Трябва ли майка му да научи?

• 22 933
  • 610
  •   1
Отговори
# 510
....Срещни се със съпругата му и й се извини.Признай й грешките си, кажи й колко съжаляваш и я помоли за прошка.Ще ти олекне и ще се харесаш повече....

Само с ей това не съм съгласна.
Иначе, за поста -
   bouquet

# 511
  • Канада
Деси, стига толкова!Остави го!Пусни го!Не се ли умори вече, не ти ли писна?Обърни се към себе си и си признай грешките.Прости си.Всички грешим.Спри да се изживяваш за жертва и да се оправдаваш с действията на другите.Поеми отговорност за собствените си такива.Спри да го мислиш защо ти бил казал това, защо ти бил обещал онова.Прости му!Спри да мислиш какво би било ако...колко хубаво ще е да...Смири се.Освободи се.Край!
След това поговори с него.Кажи му всичко, без обвинения, без скандали, искрено и от сърце.Изискай от него да поеме отговорността си към детето.Да бъде негов баща.И толкова.Той е женен!
Срещни се със съпругата му и й се извини.Признай й грешките си, кажи й колко съжаляваш и я помоли за прошка.Ще ти олекне и ще се харесаш повече.Поговори и с двамата, и им кажи колко много искаш детето да познава своите роднини.Поговри човешки, без задни мисли, без надежди.
Радвай се на всеки миг с детето си.Обичай го и не спирай да му казаваш и показваш колко е специално за теб.А когато порасне достатъчно, за да разбере, му обясни колко   си обичала баща му и колко много сте го искали.Кажи му, че и двамата сте допуснали много грешки, но винаги ще го обичате и сте щастливи, че го има.Помоли го за прошка.
Не тръгвай с рогата напред, Деси!Стига!

bouquet
Хареса ми!

# 512
Срещни се със съпругата му и й се извини.Признай й грешките си, кажи й колко съжаляваш и я помоли за прошка.
За какво да се извинява на жена му и за какво да й иска прошка, не мога да се сетя... Ако някой трябва да иска прошка от съпругата, това е мъжът й.

# 513
Срещни се със съпругата му и й се извини.Признай й грешките си, кажи й колко съжаляваш и я помоли за прошка.
За какво да се извинява на жена му и за какво да й иска прошка, не мога да се сетя... Ако някой трябва да иска прошка от съпругата, това е мъжът й.

точно това писах и аз пред няколко поста с огромни букви- не е виновно момичето а съпруга.

# 514

точно това писах и аз пред няколко поста с огромни букви- не е виновно момичето а съпруга.
'ми да, нали я е изнасилил...
Чакайте малко! Май не беше така?  newsm78

# 515

да, бе! чак никак не е виновна  Shocked
той я е изнасилвал години наред, барем забременее  Whistling
че и продължава, а Деската - самата невинност  Heart Eyes
как ги измисляте тия неща  ooooh!
че пък и да се трупне на жена му да се извинява - чиста наглост!  Sick

# 516
Дали Деси е виновна - зависи от нейната съвест и чувство за вина.
Дали мъжът обаче е виновен ? - според мен категорично ДА.
И аз не бих се сърдила на свободното момиче,с което мъжът ми спи.Тя в моите очи няма да е виновната. Друг е виновният в семейството и това е мъжът.

Деси,да не би пък да го е изнасилвала толкоз време ........айде бе.

# 517
да, ама е знаела за съпругата, нали?
т. е. тя е самата невинност независимо, че си е разкрачила краката насред чуждо семейсто  smile3560

пп разбира се, че онзи със златния е най-виновен, особено ако от самото начало е знаел, че няма да напусне жена си

# 518
Аз да се извиня на съпругата му-е няма как да стане това!!!!Не знам аз къде съм си разкрачвала краката-то си е моя работа...Който се чувства виновен-да се извинява.Кога и къде си разхождам детето също си е моя работа.Хайде без майчински поучения.

# 519
Всяка жена има право да си търси щастието (и мъж де) и тя го е търсила. На нейно място и аз щях да се боря със зъби и нокти ... пък, каквото излезе. Обаче да му раждам деца - това вече не, първо той да дойде, пък после и децата.
Но и човек трябва да знае кога да спре. Едно семейство не става само с желание от едната страна, та ако ще и с комшиите на майка му да се познава.

# 520
Не знам аз къде съм си разкрачвала краката-то си е моя работа...

ако ти не знаеш, кой знае  hahaha

пп пак си прочела само последния пост

# 521

ooooh! Sick Моля? За какво да се извинява?  Laughing Вие в ред ли сте?  Joy hahaha

Деси в случая няма никаква вина за да се разкайва пред който и да било.

# 522
Прочетох всички и тона ми беше ироничен... Simple Smile

# 523
Деси и момичета като Деси могат да се крачат и на центъра.
Какво значение има това. Значение има за този,който си разваля семейството.

# 524
В случая развалено семейство няма, няма и да има.

Общи условия

Активация на акаунт