Трябва ли майка му да научи?

• 22 936
  • 610
  •   1
Отговори
# 540
Абе тя говори с ирония беее, ей не можете да го разберете тва момиче, значи!
Няма да ви кажа кви бисквити ям, ама са яки и си ги направих с кисело мляко Mr. Green
Ми тъй то, някой ще ядем, други ще е*ат...сЪдбЪ, ко дЪ сЪ праЙ Joy
Иронията я разбираме, обаче тя отказва да разбере сериозните неща.  Laughing
Едва ли някой тук още си прави труда да дава съвети, след като тя едно си знае, едно си бае.
 Whistling
п.п Не се пъна, да гледаш сеир не изисква усилия.

# 541
В случая развалено семейство няма, няма и да има.

А това не се знае дали няма да има. Семейството е там където има деца, а не където има съжителство. Wink

# 542
ааа vagabond  ти направо ми дигаш градусите на настроението  Joy ма колко и да ми е криво-скъсвам се от смееееееееееех
то Деситу си е добре,стига сте и пълнили главичката с глупости(съвети),и влака си е намерилуууу,па е и вътре  Joy

# 543
vagabond,къв рейс?АЗ съм във влака вече....Simple Smile
Миличката разбрах те вече.Айде смени плочата.Направих те щастлива-стига се пъна-банално е.
Е, що да не се пъне, може да се е запекла жената..И като напъваш, стискай очите! Божее аз понякога се чудя как ще тръгна да раждам..голям зор ще е като с едно а*о н емога се опрая hahaha
Деси, глей ся, не ни каза какво мисли майка ти по въпроса?
Освен това, искам да те посъветвам да бъдеш твърда, като го искаш за себе си и като се имаш с жена му, кажи й директно да го развежда със себе си и да ти го връчи н атеб. Тя няма какво да губи, явно..
Обаче, не си мисли, че някой ден, ако си с него, ти няма да си на найно място, щото пък тогава може да му е писнало да има дете и да иска нещо по-свободно, ако м еразбираш накъде бия Whistling

# 544
  • Varna
Яяя, тя Десито, във влакО ли е вече бе #Crazy Значи е тръгнала .

# 545
Е тя няма как да бъде на нейно място. Най-малкото поради факта че му е родила собствено и не плаща издръжка за чужди.

# 546
ако те е страх да напъваш-има секцио,не бой се... Wink
Майка ми е същата кучка като мен-няма нищо против връзката ми,приемаме го в дома си като шейх,обгрижваме го и т.н...Не спи и с нея тъй като това ще е следващия въпрос,само с мен от нашето семейство!
За жена му-хич и не се натискам да се развешда.Не може ли тя да му пере,чисти,вдига,слага,а аз да получавам останалото...? WinkТАка сме ние кучките...

# 547
ДЕЛТИ, и аз се забавлявам Hug
Ами то накъде отива тоя свят newsm78
И аз вече съм толкова изтрещяла, получавам факсове, факсове, един след друг Mr. Green
Айде, ще ти дам една бисквитка от мен да мине, а на Десито няма да й дам, да е хубава за мъжлето Wink
И хубаво си хванала влака, ама май искаш да ти е последният, тъй ми изглежда. Тея влакове са стари колкото света и са претъпкани,  а хората като теб без билети ги изхвърлят в най-добрия случай, а в най-лошия - влакът се разбива, щото в един момент му отказват спирачките и много хора умират...

# 548
  • София
Виж сега, то ясно, че заради теб мистър Златен няма да си развали идилията. Но за някоя баба/леля/кака с пари, залагам, въпреки че не съм хазартен тип ... нищо тъкмо ще дава повече и на теб .... (говоря хипотетично каквато е за мен "историята")

всъщност извинявам се на почуствалите се засегнати за 14,30 ч излизане, аз продължавам да не вярвам на историята...
... ще сея оправдания и накрая, за да покажа колко ме е грижа за детето на всеослушание ще обявя как ще изведа детето на разходка при 40 град (или като син ми казва "запален термометър") при висока влажност ... нищо, че пише отстрани Сф в момента се наслаждавам на Варненски климат ... пък съм и израснала на едно от местата с най-висока Т в България (и сухо) и не се плаша лесно от топло.

vagabond, стига бре мила, ний сега праведните/моралните да не стоим само на сухо (недей ни издава, че не сме идеални  Mr. Green)... ... недей, че момето ще вземе да се откаже да създава идеалното семейство.
Аз за раждането не е притеснявай, щом е влязло не може да не излезе  hahaha

Стига бре, не мога да е публикувам  Naughty

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 21:53 от Desem

# 549
ако те е страх да напъваш-има секцио,не бой се... Wink
Майка ми е същата кучка като мен-няма нищо против връзката ми,приемаме го в дома си като шейх,обгрижваме го и т.н...Не спи и с нея тъй като това ще е следващия въпрос,само с мен от нашето семейство!
За жена му-хич и не се натискам да се развешда.Не може ли тя да му пере,чисти,вдига,слага,а аз да получавам останалото...? WinkТАка сме ние кучките...
Виж ся ти към кучките не се слагай!За да си кучка се изискват качества, които ти определено нямаш!Освен това държа да отбележа, че с напредващите ти постове, все повече се отдалечаваш от това понятие и си оставаш най-обикновена прецана уфсичка, без да се обиждаш  hahaha

# 550
  • София
Брех, браво на БДЖто - напредна с технологиите.
Представете си идилията и лукса - зелен кожен салон и WiFi

# 551
Престанете с тия нападки и глупости бе не ви ли е срам! Какво ви е направило момичето? От вашия да не е родила?

# 552
Delusion,че знаят ли от кой точно съм родила?
За овцата не бих се обидила никога-такава си ми е зодията и си я харесвам.А дали съм кучка-Vagabond,наистина по-добре да ме мислиш за уфшица....

# 553
Е, темата вече е наистина забавна, загуби сериозния си тон, благодарение на авторката.
Деси, разбирам, че във форума по гръб не падаш, продължавай да ни се доказваш, вярваме ти!

# 554
Delusion,че знаят ли от кой точно съм родила?За овцата не бих се обидила никога-такава си ми е зодията и си я харесвам.А дали съм кучка-Vagabond,наистина по-добре да ме мислиш за уфшица....

Абе моля ти се, всяка е готова да се закълне че баш нейния -никогаш. Laughing

Остава да отсеем зодия везни и списъка с потърпевши е готов.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт