Трябва ли майка му да научи?

• 22 935
  • 610
  •   1
Отговори
# 495
не искам да отговаряш на мен
искам да си помогнеш  Peace

# 496
Айде пак се обидихме ooooh!
Никой тук н еиска да те обижда, още по-малко пък детето ти. Просто се опитваме да теизкараме от мъглата, в която си попаднала, нали искаш помощ?
Понякога на човек му трябва здрав ритник, за да се освести и да направи нещо с положението, в което се намира.
Абе то и не мен се опитваха да ми обяснят,че не че не са ме обичали, ама нямало как, а аз трябваше да ги разбера. Е, опитах се, ама горчивината и чувството, че не съм желана още са в нещото, което ми е останало за сърце. Буцата ми е всяка сутрин в гърлото. Не ме е срам от съфорумките тук, за да ти пиша на лични, аз съм споделяла прекалено лични неща тук и това е моето семейство, ако ще понякога да ме ругаят. Знам, че тяхните мнения са субективни за тях самите, защото произлизат от собствения им житейски опит, но за мен са обективен поглед отстрани. Помагали са ми много.
И когато вчера майка ми отново ми каза, че тя нямала дъщеря, аз знаех че мога да пиша тема тук и щях да бъда подкрепена.

# 497
Деси, ти си му майка. Обичаш си го, искала си го, грижиш се за него. Нежелано е от бащата, защото да го пожелаеш бебето, докато го правиш всеки може. Да го пожелаеш, когато знаеш, че единственото което трябва да правиш е да го виждаш за час два, докато междувременно си при майка му за да я ..... Това не е желано бебе. Да не искаш да кажеш на майка си, че имаш бебе...
Упреците към теб, спрямо детето е, че не си способна да превъзмогнеш себе си и обърканите си чувства в името на доброто на сина си. Не се прави на обидена, истината е такава. Ти може да обичаш сина си с цялото си сърце, но това не означава, че и донора изпитва същото. Защото той, не е баща, а осеменител. Обичта се показва, не се приказва. Той може звезди да ти сваля, да обожава сина си на думи, да обещава хиляди неща, обаче вечер не го приспива, а приспива жена си, не го гушка в 3 през ноща, когато го мъчат коликите, и му е през оная работа бебето му какво, колко и кога ще му бъде осигурено. Дали ще има, храна, дрехи, щастливо детство и семейство.

# 498
Не Билянче,не съм се обидила.Не съм толкова глупава,колкото си мислите.Аз също виждам нещата ясно.Просто имам чувства и това ме кара да отказвам да ги приема изцяло.

А аз пак да те питам: Ти обичаш ли себе си? Ако не се обичаш и уважаваш и другите няма да го правят, включая и бащата на детето ти. И да ти звучи обидно и грозно, това е истината, която толкова хора ти я казаха. Е, намери начин да си го втълпиш и да обърнеш плочата. И след някоя годинка влез пак тук и съм сигурна, че няма да има и ред за този прословут "мъжага".
Но толкова страници отново на много стари запознати с проблема ти ни говорят точно за това, че е безсмислено да ти отговаряме. Нека новите си поизгубят времето, макар че не е пързалка.

# 499
  • Канада
Деси, ти на колко си години?
Каква ти е професията?

Питам с най-добри чувства!

# 500
Деси, ти на колко си години?
Каква ти е професията?

Питам с най-добри чувства!

Каза на 33."Една жена на 33".

# 501
  • София
А бре таз' сигурно ли е, че има дете #Crazy
Коя е таз' лудата, 'дето изкара дете да го рахожда в 14:30 ч.
Явно не си е написала домашното...

Още  Popcorn ?

# 502

Още  Popcorn ?

Хайде,хайде ще се учим кой как да си гледа децата ли- и аз излизам на разходка по това време-защо не???Или може би ти си най-добрия и безгрешен родител.Ужас-аман от учители

# 503

Още  Popcorn ?

Недей да ак*ш на грешното място де, има си кенефчета за целта. Whistling

# 504
*Dessy за да те почерпя едно форумно кафе, ето от мен:

За много хора Бог допуска да са отгледани в семейства от един родител. И въпреки това те стават хора на място.
Вчера четох за това толкова популярно хлапе Джъстин Бибър - също отгледано само от майка си. Освен него то са Барак Обама, Том Круз, Майкъл Фелпс и още много много хора с постижения. Мисли си за това, вместо за мъжът, жена му и цялото пренебрежение, което явно ти трови живота. Детето - то да е живо и здраво. Може точно след 1г.3м и 12 дни да се запознаеш с новия му суперготин баща и ще забравиш всички днешни щуротии...

