Трябва ли майка му да научи?

• 23 201
  • 610
  •   1
Отговори
# 105
Гледай ти да си добре. Детето е най-щастливо и доволно, когато майката е щастлива и доволна. Така че направи както за теб е най-здравословно мисля си аз.

# 106
И аз мисля така.За мен отмъщението няма стойност при положение,че няма да ми донесе удовлетворение.А и не мога да отмъщавам на никого,най-малкото на човек,когото съм обичала.

# 107
И аз мисля така.За мен отмъщението няма стойност при положение,че няма да ми донесе удовлетворение.А и не мога да отмъщавам на никого,най-малкото на човек,когото съм обичала.

Ти си още под силно негово влияние и още много ще има да те манипулира щом не си готова да отмъщаваш. Това е психологичен етап от приемане на загубата, а ти не си я приела още.

# 108
Аз сигурно няма и да я приема никога.Просто не мога да губя,нали съм ловец,а не плячка.Е,това ми изигра много лоша услуга.Той много добре ме е опознал и се старае да направи така,че никога да не загубя интерес.Поддържа огъня на битката и ние двете със съпругата му плащаме,а той поръчва музиката.

# 109
Аз сигурно няма и да я приема никога.Просто не мога да губя,нали съм ловец,а не плячка.Е,това ми изигра много лоша услуга.Той много добре ме е опознал и се старае да направи така,че никога да не загубя интерес.Поддържа огъня на битката и ние двете със съпругата му плащаме,а той поръчва музиката.

Недей така, ти в момента губиш. И аз съм овен, и аз не губя никога. Боря се. А ти се предаваш без борба.

# 110
Aбе, жена, какво е това чудо? Той те познавал, манипулирал и двете ви, вкопчили сте се в него...За момент се зачудих ти дали го искаш този човек или искаш да спечелиш състезанието с жена му?
Раждаш дете: 1:0
Тя иска да плаща издръжка!: 1:1
Искаш да кажеш на бабата, за да стане 2:1 ли? И после какво? Колко още години ще трупате точки със законната му половинка?  Simple Smile Поне се разберете с него да остане с тази, която спечели...
Не знам за другите, ама на мен ми стана криво просто...уважавай се, бе жена. Ако ти не уважаваш себе си и потребностите си, никой друг няма да те уважава. Действай от позицията на силната страна, недей да му се радваш на огризките, дето ти подхвърля и да се вайкаш...

@Delusion: недей с отмъщение...издава повече безсилие, отколкото каквото и да е друго. По-добре да вложи енергията си в нещо по-добро

# 111
  • Atlanta
Е нали според него тя знае и много иска да си види внучето, но просто няма възможност. Така че бъди добра и ти отиди при нея, не е хубаво да се оставят стари хора да страдат, особено майката на любимия  Wink

# 112
Сложно е положението, на твое място бих се махнала от този човек, жена му и родата - няма нещо, което да ме държи там където не съм желана.
Важни сте детето и ти, не баба му, стринка му, жената на баща му и т.н. Нареди си нещата, така че вие да сте добре, и му бий шута на този  ooooh! Малее, няма да седя и една минута при него, егати боклука  Tired (извинявай Деси)

# 113
А защо не допуснете,че жената знае и не иска да предприеме нищо.
Може би уважава снаха си и не одобрява действията на сина си .
Защо не помислиш,че обвинява теб за някой неща.
Защо не помислиш,че може и здравни проблеми да има и затова пък да не са и казали.
Хубаво помисли.

# 114
Не си представям как ше се изтреса пред непозната възрастна жена в друг град и ще й кажа Аз съм любовницата на сина Ви, а това е детето му.  Ама аз по принцип тези неща не ги разбирам.

# 115
  • по пътя на светлината
Момичета,темата е много тежка и проблема е сложен,наистина не разбирам как я съветвате да се изтърси при жената и да заяви ,че това е нейно внуче?
Деси,прощавай,но никой не те е карал на сила да раждаш дете от женен мъж,за да повличаш и куп хора след себе си...
Просто си живей живота и го зарежи този човек,не е стока за която си заслужава да страдат толкова същества.
Грешката си е лично твоя и за това поеми кръста си и се концентрирай какво бъдеще ще предложиш на детето си,а не да си ,,Притеснена,, ,че още в бебешка възраст не познава баба си(което колкото и да отричаш,отстрани погледнато ме навежда на съвсем други мисли),има време,живота е пред вас.

# 116
Момичета,темата е много тежка и проблема е сложен,наистина не разбирам как я съветвате да се изтърси при жената и да заяви ,че това е нейно внуче?
Деси,прощавай,но никой не те е карал на сила да раждаш дете от женен мъж,за да повличаш и куп хора след себе си...
Просто си живей живота и го зарежи този човек,не е стока за която си заслужава да страдат толкова същества.
Грешката си е лично твоя и за това поеми кръста си и се концентрирай какво бъдеще ще предложиш на детето си,а не да си ,,Притеснена,, ,че още в бебешка възраст не познава баба си(което колкото и да отричаш,отстрани погледнато ме навежда на съвсем други мисли),има време,живота е пред вас.

Мислех, че бебетата се правят от двама.  Mr. Green
Тогава, защо грешката да е лично нейна.  Crossing Arms
Ако има лична грешка то тя е, че все още не е разкарала въпросния господин. Whistling

# 117
Ами той, господинът, не се оплаква. Добре си му е.   Десито се трови.

# 118
  • по пътя на светлината
Кой каквото си направи сам,никой друг не може да му го направи!
Лично нейна си е грешката ,че си е повярвала първо на себе си,след това на онзи тип,че детето ще допринесе за развода на това семейство.
Не се напрягай да мислиш за  запознанството с бабата,детето е на 6 месеца,едва ли ще му остане някакъв спомен от тази акция,това би трябвало да ти е последния проблем на този етап.
Само сеири ще направиш........,за публиката.

Сетих се нещо,нямаш ли възможност да говориш по телефона с тази жена(бабата) или да и напишеш препоръчано писмо,ако толкова държиш да е осведомена,поне ще знаеш имали смисъл да си хабиш нервите и парите да и ходиш на крак с бебето?

# 119
Ами той, господинът, не се оплаква. Добре си му е.   Десито се трови.

Как би могъл да се оплаче...има си две жени които са луди по него.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт