Трябва ли майка му да научи?

• 23 028
  • 610
  •   1
Отговори
# 315
Аз нямам намерение да пътувам.Наистина ми беше интересно да разбера какво е мнението на повечето от вас.Не мисля,че ще отида до там когато и да е..

# 316
Ако знаех,че ще ми помогне бих го направила.Но знам,че просто ще ме амбицира.Ще се получо точно обратното...Не знам какъв човек съм,може би просто Мазохист!
За какво по-точно ще те амбицира?
Да продължаваш да се унижаваш по този начин и да завличаш и детето във всичко това? newsm78

# 317
Никога не бях "срещала" толкова безволеви човек като авторката.
А този хубавец сигурно е със златен ... Няма кинти, на тъпа службичка е, пари за детето няма, законната му съпруга ще плаща издръжката, той си е.е и двете.... Добре си е постелил. Mr. Green

А тези, и съпругата, и любовницата/с моралните устои, която няма от какво да се срамува Mr. Green/ .......................... няма да напиша мнението си, че може да последва бан. Само ще кажа, че в случая явно всеки получава каквото заслужава..

А да допълня за майка му, за да съм по темата. Майка му може и да знае и да се срамува от сина си, от тебе, от всичко, което се случва между вас, нищо, че за вас всичко е ок. и вървите с високо вдигнати глави. Майката най-вероятно се чуди от къде се извъди такъв сина и. Щом жена му знае, много вероятно е и майка му да знае, но да не искат да те виждат тебе, и бих ги разбрала.

Ако той е поне малко мъж, може и да заведе детето при майка си и да го представи, но това си е негова работа.

А ти, щом си се съгласила да родиш дете от този "мъж" е трябвало да бъдеш подготвена за всичко, което ще последва, не само защото е женен, а защото явно е мекотело и то от най-лигавите

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 17:38 от НЯМА ЗНАЧЕНИЕ

# 318
  • Варна
Обаче тя си го обича, нищо че тук всички са единодушни, че е плужек.  Mr. Green
Верно трябва да му е златен.
*Dessy какво толкова му обичаш на този? Какво? Как изобщо може да се обича това подобие на мъж?

# 319

*Dessy какво толкова му обичаш на този? Какво? Как изобщо може да се обича това подобие на мъж?
Никога няма да получите отговор на този въпрос, и тя самата най-вероятно не може да си го обясни Whistling. Темата е приключена за мен Peace

# 320

Никога няма да получите отговор на този въпрос, и тя самата най-вероятно не може да си го обясни Whistling. Темата е приключена за мен Peace
Просто е намерила сродна душа.  Laughing

# 321
Ситуацията ми се струва странна, но не искам да съдя никого. Животът ни поднася всякакви изненади и приемам, че има разумна причина авторката да се е озовала в това положение. Не мога да се сетя обаче за нито една разумна причина детето да познава бабата и/или обратното. Дори и бабата да знае за внучето нещо не си представям идилични семейни вечери заедно, при положение, че бащата си има собствено "законно" семейство.
Имайки предвид и дистанцията (не, че е толкова голяма, но няма опасност да се засичат всеки ден случайно) мисля, че подобна стъпка - да се съобщава на бабата за внучето  -  си има някакви скрити мотиви.
Аз лично в такава ситуация не бих натрапвала детето си нито на бабата, нито на някой друг от страна на бащата.

*Dessy
Ентусиаст

Той ще се поболее ако загуби двойствения си живот.Липсата на адреналин ще го убие.Само,че е гадно,когато нараняваш и объркваш живота на невинни хора,които нямат вина.Може би наистиа трябва да събера смелост и да потърся майка му.

А ако бабата е богата?ако бабата приеме детето,би могла да дари някое и друго имотче?Аз попитах къде видяхте невинни душици в тази 'драма'?И помолих да не се намесва детето,защото то все още не знае какво се случва!А досега авторката се прикрива зад детето.4 години със женен мъж-супер невинност,дали?

# 322
А досега авторката се прикрива зад детето.4 години със женен мъж-супер невинност,дали?

Е, ти съмняваш ли се в невинността й? - Тя го обича и това е достатъчно оправдание, че е чиста пред съвестта си. Как се беше нарекла - най-принципната в нейното обкръжение.
Поне това обяснява цялото й поведение  Crazy от средата ще да е  Joy

# 323
Като виждаш,че аз съм пуснала темата и знаеш за какво става въпрос,като ти е писнало от мрънкането ми,защо влизаш да четеш,че и мнение да даваш?Просто пропусни.Или много ти харесва ролята на бюстителка на морала?Аз не търся съчувствие,отговарям си за постъпките и вървя с високо вдигната глава защото няма от какво да се срамувам.Нищо не съм откраднала,никого не съм убила,не съм склонила никого да направи нещо пряко волята си.Родила съм дете от мъж,когото много съм обичала и все още обичам.На когото не му се нрави-много съжалявам.Аз поне имам доблестта да призная грешката си,а не да се правя на прекаления светец по разни форуми.
Твоето дете не е грешка , а   донорът.Приеми ,че си заченала инвитро и се оправяй сама от тук на там.Нямам на идея бабата дали знае за внучето , но повече от половината BG  вече знае.
Няма да те съдя , че си мачкаш чаршафите със семеен мъж , но е гадно.Тук си представила твоята демо версия , но предполагам ,че има оригинална.

# 324

Външност и секс. Какво друго хубаво може да има в мъж везни.

# 325

Външност и секс. Какво друго хубаво може да има в мъж везни.
Стига де , сексът е важен ,но да ти изпие сивакът до степен на стафида?

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 23:36 от ГРИП

# 326
Ей този мъж голям късметлия бил бе,кой като него,чак да му завиди човек  Hands Clap

# 327
  • Canada - Montreal
Деси, според мен си постъпила  много егоистично и безотговорно.Струва ми се, че всичко просто е една борба за това той на всяка цена да бъде твой.Нищо повече.Дори не съм сигурна, че го обичаш толкова колкото твърдиш.Мисля, че ти отдавна си разбрала колко слабохарактерен и нерешителен е този човек.Такива хора лесно се манипулират.И макар повечето тук да смятат, че на него си му е добре така, аз мисля, че той също се измъчва.Не го оправдавам.
Ти водиш битка със съпругата му.С всякакви средства, едно от които е невинно дете - твоето.Дано успееш някога да си простиш.
 Не желая да те обидя.Просто така мисля.Дано да греша.

# 328
Просто сме се вкопчили като питбули в него и никоя не иска да пусне.
Ето го отговора-егото на дамите, всъщност на никой не му пука ни за дете, ни за мъж, а кой ще дръпне плячката за себе си, дори и да е мърша Laughing

# 329
еее,чак пък да не ми пука за детето ми-малко в повечко ми идва...

Общи условия

Активация на акаунт