Трябва ли майка му да научи?

• 23 112
  • 610
  •   1
Отговори
# 90
Добре, преди да се роди бебето, той какви прогнози даваше за бъдещето?

# 91
Полза от всичко това ще има със сигурност само за клюкарките

Ха-ха...още не съм виждала човек който да не се дразни от клюки по негов адрес. Достатъчно е да го сочат с пръст в квартала като мръсника зарязал бебе и майка му в тежко положение. Тя горката няма какво да яде и се моли поне със стотинка да и помогне за хумана на бебето... Laughing Joy

Страхотно бих се почувствала от всичко което способства да му отмъсти.  Wink И магийка бих му спретнала. Laughing

# 92
Цветя и рози....ще бъдем заедно,никога няма да ви оставя,толкова дълго съм чакал това дете.....
Сега продължава да твърди,че ще бъдем заедно...Явно ме мисли за малоумна или по-скоро аз се държа като такава.

# 93
НИКОГА!това никога не бих го направила.

# 94
Жалко, че се е оказал такъв, но за съжаление се случва  Confused Все пак ако 6 месеца не е бил до детето, не вярвам тепърва да се промени коренно. Ти ако имаш желание, запознай детето с баба му (аз мисля, че не бих имала такова).

# 95
Той идва да си вижда детето почти всеки ден,но само когато тя е на работа.В смисъл-не нарушава ритъмът на семейният им живот заради малкия.Това е най-голямото доказателство,че никога е нямал намерение да живее с нас.Жалкото е,че предреши живота на едно дете толкова категорично,но не искам ставам съдник.То има кой....

# 96
Цветя и рози....ще бъдем заедно,никога няма да ви оставя,толкова дълго съм чакал това дете.....
Сега продължава да твърди,че ще бъдем заедно...Явно ме мисли за малоумна или по-скоро аз се държа като такава.

Щом те мисли, помисли дали наистина не си.  Laughing

Имаше едно предаване по руската тв. "Клуб бывших жен". Е там не веднъж съм гледала истории на такива мърльовци с двоен живот и дете от друга. Там измисляха страхотни начини на омъщение. Mr. Green Трябва да потърся архиви. Разни огромни билборди срещу прозорците в работата му разказващи за това какво копеленце е, статии във вестниците...ох трябва да си ги припомня всичките. Laughing

# 97
Цитат
но не искам ставам съдник.То има кой....

Ти добре ли си? Доде дойде време дядо Боже да раздава справедливост, ще е съсипал твоя живот и на едно невинно дете. Само ТИ и ТИ можеш и трябва да го накажеш.

# 98
За мен това са изрази на абсолютно и тотално безсилие.Безразличието е много по-жестоко отмъщение.

# 99
За мен това са изрази на абсолютно и тотално безсилие.Безразличието е много по-жестоко отмъщение.

А ти проявяваш ли безразличие да те питам?  Joy

Да. Отмъщение+ безразличие. Отмъщение докато не вдигне ръце, а после да живее вече с позора.

# 100
За мен е силно учудващ единствено ентусиазма и на двете жени да задържат този именно мъж. *Dessy, при теб е обяснимо донякъде, заради детето, но при жена му - не знам какво я привлича. Аз бих му дала начална скорост да изчезва по най-бързия начин.

Delusion, тя като го накаже, какво ще спечели точно невинното дете? Няма ли да му е по-добре просто след време жената да си намери друг мъж, който иска да е с нея и детето. На мен това ми звучи като по-добрия вариант.

# 101
И аз се чудя за какво толкова се борим?Той е много добър манипулатор и артист и ни държи в шах защото познава слабите ни страни.Просто сме се вкопчили като питбули в него и никоя не иска да пусне.Какво по-добро положение от това?

# 102
Така е, наистина не му е зле на човека. Не мога да го отрека.

От едната страна го чака жена, която отглежда детето му. От другата страна - жена, която му позволява всичко. Труден избор, нормално е и той да иска да е с двете  Crazy

# 103
Цитат
Delusion, тя като го накаже, какво ще спечели точно невинното дете? Няма ли да му е по-добре просто след време жената да си намери друг мъж, който иска да е с нея и детето. На мен това ми звучи като по-добрия вариант.

Наказанието е психологичен момент. Той цели да и помогне да се отърве от влиянието му и да се почувства по-добре, способна да продължи напред без него. В предаването дори си правеха мишени с ликът му и стреляха по него. Помага отмъщението много.

А виж детето, това е бъдещ план. Когато тя си намери половинка и е щастлива без мухльото, тогава да позволи неограничено виждане с таткото ако иска и да обяви примирие.

# 104
Докато накрая май никоя няма да го чака защото всяко едно човешко търяение си има граници.

Общи условия

Активация на акаунт