Трябва ли майка му да научи?

• 22 977
  • 610
  •   1
Отговори
# 390
... Но явно страхът ви да не попаднете един ден в такава ситуация е много голям ...

Тук бъркаш, много малък %-тът от жените биха родили дете от мъж, който си има друго семейство Peace  

Не можеш да се оплачеш от отношението в този форум и ако има напдки, те са основно към пича, който ви врътка и двете и го е срам да доведе майка си при едиствения му син.

# 391
нападките, обвиненията и епитетите са си изказване на мнение  hahaha

Ок. но защо толкова грубо.

Lady_of... в живота, а и във форума има хора, които са си груби по принцип, има и хора, които стават груби при дадена ситуация или спрямо човек, защото това е отношението им към ситуацията или човека, освен ако не са предпочели лицемерно да си прикрият грубото отношение поради някаква причина.

Може би си права, ама нужно ли е това съдене на чужди животи...разбирам ако си пряк участник...но наблюдател да съди, ми е трудно да го приема за нормално.

в случая явно авторката има нужда от това, защото доста често инициира вниманието към себе си, а развитие няма

# 392
Лейди, ай стига с това съдене!Изразявам  мнение. Това, че го казвам по начин, който н еви изнася, си е ваш проблем Naughty
Не мога да наричам груби неща с мили думи. Нима това, което авторката сама е решила да си причини, да причини на детето си и на още кой знае колко хора е мило?!

# 393
Бубанка,приемам различни мнения,но не разбирам нападките към отношенията с детето ми.Аз съм наясно какво ще предизвика темата ми и не съм очаквала похвали.

# 394
Смешни сте в стремежа си да се правите на големите моралистки.Използвала съм си детето,чудилите сте на отношението ми към детето,то било нежелано от никого.Само ви се иска да е така,но не е.Синът ми е правен с много любов и желание.Гледан е с обич и не е лишен от нищо,което вашите деца имат.Но явно страхът ви да не попаднете един ден в такава ситуация е много голям.Ама видях,че ще сте се справите,че и за чуждото ще се грижите..Боже,Боже,какъв алтруизъм!!!
П.П.Лейди може да си ляга с когото си поиска.Можете да се помолите само това да не е вашият съпруг.Ама верно-те вашите такива неща не правят!!!!
Само защото някой не споделя мнение, което допада на теб, решаваш, че се изживява в случая като "моралист"?! Не е нужно да си прекалено еманципиран за "разлчини" идеи, за да отсечеш, че не си моралист: може да си такъв и да избираш по-нестандартни пътища да следваш добрите нрави, но въпреки това да не се отклоняваш от това да уважаваш и другите.
Добре, смешни са всички, които изразяват становища, които не ти харесват. Малко смях повече не вреди никому, особено в ситуация, която не е от най-блестящите.
Никой не е застрахован от нищо, докато е жив. Не си сигурна, че в темата не пишат и жени, които са били или са в положение, близко до твоето. Но може да са си направили изводи (или просто да са различни), за да не мислят като теб. Това не означава, че всички, които не те утешават, подхождат от позиция на страх или каквото друго решиш.
Дали детето ви е желано или не, си е ваш проблем. Както и всичко останало. Споделила си историята си - бъди търпелива и толерантна да чуеш какво ли не, след като си избрала публично място за това.
Дали на детето му липсва нещо или не - също е субективна преценка, за която всеки изхожда от различни критерии: за мен може да са едни, за теб - други. Но съществуването на детето е факт и моята забележка беше относно това, че не забелязвам ти да си загрижена толкова за него, колкото за онзи мъж, за който пишеш непръснато.

# 395
Лейди, ай стига с това съдене!Изразявам  мнение. Това, че го казвам по начин, който н еви изнася, си е ваш проблем Naughty
Не мога да наричам груби неща с мили думи. Нима това, което авторката сама е решила да си причини, да причини на детето си и на още кой знае колко хора е мило?!

Добре, добре...айде мир. Hug
Всеки си има начин на изразяване...права си.

# 396
Бубанка,приемам различни мнения,но не разбирам нападките към отношенията с детето ми.Аз съм наясно какво ще предизвика темата ми и не съм очаквала похвали.

