Трябва ли майка му да научи?

• 22 974
  • 610
  •   1
Отговори
# 450
А ако жена му не иска дете, а той иска ?
Какво правят тогава ?
Алтернативният вариант е дете от друга жена.
И щом това е ок и за единия и за другия.....

# 451
Добре, бе Деси, ти осъзнаваш ли, че той не те обича.
Вярваш ли, че мъж би причинил нещо подобно на жена, която обича. И то с години...?
Защо ти е мъж, който не те обича, при положение, че някъде има такъв, който ще те обича и уважава?
А за детето...
Как мислиш ще се чувства, когато започне да разбира?
Хем с баща, хем без. В семейство в което не е желано. Ако бабата знае, значи не иска внучето си. Ако не знае, значи синът и се срамува от детето си. Не ти ли е болно синът ти да има такъв баща.
От теб зависи какво семейство ще има детето ти, а това което правиш сега, не е най-доброто за него, напротив, ще отровиш детството му.

# 452
Значи, стигаме до извода, че Деси го е играла инкубатор  Thinking

# 453
А ако жена му не иска дете, а той иска ?
Какво правят тогава ?
Алтернативният вариант е дете от друга жена.
И щом това е ок и за единия и за другия.....
Алтернативният вариянт е: разделят се, той си отива при детето и Деси, а тя си намира подходящ според нейните си критерии, на когото би родила дете. А ако е от типа жени, които не искат да имат деца - тогава и сегашното положение я устройва. Така или иначе, каквото и да прави тази жена, го причинява само на себе си, не дължи обяснения на никой и не поема отговорност пред дете, както на Деси един ден ще й се наложи да го направи.

# 454
Е, той за 4 години и едно дете не е отишъл при Деси, защо намесвате жена му въобще? Явно той не иска.

# 455
От това най-много ме боли.Как един ден ще обясня на детето си защо съм се съгласила да го родя при положение,че е имало голяма вероятност да расте далеч от татко си.

# 456
Оф, много противоречия, много нещо. Като ги събере двете булки под общ покрив, тогава вече ще си заслужава темата. Тъкмо ще си делят разходите, наема, домакинската работа и отглеждането на децата. Всички ще са доволни.

# 457
  • София
Защото в цялата тема жена му е най-интересна (за мен).
Никак не си представям такова поведение.
Да е някой мъж-златна мина, да знаем защо седи при него. Не иска дете от този мъж, защото "го знае какъв е", знае, че той има любовница от 4 години, че и дете от нея. Тя ще му плаща издръжката...кой знае какво още. Мистерия. За мен просто е една жена, свикнала на статуквото си и без никаква амбиция за промяна. Ще кажете - защо да променя нещо. Ами защото това е абсурдно. В този брак освен лъжи, изневери и инерция друго май няма. Или пък наистина му е златен, на господин Златен?

# 458
Златко Златев - Златистия  hahaha
Каквото и да си плямпаме тука, само Деската може да си реши какво ще прави и само последствията могат да покажат, дали то е било в плюс или минус за детето.
Понеже мъжа досега не съм го коментирала..То не че мога да имам кой знае какво мнение за такъв де, ама да си кажа аз - така му изнася - туй в онуй - душата в Рая.

# 459
Може би наистина не иска деца и този вариант я устройва.Той си има дете,няма кой знае каква отговорност.Едни 50-100лв всеки може да отдели.Явно и го обича такъв,какъвто си е,прощава му и си живеят живота.

# 460
,,Човек е единственото животно,което два пъти се спъва в един и същи камък".

# 461
.Явно и го обича такъв,какъвто си е,прощава му .

Също като тебе

# 462
А не е това най-трудното. Много хора се развеждат и живеят отделно, като детето е при единия родител. Обаче защо тати има двойствен живот, крие, че съществувам, идва и обещава, че ще сме семейство, а не го прави. От това трябва да те е страх. А то зависи от теб. За тревогите и мъката на детето си ще си виновна само ти. Защото нямате ясни отношения, а като чета, няма и да ги поставиш. Ако имате формални отношения, без хвъркати обещания и лъжи, тогава е далеч по-различно. Затова ти казвам, че мъката на сина си, ще я причиниш ти, само и единствено ти, а не факта, че баща му има друго семейство. Пак си помисли, дали те обича? За всички е ясно, че си му просто удобна, само за теб не е.  

# 463
  • Варна
От това най-много ме боли.Как един ден ще обясня на детето си защо съм се съгласила да го родя при положение,че е имало голяма вероятност да расте далеч от татко си.

О, я стига глупости и мелодрами! Ти наистна ли вярваш, че дете ще те пита защо си го родила?!
Все едно ти да се питаш защо си родила детето си. Ситуацията тотално зле ти се отразява - не си жертва, участник си!
И внимавай, че на 2 деца още по-трудно ще отговаряш на въпроси всякакви.
Съчувствам ти за грешката да се довериш на мульо, но не мога да ти съчувствам за настоящите дебилизми.

# 464
Определено е като мен.За мое съжаление съм простила и непростимото...

Общи условия

Активация на акаунт