# 505
  • София
....
Хайде,хайде ще се учим кой как да си гледа децата ли- и аз излизам на разходка по това време-защо не???Или може би ти си най-добрия и безгрешен родител.Ужас-аман от учители

newsm78 че то не се ли подразбира, нали съм ССФ.

сори за спама...а инчае в момента е мор в региона, ей за туй.

Nesiha, по-вероятно е да се запознае с бебе №2

# 506
  • София
Деси, разбирам те. Обичаш тоя мъж до полуда и не мислиш трезво. Ти го искаш за себе си, не за детето си. Детето може да е безкрайно щастливо и отгледано от самотна майка - казвам го от мое име и от името на сестра ми. Майка ми така и не си потърси нов мъж и ни отгледа съвсем сама. Хич не се чувствам нещастна, ощетена и т.н. глупости, които си измислят самотните майки, които просто не искат да са самотни. Да, ти искаш семейство, искаш детето да има баща, но го искаш заради себе си, не заради него. На детето хич няма и да му пука, че е без баща или, че е със, но не биологичен. Ако ти му даваш достатъчно любов и внимание изобщо не мисля, че ще усети липсата на "тати". Аз не я усетих... или всъщност усетих я, но само по липсата на шум от счупени чинии и скандали посред нощ. Усетих я и по липсата на сълзи в очите на майка ми докато онзи й крещеше. Не обричай детето си да страда заради амбициите си да имаш мъж до себе си - този конкретен мъж. Не си на 50, на 33 си. Има още 100 пъти да се влюбваш. Това обаче няма как да стане ако продължаваш да си копаеш сама дупката, в която си в момента

ПП: Аз също си извеждам понякога детето в 14 часа. Някой ако иска да ме нарече лоша майка да ми пише на ЛС

# 507
Лелееее, майкоууу, колко грозни изказвания, колко комплекси!  ooooh!
Добре де, момичета, каква е тая злоба?
От къде?
Защо?
Тя била тъпа, тя била загубена, сама, влюбена глупачка, винаги щяла да си остане сама.... и не знам си какво още.  ooooh!
Да ви питам нещо - нима ще сте от "по- добрата страна", нима ще сте по- щастливи, ако вашия мъж утре ви заяви, че има... хм, да речем 10 годишна връзка и дете от друга?
М?
Коя е патката в случая?
Или точно на вас няма да ви се случи, а?
Да, ама всичките тия, на които им се е случило, са си мислели, че и на тях няма.
Много грозни неща прочетох, направо не вярвам, че е възможно да има такава злоба към момиче, което не ви засяга по никакъв начин.  Crossing Arms

Към авторката - момиче, не мисля, че майка му трябва да знае.
Ако е искал, той щеше да й каже до сега.
Живей си живота, гледай си детето и това е.
Имаш най- големия дар от Бог, хич да не ти дреме кой какво говори.
Желая ти успех в живота и да ти е живо и здраво детенцето!
  Hug

# 508
Деси, някой те беше питал по-рано, но ти не отговори: какво мисли твоята майка за всичко това, подкрепя ли те и можеш ли да разчиташ на нея?

# 509
  • Canada - Montreal
Деси, стига толкова!Остави го!Пусни го!Не се ли умори вече, не ти ли писна?Обърни се към себе си и си признай грешките.Прости си.Всички грешим.Спри да се изживяваш за жертва и да се оправдаваш с действията на другите.Поеми отговорност за собствените си такива.Спри да го мислиш защо ти бил казал това, защо ти бил обещал онова.Прости му!Спри да мислиш какво би било ако...колко хубаво ще е да...Смири се.Освободи се.Край!
След това поговори с него.Кажи му всичко, без обвинения, без скандали, искрено и от сърце.Изискай от него да поеме отговорността си към детето.Да бъде негов баща.И толкова.Той е женен!
Срещни се със съпругата му и й се извини.Признай й грешките си, кажи й колко съжаляваш и я помоли за прошка.Ще ти олекне и ще се харесаш повече.Поговори и с двамата, и им кажи колко много искаш детето да познава своите роднини.Поговри човешки, без задни мисли, без надежди.
Радвай се на всеки миг с детето си.Обичай го и не спирай да му казаваш и показваш колко е специално за теб.А когато порасне достатъчно, за да разбере, му обясни колко   си обичала баща му и колко много сте го искали.Кажи му, че и двамата сте допуснали много грешки, но винаги ще го обичате и сте щастливи, че го има.Помоли го за прошка.
Не тръгвай с рогата напред, Деси!Стига!

Общи условия

Активация на акаунт