Трябва ли майка му да научи?

• 22 938
  • 610
  •   1
Отговори
# 480
Какви са девойчетата като мен?

Айде, пак се почна - като Джекил и Хайд. О, аз съм една жертва, сгреших.....прещраква плочата......вие моралистките, как смеете да ме съдите, който е безгрешен да хвърли камък. Grinning

# 481
не Лизбет,сгреши.Просто ми беше интересно какви сме ние девойчетата.Изобщо няма да се оправдавам повече.
П.П Знаеш ли колко ми дреме каква съм в очите на хората?

# 482
Ами Грациелке,пази се да не те срещне такова девойче щом сме толкова много.И по-скоро да не срещне мъжО ти със слабия ангел...Че каквите сме кучки-алчни,безчувствени и пресметливи...мале,малейййй...

# 483
не Лизбет,сгреши.Просто ми беше интересно какви сме ние девойчетата.Изобщо няма да се оправдавам повече.

Taка като те чета - нездравословно много ти дреме каква си в очите на другите.

# 484
Ами Грациелке,пази се да не те срещне такова девойче щом сме толкова много.И по-скоро да не срещне мъжО ти със слабия ангел...Че каквите сме кучки-алчни,безчувствени и пресметливи...мале,малейййй...

повярвах ти  Whistling

# 485

Хахахахахахахахаха  hahaha hahaha Не мога вече!!! Ще се пукна от смях!
Много сте, да, но винаги ще сте си самички с вашите несбъднти мечти и илюзии, докато се отнасят спрямо ЧУЖДИТЕ МЪЖЕ  Whistling

# 486
Айде със здраве.Който повярвал,повярвал.Излизам да разходя "незаконното","нежеланото",поскучайте малко.Като се върна пак ще има да си чешем клавиатурите.Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Самички,самички колко да сме самички....хахахахах

# 487
Незаконното и нежеланото ти си го определила да е такова!Не сме ти виновни ние!
Освен това ти казах, че и аз съм нежелано дете. Искаш ли да ти разкажа как се чувствам?

# 488
Само,че детето ми си е законно и желано.Ако искаш ми разкажи на лични.Разберете ме-не влагам лични чувства към която и да е от вас.

# 489
ИЗВИНЕТЕ ,ЧЕ С ГОЛЕМИ БУКВИ НО ПРЕКАЛЯВАТ НЯКОИ.
НЕ СА ВИНОВНИ МОМИЧЕТА КАТО ДЕСИ А ЖЕНЕНИТЕ МЪЖЕ.ТЕ ИМАТ СЕМЕЙСТВА,ТЕ РАЗВАЛЯТ НЕЩО...ЖЕНИТЕ КАТО ДЕСИ ИСКАТ ЛЮБОВ И РАЗБИРАНЕ...МЪЖЕТЕ НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА СЕМЕЙСТВАТА СИ И ТЪРСЯТ ЧУЖДО!!!В ТОЗИ СВЯТ ВСЕКИ ТЪРСИ ИЗГОДАТА СИ

Ако моя мъж хукне при някоя аз няма да обвинявам нея

# 490
Е, той за 4 години и едно дете не е отишъл при Деси, защо намесвате жена му въобще? Явно той не иска.

Оф, обиди Деси ooooh!

П.П. Нали все трябва да има някой виновен.

# 491
Не Билянче,не съм се обидила.Не съм толкова глупава,колкото си мислите.Аз също виждам нещата ясно.Просто имам чувства и това ме кара да отказвам да ги приема изцяло.

# 492
Само,че детето ми си е законно и желано.

за това ти вярвам
обаче защото продължаваш да го поставяш в такава ситуация?
това не разбирам
в предишен пост ти написах нещо, на което не си обърнала нужното внимание, защото вече си бясна на страхливите омъжени квачки във форума, а и защото не искаш да обърнеш внимание
влизаш да се жалваш - съзнателно или не, 'набираш' сила да отстояваш позицията си до следващия път, когато изпушиш и ... пак във форума

# 493
Пак не схващам.
За какво й е брак с този мъж?
За да не остарее сама?
Трябва капка самоуважение да нямаш, за да седиш и търпиш да те унижават по този начин, само и само да ти пише на "тефтеря" - омъжена.
 ooooh!
Няма нужда от бели коне, нормални мъже все още щъкат по земята.

Всякакви хора има. Пък не се знае, тя какви тайни крие. Laughing

# 494
Бубанка,наистина вече трябва да излизам.Като се върна обещавам да отговоря.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт