Трябва ли майка му да научи?

• 22 983
  • 610
  •   1
Отговори
# 375
... исках да разбера имам ли право да запозная детето си с баба му след време ако той не го направи ...

И как ще го разбереш? Половината ще ти кажат - имаш, другата половина - нямаш.
Това е лично решение и съм убедена, че ще "послушаш" тези, които са казали това, което вече си решила.
Влизаш и пишеш въпрос, но решението си го взела още преди да седнеш на компютъра, за теб е правилно, сега искаш да убедиш и нас, че е такова.

Ако преди 16-20 месеца беше пуснала тема "Да забременея ли от него?", с всички подробности, щеше ли да ни послушаш като ти кажем да не го правиш? Не. Решението сте си го взели вие двамата и няма връщане назад.

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 12:21 от Не се сърди, човече

# 376
Е, аз като ви казвам, че си противоречи и само използва това че има дете от него като средство за манипулация и подбуждане на умиление и съжаление, за да го присламчи към себе си, вие ме изкарвате груба!

# 377
Не знам, дали са само мои наблюдения, но това, което забелязвам в постингите на авторката е че не говори почти изобщо за детето си освен само по отношение на биологичния му баща. За това дете, какво е добро за него, как би му се отразила цялата тази история сякаш не се споменава - в центъра на всички събития е този величав мъж, за който все пише тя...
Не е ли очевидно, че тя само се опитва да го използва като оръжие?
Прочетете постингите и и ще разберете за какво говоря.  Peace

# 378
Не знам, дали са само мои наблюдения, но това, което забелязвам в постингите на авторката е че не говори почти изобщо за детето си освен само по отношение на биологичния му баща. За това дете, какво е добро за него, как би му се отразила цялата тази история сякаш не се споменава в центъра на всички събития е този величав мъж, за който все пише тя...

Peace
ако не беше толкова центрирана върху собственото си аз, изобщо нямаше да си прави дете с тоз със златния и да чака да остави жена си
т. е. реакцията й към детето не ми е необяснима  Tired

vagabond, чудесна си  Wink
Лейдито с розите е на няма 20 г. и си ляга/ше/ с женен, 'що се връзваш  Wink

# 379
Не знам, дали са само мои наблюдения, но това, което забелязвам в постингите на авторката е че не говори почти изобщо за детето си освен само по отношение на биологичния му баща. За това дете, какво е добро за него, как би му се отразила цялата тази история сякаш не се споменава в центъра на всички събития е този величав мъж, за който все пише тя...

Peace
ако не беше толкова центрирана върху собственото си аз, изобщо нямаше да си прави дете с тоз със златния и да чака да остави жена си
т. е. реакцията й към детето не ми е необяснима  Tired

vagabond, чудесна си  Wink
Лейдито с розите е на няма 20 г. и си ляга/ше/ с женен, 'що се връзваш  Wink

Лягаше и какво от това?  Crossing Arms

# 380
за това ти изглеждат груби потребителките  Mr. Green

# 381
за това ти изглеждат груби потребителките  Mr. Green

Това няма нищо общо в случая...темата не е за моя сексуален живот.
Груби ми изглеждат, защото така се държат спрямо авторката на темата.

# 382
Смешни сте в стремежа си да се правите на големите моралистки.Използвала съм си детето,чудилите сте на отношението ми към детето,то било нежелано от никого.Само ви се иска да е така,но не е.Синът ми е правен с много любов и желание.Гледан е с обич и не е лишен от нищо,което вашите деца имат.Но явно страхът ви да не попаднете един ден в такава ситуация е много голям.Ама видях,че ще сте се справите,че и за чуждото ще се грижите..Боже,Боже,какъв алтруизъм!!!
П.П.Лейди може да си ляга с когото си поиска.Можете да се помолите само това да не е вашият съпруг.Ама верно-те вашите такива неща не правят!!!!

# 383
искаш различни мнения, но не 'носиш' на тях, така ли?

# 384
Може и да ми хрумне да се грижа за чуждото дете, но мъжа ми ще си е при мен, а любовницата да пуска теми по форумите и да търси кой да я успокоява.
Пък моичкия да се отбива отвреме навреме при детето си, когато мен ме няма, де, нали няма да хаби от нашето време заедно.  Whistling

п.п Да синът ти не е лишен от нищо, освен от всичко, от което си била лишена ти, и то при живи роднини.

# 385
П.П.Лейди може да си ляга с когото си поиска.Можете да се помолите само това да не е вашият съпруг.Ама верно-те вашите такива неща не правят!!!!

Деси, всеки може да си ляга с когото реши, аз не съдя хората, не искам и мен да ме съдят. Simple Smile

# 386
нападките, обвиненията и епитетите са си изказване на мнение  hahaha

Ок. но защо толкова грубо.

Lady_of... в живота, а и във форума има хора, които са си груби по принцип, има и хора, които стават груби при дадена ситуация или спрямо човек, защото това е отношението им към ситуацията или човека, освен ако не са предпочели лицемерно да си прикрият грубото отношение поради някаква причина.

# 387

Деси, всеки може да си ляга с когото реши, аз не съдя хората, не искам и мен да ме съдят. Simple Smile

не можеш да спреш хората да имат отношение към нещо, било то и грубо...

# 388
Виж ко ся Деси, моят мъж може да си ляга с когото си иска, не съм го ограничила и въобще не се правя на моралистка, защото и аз съм вършила аморални неща, но разликата между мен и теб е, че аз съм си поела отговорност за действията, пък ти не искаш Naughty
Всеки има право да си ляга с когото си иска и това въобще не ме вълнува, стига да не се засягат трети страни. В случая страните при вас са повече - дете и жена.
Ако не ти изнася искреността на тона ми не ми чети мненията.
Но ако бях написала - мила, ти имаш право, мила колко тъжна история!Жена му на оня каква е мръсница, че не ти го отстъпва, а майка му как може да е жестока и безчувствена да не иска да види внука си, нямаше да ме мислиш за груба, предполагам. Обаче, слабо ме вълнува hahaha

# 389
нападките, обвиненията и епитетите са си изказване на мнение  hahaha

Ок. но защо толкова грубо.

Lady_of... в живота, а и във форума има хора, които са си груби по принцип, има и хора, които стават груби при дадена ситуация или спрямо човек, защото това е отношението им към ситуацията или човека, освен ако не са предпочели лицемерно да си прикрият грубото отношение поради някаква причина.

Може би си права, ама нужно ли е това съдене на чужди животи...разбирам ако си пряк участник...но наблюдател да съди, ми е трудно да го приема за нормално.

Общи условия

Активация на акаунт