Трябва ли майка му да научи?

• 22 977
  • 610
  •   1
Отговори
# 330
еее,чак пък да не ми пука за детето ми-малко в повечко ми идва...
ooooh!

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 07:41 от ГРИП

# 331
Е,хайде,хайде.Все още мога да чета...

# 332
Ами ако си видиш постингите, всички са посветени на измамника-мръсник-детето е нещо като щит за теб! Има едно постоянно мрънкане, че те е излъгал, що жена му не го изоставя да дойде при теб-сега баба ще търсиш, но за какво-един Бог знае, но ако смяташ, че бабата ще те подкрепи се лъжеш-нали ти е ясно откога е свекърва на жена му и този въпрос не е останал необсъден от тях двете Laughing
Ти какво искаш изобщо? Мислиш ли, че мършата ти трябва в къщи? И ако дойде у вас кво ще правиш? Ще пускаш теми от рода на "Помощ, среща се с друга, забремени друга"

# 333
Аз не търся подкрепа в майка му.Вече написах,че ако един човек не иска да е с теб нито дете,ното майка,нито каквото и да е могат да го накарат да промени решението си.За пореден път го пиша-просто исках да разбера дали бабата има право да знае,че има внуче?

# 334
Аз не търся подкрепа в майка му.Вече написах,че ако един човек не иска да е с теб нито дете,ното майка,нито каквото и да е могат да го накарат да промени решението си.За пореден път го пиша-просто исках да разбера дали бабата има право да знае,че има внуче?
Ти хубаво си решила да попиташ, а преди това замисли ли се изобщо, що за върпос е това?! Плужек или не, този човек се явява също родител на общото ви дете, така че не си ти тази, която да решава, дали и какво ще казва на майка си. Това си е негов проблем и не виждам, с какво те касае.

# 335
Ами тя знае, но теб това какво те интересува? Мислиш ли, че жена му не и е казала?! Какво очакваш от бабата-да го накара да те вземе?!
Има едно нещо, което трябва да знаеш за женените мъже-ако до една година от връзката си с теб не се разведат-не очаквай нищо от тях! После вече си  поредното омръзнало парче, което не си струва неприятностите! Wink Нали голямата страст вече е минала...

# 336
Дано си вярваш...

# 337
А, ти вярваш Joy Joy Joy
Тъй де, блажени са вярващите Laughing

# 338
Да,ама мое ще е поне царството небесно.... Peace Peace Laughing

# 339
А какво значение има, дали напълно непознати за теб хора "си вярват" или не?! Това е твоят живот, това са твоите решения. Мнения теоретично можеш да получиш близки до някакво крайно число (в зависимост от броя регистрирани потребители, като извадиш от тях прочелите темата и след това, решили да пишат в нея), но те нямат никакво отношение към личната ти съдба, дори да сведеш някакво средностатистическо от тях.
Или искаш непознати да ти казват, какво "трябва" и какво не?! Какво знаят за вашата история извън наученото от теб?! Може да е и нищожна част от цялата картинка, освен това през субективната призма на твоя вариант за нещата. Затова и много от далите мнение започават да пишат за това, какво са чували, кой са познавали със сходна история... но това не е твоята. Алиби ли ти трябва за нещо, което си решила или си толкова самотна, че нямаш с кой да поговориш...

# 340
Знаеш ли-твоето изказване ме накара да се замисля.То не породи чувство на обида,яд,задоволство или каквото и да е.Просто ме накара наистина да се запитам защо изобщо пуснах темата?Толкова ли неуверена се чувствам напоследък,че да имам нуждата от хорско одобрение?Явно проблема при мен е по-сериозен,отколкото искам да си призная.

# 341
  • по пътя на светлината
Брей....много сте писали днес по темата! Simple Smile
Не разбирам защо тази тема се превърна не в изказване на мнения, а в непрекъснати нападки и обиди към авторката?
Това е живота колкото и да ни се иска да е цветя и рози и да си мислим,че няма да се подхлъзнем,ни чакат изненади и трябва да се справим.

# 342
Защото най-лесно е да се напада и обижда когато си защитен от анонимността на форума.Интересно ми е колко ли ще ме нападнат в реалния живот?

# 343
Защото най-лесно е да се напада и обижда когато си защитен от анонимността на форума.Интересно ми е колко ли ще ме нападнат в реалния живот?
Е, то в реалния живот ще те нападне само лично засегнатия, да не мислиш, че съфорумките събираме чували с камъни и мислим как да те докопаме Laughing
Пък и все пак всички споделяме тук точно заради анонимността!

# 344
Аз например не съм от най-анонимните,толкова подробности съм разказала...Наистина няма от какво да се срамувам.
А това за камъните-много ясно.Той другарския съд нали беше по комунистическо време...

Общи условия

Активация на акаунт