Трябва ли майка му да научи?

• 23 077
  • 610
  •   1
Отговори
# 555
Delusion,че знаят ли от кой точно съм родила?
За овцата не бих се обидила никога-такава си ми е зодията и си я харесвам.А дали съм кучка-Vagabond,наистина по-добре да ме мислиш за уфшица....

Айде докажи ми де smile3534

# 556
Кое?Че съм кучка или овца?Или и двете? Twisted Evil

# 557
За което си вярваш повече.  Laughing

# 558
Че не си овца hahaha
Ох, ще се побъркам, не е истина..И казваш си на 33? Да не си сложила една тройка в повече или едни 10 години.. newsm78

# 559
  • София
А не, Naughty Ксения , не е моя!
Не отговаряме на описанието - под 40 сме, имаме деца, не съм обещавала да плащам издръжка на чужди деца, не съм и продавачка, въпреки че ако и е почтен бизнеса на "съпругата" искам и аз такава работа.... пък и моичкия не е държавен служител и ще му е трудно да отскача до Варна, докато аз съм на работа, не е поръчал Чесната още, а и здраво съм го вързала отговорности по престолонаследниците ...

# 560
...........Като прочетох пък поста на Г-жа Безгрешната и щях да падна  ooooh!. Какво точно искаш да кажеш,че чак и с удебелен шрифт пишеш???  Искаш да изкараш Деси самата Безгрешна ли?  Питайки нас,да не би да сме от "по-добрата страна"...да се окажем един ден в същата ситуация като на съпругата.  Ще ме извинявай много,ама от такова нещо НИКОЙ не е застрахован.  НИКОГА не казвай НИКОГА!   Това е моята максима,макар да съм сигурна в съпруга си,никога не бих си пзоволила да казвам,че на мен такова нещо неможе да ми се случи. Никой не знае,какви изненади ни готви съдбата за съжаление.  
В случая естествено,че съпругът е виновен,това мисля,че никой не би могъл да отрече. Обаче не мислите ли че твърде много вартиопашки има в последно време? Такъв разврат цари,че се чудя какви ценности ще имат нашите деца  Sad.    Точно това е причината,че някои хора нямат никакви скрупули,че въпросния човек е женен  ooooh!....

И да падаш, и да не падаш, това е положението.
Да, за мен Деси не е виновна.
Той ако е мъж на място никога няма да бъде с нея.
Ама имало въртиопашки.
Ми, има, да, ама аз не знам те да са дошли у вас и да са отмъкнали кроткия ви мъж, дето чуждо не поглежда от семейното ложе.
Или греша?
Освен всичко останало, щом е толкова дълго време с нея, значи съпругичката не е чак толкова пИрфектна.
Или той е мазохист и бяга от хубавото, за да търси "лошото" при лошата Деси?  Laughing
Боже, смЕх, смЕх!
А с "удебелен шрифт" пиша вече бая време, не е специално заради Деси, ако това питаш.

Престанете с тия нападки и глупости бе не ви ли е срам! Какво ви е направило момичето? От вашия да не е родила?

Това е страшното - да не би моичкия Убавец утре да ми изтресе някаква такава новина.
Ама, не, аз съм пИрфектната съпруга, не е възможно.  Naughty
А такива "кучки" като Деси не мож го свалят.
Хахаха...
 hahaha

# 561
Ми то аз не съм даже кучка-нямам качества.Аз съм просто една Тъпа овца!
хахахахаххахаха

# 562
Деси, той идва ли да вижда детето?
Помага ли ти финансово?
  Rolling Eyes

# 563
 Лелее направо се учудвам как тази тема е стигнала 37 страници, като последните поне 10 не са по темата!!!

Към авторката(ако все още се интересува от мнения по зададения въпрос): Аз лично не бих отишла при майка му, за да прдставям внучето й, при положение, че собственият й син не е счел за необходимо да го направи. Вижда ми се адски унизително, а и безсмислено!!! Повярвай, тя няма как да страда за някой, чието съществуване дори не подозира, така че не се тревожи за нея.

P.S. Спорът, който се е заформил, съм го чела и в друга тема и мисля, че вече е доста изтъркан.

# 564
Ха, Деси,щом си и Овен още повече ще те харесвам.Предлагам ти да не ги четеш вече тези женици тук.не си заслужава...мисля,че вече си взела решение.А тук дето те нападат 100% има защо....всяка вижда в теб любовницата на съпруга си и едва ли не избиват някакви комплекси.

# 565
...Към авторката(ако все още се интересува от мнения по зададения въпрос): Аз лично не бих отишла при майка му, за да прдставям внучето й, при положение, че собственият й син не е счел за необходимо да го направи. Вижда ми се адски унизително, а и безсмислено!!! Повярвай, тя няма как да страда за някой, чието съществуване дори не подозира, така че не се тревожи за нея.....

Абсолютно вярно!  Peace

# 566
Ами аз като не съм омъжена какви комплекси избивам?
тоя лаф ката се изтъркаа
Толкова ли е трудно да приемете, че има и друга гледна точка?   Whistling

# 567
minimouse,мерси за мнението PeaceДа ти кажа честно аз не се тревожа за майка му,просто искам детето да познава роднините си.Но мисля,че ще е по-правилно ако не го водя при нея.Ако е писано-само ще стане.

# 568
minimouse,мерси за мнението PeaceДа ти кажа честно аз не се тревожа за майка му,просто искам детето да познава роднините си.Но мисля,че ще е по-правилно ако не го водя при нея.Ако е писано-само ще стане.

А ако тези роднини не го искат?
А ако го отхвърлят?
А ако го обидят и наранят?
Това ли е правилното?
Не мисля.

# 569
Точно затова реших,че не е добра идея да го водя при нея.

Общи условия

Активация на акаунт