме слънцезащитен крем, сега си лижем раните с всякакви помади.
Беше един вълшебен ден!!!
И на патерица почти - Честит ви ден на туриста!  Hug

# 61
  • В една Дупка.
Еми аз като пиша, явно не четете Wink....предупредих за защитните кремове... Laughing, и аз изгорях. baby_neutral
Важното е , че сте си изкарали добре Peace

# 62
  • Sofia
имаше много семейства с бебенца дори!
А така изглеждаше Езерният връх! ТУК

И на слизане от езерата - в мъглата

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 21:45 от noshtna_ptica

# 63
  • Стара Загора
имаше много семейства с бебенца дори!
Бебенце на гръб е едно...ама магаре на 4 години тежащо 18кг. си е съвсем друго Mr. Green
АЗ още обмислям...да ходим сега или на пролет.

# 64
Времето се поразвали доста.. Ако някой тръгва, задължително да провери прогнозите горе във високото.. Мъглите падат много бързо, както и температурите.. Мисля, че ще има хубави дни през тази есен, в които желаещите ще могат да отидат, без да чакат идната пролет..  Peace
Ние лично бяхме запазили места в х. Зелени преслап за почивните дин, но след като прегледах прогнозите за Паничище се отказах.. Слязохме малко по-надору - в Сапарева баня..  Sunglasses

# 65
  • русе
и ние тази събота и неделя мислех ме да ходим на езерата но с това време май ще отложим и искам да питам какво друго може да се види в този район София-Кюстендил

# 66
Хера, но ако го отлагате, най-добре направо за налято, че горе има сняг до късно.
Момичета, следете времето преди да тръгнете, че на такава височина всичко се променя коренно за минути и никак не е приятно, особено с малки деца.
Езерата са прекрасни и е хубаво човек да им се наслади в приятно слънчево време, а не да чуди дали всеки момент няма да се извие буря.

# 67
  • Стара Загора
Хера, но ако го отлагате, най-добре направо за налято, че горе има сняг до късно.

Май си права Laughing Аз като живея в град с меки зими и ранна пролет си мисля, че навсякъде е така Mr. Green

# 68
Ние обмисляхме да качим Мусала, ама нещо времето е много кофти .....

# 69
  • софия
Вчера се качихме от Боровец с кабинковия лифт, на горната станция беше такава мъгла...само слезнахме и обратно в кабинката надолу

# 70
Днес беше готино времето на Боровец, но не се качвахме на лифта.
Ето една снимка

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 16:20 от kopche

# 71
  • софия
Versace_Dreamer, кончетата бяха много красиви. Наистина времето вчера и днес преди обед беше много приятно. Познати, които ходят на Боровец често, казват, че това лято има много повече хора, може би заради летните приключения, които се предлагат.

# 72
  • Sofia
Благодаря ви за темата. Интересува ме през октомври удачно ли е да се посетят езерата или времето вече няма да е благоприятно?
По скоро е неблагоприятно, но все пак зависи от времето. Аз лично бих избрала лятото. Много е приятно.

# 73
  • Sofia
Преди две седмици на Мусала беше лято, но сега май вече е зима...
Следващото ми ходене ще е най-рано през юни.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 16:22 от kopche

# 74
И аз съм планирала езерата, но ще отложа за следващото лято!

Общи условия

Активация на акаунт