Трябва ли майка му да научи?

• 22 950
  • 610
  •   1
Отговори
# 465
Може би наистина не иска деца и този вариант я устройва.Той си има дете,няма кой знае каква отговорност.Едни 50-100лв всеки може да отдели.Явно и го обича такъв,какъвто си е,прощава му и си живеят живота.

Ех,че готино семейство  Stop.Ама и вие сте в завидна позиция де  Mr. Green.

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 15:56 от milisa

# 466
Златко Златев - Златистия  hahaha

То поне тоя да беше - при него пари бол Laughing

# 467
Не се страхувам,че детето ще ме попита буквално защо съм го родила.Просто много пъти си задавам въпроса дали постъпих честно спрямо него като предварително го обрекох на живот само с един родител.Наистина явно прекалено много съм вярвала.

# 468
Не мога да си обясня, човек толкова да не уважава себе си, както и детето си. Безумие ми се струва. Та значи вие с жена му сигурно и на кафе си ходити и си приказвате, браво, много зряло от ваша страна, а може и в една къща да си заживеете. Ти ще си му инкубатора, който ще му ражда децата, а жената е тази която ще му пере и готви. Идилия, та вие двете правите явно жената която той иска. Ама ако се съберете, ти вече няма да означаваш това за него,  мястото където да избяга от жената. Кой е като него. И сигурено е златен, че така и двете да му се тресете.
Как може да допускаш такъв живот не знам, съсипваш си нервите и си губиш времето.
И какво реши, ще казваш ли на бабата, че е баба. Ако  синът й се е метнал на нея, хич няма и да я трогнеш явно.

# 469
И така да е, е още по-странно. Изобщо това с жена му е доста мистериозно. Или и тя е пълно епрде, или не знам...не е логично просто.

Защо да не е логично? Може. Ако той не иска да осиновят и се разведат, тя остава сама. Може да не е такава оптимистка за прицовете на бели коне и да е прагматична. Особено с този...да й е взел страха от мъжкото племе.

# 470
Определено е като мен.За мое съжаление съм простила и непростимото...

ако простиш и на себе си - евала!
пък и той не ти е сторил нищо кой знае какво непростимо, поне от негова гледна точка
за какво му е прошката ти тогава?

и не си го ОБРЕКЛА на нищо ВСЕ ОЩЕ - стегни се и му намери баща - истински, не просто биологичен

Не се страхувам,че детето ще ме попита буквално защо съм го родила.Просто много пъти си задавам въпроса дали постъпих честно спрямо него като предварително го обрекох на живот само с един родител.Наистина явно прекалено много съм вярвала.

# 471
  • София
Пак не схващам.
За какво й е брак с този мъж?
За да не остарее сама?
Трябва капка самоуважение да нямаш, за да седиш и търпиш да те унижават по този начин, само и само да ти пише на "тефтеря" - омъжена.
 ooooh!
Няма нужда от бели коне, нормални мъже все още щъкат по земята.

# 472
Аз се отказвам  ooooh!

# 473

ако простиш и на себе си - евала!

и не си го ОБРЕКЛА на нищо ВСЕ ОЩЕ - стегни се и му намери баща - истински, не просто биологичен

Само да гледа пак да не е женен,няма да е честно спрямо всички.Това да се хвърли да търси баща за детето не е съвсем безобидно действие.За съжаление девойчетата като нея не са никак малко,даже са опасни  Joy за слабите ангели на мъжете  Joy

# 474
В един наш разговор тя ми каза,че никога не би му родила дете при положение,че вижда какъв е и ми се чудела наакъла как съм била готова да го направя(вече бях бременна)

Добре де, а при положение че го вижда какъв е, защо се оженила зе него newsm78. Или ако е разбрала в последствие какъв е - защо не се разделя с него? Не мога да си го представя Thinking - да се оженя за някой, да не искам да му родя дете "виждайки го какъв е", и пак да стоя с него, да мога да имам деца, но да нямам, защото смятам, че мъжът не е подходящ, но да не искам да го сменям с друг и да си остана така без деца, прекарвайки живота си с някой, който не смятам за достоен да бъде баща или съпруг  Shocked

Мисля, че може би не може да има и е казала на Деси, че се чуди на нея, как се е вързала да му роди. Просто е употребила израза"аз не бих му родила, като виждам какъв е".

# 475
Какви са девойчетата като мен?

# 476
  • София
*Dessy , извинявай ако е нетактично - на колко години си?

# 477
Винаги многоо съм се чудила на такива жени. Някакси мога да си обясня неговото държание, но Деси твоето не?!.  Не можеш ли да си представиш живота с един човек, който не е обвързан и няма друга жена, деца и си е с теб в празници, в добро и лошо дет се вика. Не мислиш ли, че заслужаваш да има кой да ти пазарува, да си ходите заедно на почивка и всички онези прекрасни неща, които ги пропускаш просто, защото нямаш сили да го зарежеш. Аз пък  много си се обичам и искам да ми е хубаво, егоист съм, да. То трябва малко да помислиш за себе си. Такива като него има много и то съжалявам, че го казвам, но заради такива като вас със съпругата му. Sad Имай силата да го оставиш и да си намериш човека за теб.. Предстви си се в друга ситуация - такава, в която можеш да си щастлива, стига да го пожелаеш! Мъже бол!

# 478
На достатъчно за да не съм вече девойче и най-вече-да съм толкова наивна.НА 33

# 479
девойчета с деца,наивни,флубени,непресметливи,само принципни и...и...ии........доста са,наверно се досещате  Joy
девойчета,добре обмислящи и планиращи живота си............
33 г-ами млада си,как да не те нарека девойче?
На този свят има доста трагедии,драми и разбити съдби,но някои това искат,на други им идва изневиделица.
В твоя случай ти съвсем съзнателно си постигнала сегашното си положение.

Общи условия

Активация на акаунт