Трябва ли майка му да научи?

• 23 088
  • 610
  •   1
Отговори
# 75
С жена му се запознахме по стечение на обстоятелствата.Говорили сме по телефона много човешки и не съвсем човешки,но никога не сме се нагрубявали.Тя самата ми каза,че знае за детето от него.Може би и е казал,за да не го научи от хората или от мен.Живота си наистина го съсипах защото загубих вярата си в хората и най-лошото-загубих вяра в себе си.Преди Него бях толкова принципен човек,а сега не мога сама да се позная.
Дело за издръжка съм завела вече-тя искала да ми плаща издръжката.За мен това е без значение.Що се отнася до виждането-не искам да ограничавам срещите на детето с бащата,те имат право да са толкова често заедно колкото имат нужда.А и май аз самата не съм готова да го загубя.Наистина не разбирам какво очаквам все още....?

# 76
Деси, сега не е времето да му позволяваш неограничен достъп. Ако го направиш, той НИКОГА ама НИКОГА няма да прекрати двойния си живот. И ти си прекалено мекушава та като го виждаш често ще си изкушена да бъдеш с него. Виждането както на детето, така и вашите трябва да сведеш до минимум. Той трябва да почувства загуба и тогава ще е в състояние да прецени какво иска всъщност. Така всичко си има и си му е супер.

Прекрати контактите му с детето! Толкова колкото отреди съдът.

Бабата ако поиска нея може да не лишаваш. Тя ще му влияе положително. На бащата де...

А защо ТЯ щяла да плаща издръжка?  Shocked Той не работи ли? Да не го храни жена му случайно мухльото?  Joy
Не ми казвай само че войната е за един гол пенис.  hahaha

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 01:18 от Delusion

# 77
Знам,че си права,но за да се ограничат вижданията трябва да се води отделно дело,а мен никак не ми е до такива работи сега.ПО-скоро мога да ги огранича когато започна работа след месец защото тогава ще съм заета и няма да имам толкова свободно време.А и няма да се чувствам толкова самотна.Все пак ще съм сред хора,а не като сега-само с детето по цял ден.
Тя щяла да плаща издръжката защото той има разни заеми,а и по този начин му показвала колко много държи на него....

# 78
Докато съд не определи, изключи абсолютно всякакво виждане на таткото с бебето. Кажи му  правата да си ги търси по съдебен ред!

Ако бях на мястото на жена му, бих реагирала също като нея и бих очаквала от теб поведение като твоето в момента. Не и доставяй това удоволствие. Ако бях на твое място, бих обявила истинска война.

Действай Деси! Hug

пс. Мухльо и без пари на всичкото отгоре не си заслужава нито една пролята сълза по него, повярвай! Ако се бориш за мъж, поне да е подплатен финансово. Такива под път и над път.

# 79
Какво мислиш,че е моето поведение?И какво означава война за теб?Наистина ме заинтригува... Simple Smile

# 80
Какво мислиш,че е моето поведение?И какво означава война за теб?Наистина ме заинтригува... Simple Smile

Твоето поведение е мекушаво и абсолютно поддатливо на манипулиране. Жена му е сигурна че той няма да я напусне при даденото положение. Тя си играе картите на "дългожителка и официална". Мъжете са много страхливи да късат брак. А и знаеш ли колко ценят такива "разбрани" жени, които нямат нищо против свободата му? Това е само неин коз. Ти пък не променяш нищо в ситуацията и създаваш стабилно положение. Което е изгодно и за него, и за нея. Тя сега ще се опита всячески да забременее за да изравни шансовете. Като не стане от него, от любовник ако трябва и лесно ще излъже кой е бащата.

Обяви война и ПРОМЕНИ НЕЩО!!! Не давай на никого спокойствие в създадената ситуация.

# 81
Наистина съм прекалено уморена да променям каквото и да е,а и насила хубост не става.Да прави каквото си иска и той и жена му.

# 82
Какви стратегии се вихрят тук  Crazy Мъж да си на тоя свят  ooooh!

# 83
Наистина съм прекалено уморена да променям каквото и да е,а и насила хубост не става.Да прави каквото си иска и той и жена му.

Оо...не не. Избий си от главата че се бориш за него! Нека да се влачи по земята и да моли! Нека се разведе и остане на земята от 2 стола. Просто отмъщавай! А там времето ще покаже дали някога ще заслужи нещо повече.

Не им позволявай да правят каквото искат! Има едно дете тук и ти не си си го направила сама.

# 84
Има ситуации в които е по-добре да направиш крачка назад за да направиш две напред.За какво да се боря?С кого да водя война?Те показаха,че няма сила,която да ги раздели.

# 85
А и каква ще е крайната цел на всичко това, освен да се разведе мъжа?

# 86
Аз писах вече-нямам цел.Той ако искаше отдавна щеше да е при нас.Искам само да разбера дали бих била права ако запозная детето с баба му.

# 87
Има ситуации в които е по-добре да направиш крачка назад за да направиш две напред.За какво да се боря?С кого да водя война?Те показаха,че няма сила,която да ги раздели.

Божеее...стига глупости!  Laughing Много рано си се предала бе душко! Та ти още не си направила нищо. Ако съм на твое място малее...не ми се мисли какво ги чака и двамца. Laughing Редовно ще си разхождам количката пред входа му и ще подхвърлям на клюкарките че това е зарязаното му бебе.  Laughing Още купища гнусотии ще родят главата ми така че да не мигнат спокойно и една нощ. Laughing

пс. Какво ли скорпионско има в мен...  newsm78

# 88
Полза от всичко това ще има със сигурност само за клюкарките

# 89
Никакъв смисъл-само ще се почувстваш още по-гадно...Те ще са си двамката,а ти ще си тръгнеш отново самичка.Не е това начинът,а и не мисля,че тя има вина в случая за да и го причинявам,виновния е само той.На него трябва да се отмъсти,ама пусти чувства...

Общи условия

Активация на акаунт