не мога да повярвам, че не разбираш  Peace

'щото то сега е малко, но ще порасне и тогава искаш или не, ще разбереш
но ако 'разбереш' по-рано, нещата могат и да бъдат други /за детето особено/  Grinning

# 397
Е, хубаво, като си очаквала, що питаш? Ти явно си си взела решение и си задаваш ритично въпроси у форОмО.
Детео ти въобще не го коментирам. То горкото е най-потърпевшо в цялата грозна ситуация, а затова си виновна само ти. Даже не е мъжът. Щото само жената може да прецени, Е ли е добре да ражда дете от такъв мъж и какво ще й донесе това. Само ти си можела да вземеш правилното решение, ама не си, поради какви причини ти си знаеш, но съм убедена, че не е от зор да ставаш майка.
Абе какво ли се занимавам и аз, то ясно, че вари го печи, то кот си знае туй ша прави.
Животът си е твой, живей си го както си искаш.
П.П. Говоря ти от името на едно нежелано дете. Не си мисли, че ме е страх мъжа ми да не направи дете на друга или пък да не тръгне да си ляга с някоя като Лейдито. Знам си и плюсовете и минусите и знам, ако ще си ляга с друга защо ще е, няма да е от любов повярвай ми. Но въпреки всичко н еми пречи. Само болести да не ми носи. Но такива акто теб са най-малката причина, да не казвам нищожна, която би ми развалила семейството, ако ще и никога да не му родя деца.

# 398
Моралисти защото "никоя не би родила от женен мъж,това дете било нежелано и т.н...."Аз уважавам различните мнения и съм готова да споря с всеки само,че в рамките на добрия тон.Можеш да видиш постингите ми и в други теми и да ми посочиш къде съм обидила някого или пък съм осъдила нещо толкова лично като отношенията с детето му.За мен синът ми е най-важното нещо в живота ми,става ми много болно когато разни непознати хора се опитват да ме изкарат едва ли не ужасна майка,родила дете с цел да изнудва.
Единствената ми вина е,че обичах!

# 399

И сега последно, признаваш, че заслужаваш някои от "лошите" коментари или си държиш на стара теза, че няма от какво да се срамуваш и ходиш с високо вдигната глава?
Така се оплете, че и мен оплете.  newsm78

# 400
...

Айде, спри се. Родила си от женен мъж, щеше да го съдиш, че не се е развел, сега си вдигнала мерника на майка му... Наранената гордост не е оправдание.
Поела си рискове, изходът не е бил в твоя полза, случва се. Гледай си детето, сама казваш, че той е добър баща, какво повече искаш.

# 401
ДА го съдя,че не се е развел????Това пък от къде го измисли?Никога не съм казвала такова нещо/Просто е смешно....
Миличка,заслужавам негативните мнения и коментари,но не се срамувам от постъпката си.Просто родих дете от мъжа,когото обичах.

# 402
Моралисти защото "никоя не би родила от женен мъж,това дете било нежелано и т.н...."Аз уважавам различните мнения и съм готова да споря с всеки само,че в рамките на добрия тон.Можеш да видиш постингите ми и в други теми и да ми посочиш къде съм обидила някого или пък съм осъдила нещо толкова лично като отношенията с детето му.За мен синът ми е най-важното нещо в живота ми,става ми много болно когато разни непознати хора се опитват да ме изкарат едва ли не ужасна майка,родила дете с цел да изнудва.

"Моралисти" е някаква твоя дефиниция, която е лична и може да не се припокрива с тази на някой друг: моралът е хлъзгаво понятие, но би трябвало да го знаеш. Да си призная, от известно време ми омръзна да се повтарям в тази тема, защото не разбирам вече, какво още търсиш и се опитваш да обясняваш и изпадам в ситуация (преди да съм се отказала да пиша) да подчертавам многократно едно и също. Вече, може да се каже, че получи мнения от всякаква гама и нюанси и би трябвало да спреш да търсиш повече: не знам, дали стигна до някакво "право" или не, не ме и вълнува, но не разбирам, какво още искаш да изясняваш. Като наливане на вода в кофа без дъно. Нормално е да не коментираш децата на другите, когато те не пишат за тях: след като ти споменаваш за твоята житейска ситуация, включително детето ви, да е живо и здраво, разбира се, че ще бъде споменато и то, в случая, от напълно непознати. Техните коментари може и да са емоционални понякога, но зависят от жизнения им опит и схващания през призмата на информацията, която си дала ти.
Дали си обичала или не - си е личен въпрос, последното изречение, извън мелодраматичния тон, няма отношение към темата ти за бабата на детето, защото пак ни връща към обекта на това, което наричаш "любов". Забелязах, между другото, че говориш в минало време, което предполага някакъв вид отношение в момента към този, който преди я е предизвикал и най-малкото, от позицията на "моралист" (разбира се, моят личен морал), ми звучи странно да продължаваш да си лягаш с човек, който си обичала преди и не сега.

# 403
... За мен синът ми е най-важното нещо в живота ми,става ми много болно когато разни непознати хора се опитват да ме изкарат едва ли не ужасна майка,родила дете с цел да изнудва ...

Ако преди да забременееш той ти беше казал "Раждаш, обаче аз няма да се разведа, ще си имам моето семейство, при вас ще идвам от време на време и няма да казвам на роднините си за детето". Щеше ли да родиш?

# 404
Добре, нали каза че "не се гордееш кой знае колко с постъпката си" ?  Money

Общи условия

Активация на акаунт